Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Iulie 22, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 22, 2017 Pai e o propunere, sa ne zica ea ce si cum.Sorinel sigur se baga deci deja suntem 3 ) Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 22, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iulie 22, 2017 cu asa baieti ca voi ma bag si eu , dar mai spre final , dupa ce ii incarcati voi bine bateriile , eventual vorbim si cu ragno si gangsterr sa participe ca sa fie belsug . Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce faceti baieti? puneti ceva la cale? Crezi tu că se bagă ?! daca te bagi si tu Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 cu asa baieti ca voi ma bag si eu , dar mai spre final , dupa ce ii incarcati voi bine bateriile , eventual vorbim si cu ragno si gangsterr sa participe ca sa fie belsug .Yo zic sa o luați si pe tanti Amelia sa echilibreze situația. ))))) 3 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce faceti baieti? puneti ceva la cale? daca te bagi si tu hM .. eu sunt super super sigur că te descurci singurică, nu e nevoie de ajutorul meu, )) Înțelegi ?! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Iulie 22, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 22, 2017 Ce faceti baieti? puneti ceva la cale? daca te bagi si tu Deci e un raspuns pozitiv? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 22, 2017 Yo zic sa o luați si pe tanti Amelia sa echilibreze situația. )))))OK...tanti Amelia se baga...dara sta la intrerupator ! Sa dea dreaq sa simt fo pula pi intuneric linga curu mieu...ka fak urit !!! )))))) 1 4 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 23, 2017 hai asa: sa zicem extrasezon, unde 99% din clienti se invart in cta. nu navodari nu costinesti! taxi=15-20 lei cu tot cu ciubuc! apoi...in cazul de fatza, daca unul te tepuieste cu o deplasare la costinesti...nu ii iei niciun leu.logic! ca e teapa! dar tu platesti taxiul! dauna! daaaar, ce vina as avea eu, ca si urmator client, sa platesc inclusiv deplasarea anterioara la costinesti? daca ramai si spre toamna, ia totusi in calcul o locatie. noi suntem baieti buni, desi nu parem! succes!99% dintre clienti nu se invart numai in Constanta! 15-20 lei ...de unde pana unde? Nu am zis ca trebuie sa imi suporti tu mie tepele...doar ca daca mai primesti si o teapa....aia e. te freci pe moca, gen! Este posibil sa raman ...vom vedea! bine tu Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 23, 2017 hM .. eu sunt super super sigur că te descurci singurică, nu e nevoie de ajutorul meu, )) Înțelegi ?! inteleg. doar ca pe mine ma atrag mai mult baietii cu bune intentii . sti ce zic? 2 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 23, 2017 Aici pe toping gen. ))) Celălalt aici ... facem talibăneală, Clar! Până plec ! unde pleci ? 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Iulie 24, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2017 Si pana la urma cand iti iei locatie? Si doi la mana, cand faci pret pe nr/30 min ? Daca tot nu ai locatie, te gandesti sa faci un pret pentru sex in masina, sau in natura? (E doar o idee)Adevarul e ca te-as fute pe o plaja pustie sau pe un camp de floarea soarelui ) 4 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 24, 2017 Talibaneee...sa ti feresti di lanu di porumb !!! 2 4 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Iulie 24, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 24, 2017 Talibaneee...sa ti feresti di lanu di porumb !!! Deaia am zis de floarea soarelui, stiuletele nu imi place 1 2 Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Deaia am zis de floarea soarelui...Aaaaa, înseamnă ca de acolo își ia si Ragno banii de semințe )))) 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Bunaaa ce mai faceti? ce puneti la cale?? Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Si pana la urma cand iti iei locatie?Si doi la mana, cand faci pret pe nr/30 min ?Daca tot nu ai locatie, te gandesti sa faci un pret pentru sex in masina, sau in natura? (E doar o idee)Adevarul e ca te-as fute pe o plaja pustie sau pe un camp de floarea soarelui )pretul este inca valabil si v-a fi Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9665 Postat Iulie 26, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iulie 26, 2017 Mda. Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 26, 2017 Mda.Te lupți cu morile de vânt .... 1 6 Link spre comentariu
bmb066 Reputație: -401 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Partajează Postat Iulie 26, 2017 Domnisoara are pana la urma vreo recenzie? Ca vad doar contre in draci in ultima vreme. Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 26, 2017 Domnisoara are pana la urma vreo recenzie? Ca vad doar contre in draci in ultima vreme.Are una de la talibanu care a cunoscut-o întâmplător și o alta incompletă de o persoană cu doar două postări care cică a vizitat-o de două ori. Link spre comentariu
bmb066 Reputație: -401 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Around! Oras:Around! Partajează Postat Iulie 26, 2017 Are una de la talibanu care a cunoscut-o întâmplător și o alta incompletă de o persoană care cică a vizitat-o de două ori.Mda. Ciudat! In 17 pagini si peste 300 comentarii, e cam putin! De ce oare? Desi daca Talibanu a evaluat-o bine, ar fi de bine. Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 26, 2017 Mda. Ciudat! In 17 pagini si peste 300 comentarii, e cam putin! De ce oare? Desi daca Talibanu a evaluat-o bine, ar fi de bine.citește recenzia lui și ai să vezi căt a fost de bine, a plătit pentru o oră și a beneficiat doar 40 de minute .... Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 26, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iulie 26, 2017 bai , eu sint prieten cu talibanu si nu mi-a vorbit decit de bine despre cumatra , in mod normal , as fi cautat-o dar mergind des la fete , am descoperit pe propria piele ca sint n variante viabile la preturi inferioare celor ale dumneaei ,fara nici un risc , fara costuri aditionale , cu locatii impecabile asa incit , desi mi-as permite deranjul , prefer sa cheltuiesc banii pe fete transparente . 2 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Are una de la talibanu care a cunoscut-o întâmplător și o alta incompletă de o persoană cu doar două postări care cică a vizitat-o de două ori.a 2-a pers sunt eu. imi fac singura conturi si imi las pozitive ...sti ce zic. Mda. Ciudat! In 17 pagini si peste 300 comentarii, e cam putin! De ce oare? Desi daca Talibanu a evaluat-o bine, ar fi de bine.ciudat, scump tata scump...dincolo era mai ieftin bai , eu sint prieten cu talibanu si nu mi-a vorbit decit de bine despre cumatra , in mod normal , as fi cautat-o dar mergind des la fete , am descoperit pe propria piele ca sint n variante viabile la preturi inferioare celor ale dumneaei ,fara nici un risc , fara costuri aditionale , cu locatii impecabile asa incit , desi mi-as permite deranjul , prefer sa cheltuiesc banii pe fete transparente .Multumesc. si cu ocazia asta imi cer scuze daca am suparat pe cineva...din "gasca asta de curvari" Preturile mele noi le-ai vazut? nici 200lei , 30 min. nu este ok? 150 nr daca sunteti mai mult de 2... OUTCALL! 2 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 citește recenzia lui și ai să vezi căt a fost de bine, a plătit pentru o oră și a beneficiat doar 40 de minute ....este foarte bine facuta recezia tu de ce nu imi faci una? tot scump? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum