simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 30, 2017 Fi atent întălnirea cu Simona este foarte simplă: e nu pentru oral, nu pentru normal, nu pentru anal doar o chemi îi dai banii pentru o oră, banii pentru hainele cu care a venit îmbrăcată, banii pentru taxi, banii pentru parfumul ei și dacă nu cere prea mult și un bacșiș acolo. ps. clienții de care tot vorbește Simona că o vizitează sunt doar în capul ei că altfel nu s-ar plânge aici atât.Si nu in ultimul rand sa iti raspund si tie dragule! Nu sunt nici pt oral, nici pt normal nici pt anal si nici pt tine! Intelegi sau vrei sa intelegi gresit? Eu sunt aici pt cine vrea sa ma cunoasca, pt cine vrea serviciile mele scumpe si sa imi accepte figurile mele. Vrei ? hai mai...te tepuiesc doar asta urmaresc am strategieeeeeeeeee Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 30, 2017 Nea Fane, Nea fane... dai una calda, una rece! Nu ma consider o persoana inteligenta... Nu refuz cafeaua si nici sa cunosc peroane noi. Nu am zis ca piata in Romania este chiar proasta...doar ca imi merg mie prost lucurile si ca s-au inmultit smecherii si fetele.Stiu ca atitudinea dar eu sunt putin mai tupeista...daca esti sado'maso...sunt aici . ) glumesc... Sa sti ca uneori mai conteaza si locatia. Omul sfinteste locul....Nu stiu cine este Larisa...vrei sa imi faci cunostiinta?Apropo...daca ai ceva in cap cu doua sa sti ca eu te jermanesc ! ... ai lovele pe tine? Tie ti se pare inteligent ceea ce ai raspuns ?!Arogant inseamna sa respingi pizda mok !!!! In continuare, astept un raspuns 2017 ! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 30, 2017 Tie ti se pare inteligent ceea ce ai raspuns ?!Arogant inseamna sa respingi pizda mok !!!! In continuare, astept un raspuns 2017 ! Nu, nu mi se pareAm zis eu asta?ok...o sa ma gandesc, promit! 2 6 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 30, 2017 Promisiunea, pentru o curvă sau marinar, înseamnă maximul de încredere acordat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai promis !!!!! Public. Să vedem ! 1 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 30, 2017 Am promis ca o sa ma gandesc! si da, la mine cuvantul este cuvant! sunt fixista 1 6 Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 30, 2017 It will be a public fucking story !Just let you know ! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 pt putinii aia care ma apreciaza si care imi urmaresc acest topic O seara excelenta....http://i.imgur.com/onyjNZC.jpg 6 6 Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2017 pt putinii aia care ma apreciaza si care imi urmaresc acest topic O seara excelenta....http://i.imgur.com/onyjNZC.jpgesti foarte frumi iti recomand sa ignori pe hateri, totimpul or sa fie si raspunzandu-le ii 'hranesti'trebuie sa te obisnuiesti sa ignori, chiar daca simti ca vrei sa te aperi raspunzand, iti creezi mai multi nervi si nu se meritain orice domeniu sunt genul asta de plangaciosi si nerespectuosi si nemultumiti, nu doar in romania si nu doar in domeniul taute pup 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 31, 2017 Yeah fatăh...hate ză haters...love ză pulă !!! ))))))))) 1 4 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 esti foarte frumi iti recomand sa ignori pe hateri, totimpul or sa fie si raspunzandu-le ii 'hranesti'trebuie sa te obisnuiesti sa ignori, chiar daca simti ca vrei sa te aperi raspunzand, iti creezi mai multi nervi si nu se meritain orice domeniu sunt genul asta de plangaciosi si nerespectuosi si nemultumiti, nu doar in romania si nu doar in domeniul taute pup ms frumos. te pup si sa sti ca asa o fac! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 Yeah fatăh...hate ză haters...love ză pulă !!! )))))))))pi decidete! imi place sau nu pla? Link spre comentariu
olliver Reputație: 83 Postat Iulie 31, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 31, 2017 No tulai doamne da faină ești din spate Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 No tulai doamne da faină ești din spate lumea zicea ca nu e chiar asa... https://image.ibb.co/ekZN25/83db70c014f79a42749aae807b8b5990.jpg 2 5 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 31, 2017 Simona ia zi tu când este făcută poza ? Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 31, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iulie 31, 2017 nu esti indeajuns de aroganta in poze, pari o fatuca timida venita din meduiul rural , care nu indrazneste inca sa urce pe tocuri de 15cm .cu asemenea poze atragi doar violatorii si **spam editat**ii . crede-ma .meriti ceva mai de soi . Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iulie 31, 2017 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iulie 31, 2017 ultimul shooting facut de mine cu o fatuca timida si cuminte a creeat o noua bomba sexy, fapt pentru care pretul fetei a crescut cu 100 la suta in doar 2 zile .m-a pierdut de client ,dar ce mare paguba , are balta peste destul. si telefoanele suna . 1 3 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 31, 2017 ultimul shooting facut de mine cu o fatuca timida si cuminte a creeat o noua bomba sexy, fapt pentru care pretul fetei a crescut cu 100 la suta in doar 2 zile .m-a pierdut de client ,dar ce mare paguba , are balta peste destul. si telefoanele suna .Îți dai seama ce o să sune de trebuie neapărat să-și ia o secretară că altfel nu mai face față. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2017 pi decidete! imi place sau nu pla?Nai antieles nimica !!! Andrei o spus moi sus sa ignori hateri. Adika nu ti crampona di aia rai. Iara tu iai spus ka asa oi sa fasi. Probabil iel ma asosiaza si pi mini ku haterii...dara io ieram di acord ku iel. Subliniam ci o spus iel: hate the haters. Iera oaricum un sfat. Dak tot ignori hateri...nui lasi sa ti perturbe...atunsea fa civa constructiv pientru tini: love za pula ! Iera tat un sfat. Iera un joc di cuvinti. Ievident unu pria fin. Nu iera o decizie..nu iera o antrebare ! Io nu dicid nimica...nijidicum pientru tini. Io doar ancierc sa ti ajut. Moka...fara sati cier nimika...dara tu nu pria ti prinzi. Nu antieleji si nu pria oi priseput moi nimika ! Doar tu dicizi dak dai curs la haters...dak ti iei sau nu an clanta ku iei. Pi mini ma doari fix an pizda sin lindic dak tastezi aci sau nu...dak iti plasi sau nu pula...dak iesti di lux sau doar o alta zdreanta. Nu ma afectiaza ku apsolut nimika ! Mam futut bini mercik anainti sa apari tu...mam futut la fiel di bini si di cind oi aparut...si ma voi futi bini si dupe cie o tai tu an Azerbaijan. Io nam nivoie di reclama aci...di promovare...ka io nu vind nimika !!! Asa ka habar nu am dak iti plasi sau nu pula...da nisi nu mi se ancretesc floci dak raspunsu ie da...sau nu !!! Pina acuma io am priseput ka iesti doar o alta, cari o vinit vara la Mecca. Nimik altsiva !!! Kear nimik deosebit !!! Ka tini ie sute !!! Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2017 Nai antieles nimica !!! Andrei o spus moi sus sa ignori hateri. Adika nu ti crampona di aia rai. Iara tu iai spus ka asa oi sa fasi. Probabil iel ma asosiaza si pi mini ku haterii...dara io ieram di acord ku iel. Subliniam ci o spus iel: hate the haters. Iera oaricum un sfat. Dak tot ignori hateri...nui lasi sa ti perturbe...atunsea fa civa constructiv pientru tini: love za pula ! Iera tat un sfat. Iera un joc di cuvinti. Ievident unu pria fin. Nu iera o decizie..nu iera o antrebare ! Io nu dicid nimica...nijidicum pientru tini. Io doar ancierc sa ti ajut. Moka...fara sati cier nimika...dara tu nu pria ti prinzi. Nu antieleji si nu pria oi priseput moi nimika ! Doar tu dicizi dak dai curs la haters...dak ti iei sau nu an clanta ku iei. Pi mini ma doari fix an pizda sin lindic dak tastezi aci sau nu...dak iti plasi sau nu pula...dak iesti di lux sau doar o alta zdreanta. Nu ma afectiaza ku apsolut nimika ! Mam futut bini mercik anainti sa apari tu...mam futut la fiel di bini si di cind oi aparut...si ma voi futi bini si dupe cie o tai tu an Azerbaijan. Io nam nivoie di reclama aci...di promovare...ka io nu vind nimika !!! Asa ka habar nu am dak iti plasi sau nu pula...da nisi nu mi se ancretesc floci dak raspunsu ie da...sau nu !!! Pina acuma io am priseput ka iesti doar o alta, cari o vinit vara la Mecca. Nimik altsiva !!! Kear nimik deosebit !!! Ka tini ie sute !!! Care-i treaba cu limbajul asta ? Cred ca simona a vrut sa glumeasca cu tine cum si tu glumesti cu eaCel mai probabil e o atractie intre voi si nu stiti cum sa va manifestati afectiunea Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2017 Io una nu cre ka ie atractii...ka oi fi io lezbianca simi plasi sa dau linbi...dara mii imi place fetili istete !!! 1 4 Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2017 Io una nu cre ka ie atractii...ka oi fi io lezbianca simi plasi sa dau linbi...dara mii imi place fetili istete !!! Sigur esti lezbianca ? Pe forum se speculeaza ca ai fi baiat.. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2017 Poi cie stie astia dipi forum ?!? Vriei sati arat lindicu ??? Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2017 Poi cie stie astia dipi forum ?!? Vriei sati arat lindicu ??? Bine, putem sa ne vedem in mall si e de ajuns sa mancam un kebab. Fac cinste. Link spre comentariu
projectxx Reputație: 726 Postat August 1, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 1, 2017 Mare grijă la maioneză Andrei ! 1 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2017 Shaorme sa maninci tu mah...io la mall vin doara dak ma dusi la Guess sa fasi cinste, ka io is di lux nu vrajiala. Poati doar dak imi plasi bugetu alocat pi toalili mieli si ievident parfumu cari mil cumpiri di colea sa ti las sami viezi lindicu la cabinili di proba ! 3 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum