simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 daca ai nevoie de poze iti pot face .sper sa nu ma incurci .pina joi am agenda ocupata. de vineri iti stau la dispozitie pina la ora 14 ,am program scurt , altfel nu mai primesc acasa mincare calda si spalat sau calcat .daca esti draguta si ne intelegem poate te si fut.pe bani , bineinteles, nu free.Nu...defapt nici nu stiu. Nu prea vreau sa imi creez obligatii! Oricum multumesc...daca o sa am nevoie cu siguranta o sa apelez la tine. Poate ne facem niste review-uri unul la altul! liveeeee Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 Poi mah fatah...tu ci crideai...ka io nus di mațe fine ? Numa ka la mini firma nui Guess...made in China...si vindut la malluri la pițiponce si cocalari. Io am pritenți civa moi mari. Diferenta ie ka io nu ma moi fut pi bani...casa po sa ma duk la mall...dara dak prind vrun fraer cari ie bleg sufisient sa arunci ku portofelu an mini...nui zik nu...âl prăduiesc. Adik...fak si io ka tini. Asa este... ne dai si noua pontul cum ai ajuns asa sus? noi inca suntem la stagiul de haine din mol... Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2017 Poi mah fatah...tu ci crideai...ka io nus di mațe fine ? Numa ka la mini firma nui Guess...made in China...si vindut la malluri la pițiponce si cocalari. Io am pritenți civa moi mari. Diferenta ie ka io nu ma moi fut pi bani...casa po sa ma duk la mall...dara dak prind vrun fraer cari ie bleg sufisient sa arunci ku portofelu an mini...nui zik nu...âl prăduiesc. Adik...fak si io ka tini. Lasa ca ies cu simona la cinema si la Guess. E mai respectuoasa. Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 Simona ai dat un răspuns care te caracterizează în totalitate, dar mă abțin a comenta mai mult că pormă o să te superi.Multumesc. stiu ...si pe tine la fel Nu e nevoie sa mai ma superi...sunt deja sup pe tine. Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 Vezi că acolo nu faceam referire la tine. dar ...am gafat'o imi dau cu sorry Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 Lasa ca ies cu simona la cinema si la Guess. E mai respectuoasa.vreau sa mancam popcorn sa ne facem ca purceiiiii:)). si asa in poze se vede sunculita...dar il aveam pe lentila nu iubi? ne rezolvi? Oricum multam pupiciii 2 6 Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat August 1, 2017 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat August 1, 2017 Exista vreo recenzie pe topicul asta ? Sa nu caut ca prostu printre atatea pagini ) Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2017 vreau sa mancam popcorn sa ne facem ca purceiiiii:)). si asa in poze se vede sunculita...dar il aveam pe lentila nu iubi? ne rezolvi? Oricum multam pupiciiiDa scumpaPupici Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 negative! ai cva planuri cu mine? Link spre comentariu
geone Reputație: -476 Postat August 1, 2017 Oras:Abc Oras:Abc Partajează Postat August 1, 2017 negative! ai cva planuri cu mine? As avea Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 call me baby:)) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2017 Lasa ca ies cu simona la cinema si la Guess. E mai respectuoasa.Faşi cum vriei...da io am lindicu mult moi mari !!! )))) 4 Link spre comentariu
olliver Reputație: 83 Postat August 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 1, 2017 lumea zicea ca nu e chiar asa... https://image.ibb.co/ekZN25/83db70c014f79a42749aae807b8b5990.jpgAcuma tu chiar vrei sa te placa toata lumea? )) Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 eu sunt mai cu moț 1 6 Link spre comentariu
olliver Reputație: 83 Postat August 1, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 1, 2017 eu sunt mai cu moț moțatooo )) Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat August 1, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 1, 2017 Acuma tu chiar vrei sa te placa toata lumea? ))nu chiar...nici nu vreau sa am barbati de genu pe langa mine Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat August 2, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 2, 2017 Multumesc. stiu ...si pe tine la fel Nu e nevoie sa mai ma superi...sunt deja sup pe tine. Știi că nu asta a fost intenția mea ... 1 6 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 2, 2017 vreau sa mancam popcorn sa facem ca purceiiiii:)). pupiciii ideal e cu ciorba de burta apoi cate 3-4 mici! 2 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 2, 2017 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat August 2, 2017 Hehe ciorba de burtă de câteva luni bune nu mai este printre preferințele mele. Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 vreau sa mancam popcorn sa ne facem ca purceiiiii:)). si asa in poze se vede sunculita...dar il aveam pe lentila nu iubi? ne rezolvi? Oricum multam pupiciii"Grasa si frumoasa. Si devreme acasa..." Lasa Simona, daca te ingrasi.. te iau eu acasa Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2017 Poi dice no iei dija...ka oricum ie obisnuita sa steie acasa ?! )))))))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2017 Simonikooo...fatah...uniori veața pur si simplu nu ie corecta !!! Oi vizut fatah ci o facut Delia aia ? O pus un set di poze ku ia kum se bronzeaza ân pelişica goala pi un yaht ! Kum o plimba vrun jmeker ku lovele pi coasta plăji din Mamaia, ka sa moara turisti di oftică ! Crezi ka ofi fost la vro deplasare ? Crezi ka io dat moi mult ala dicit 300 pi ora, plus taxiu ? Crezi ka ala nu iera cleient bun di agatat si pientru tini ? Adică si plimbarică di lux, si bani di lux...si amintiri di lux !!! Zau di ie pi corecte ! Unili ku yahtu...altili la film la mall...la porumb prajit ân uleiuri polisaturate...ka purceii !!! ))))))))))))))))) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2017 Simonikooo...io zic sa ti dusi la Ardei...ka lui îi plasi di tini asa cum iesti si isi dorieste sa ti ia acasa si sa ti puna la ângrasat ! Lasa fatah pi altili sa fak si bani...să se şi distrezie. Tu fuji la iel acasa...cati sufla vorbi dulsi ân cur !!! Link spre comentariu
andr3y88 Reputație: 16 Postat August 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2017 Simonikooo...fatah...uniori veața pur si simplu nu ie corecta !!! Oi vizut fatah ci o facut Delia aia ? O pus un set di poze ku ia kum se bronzeaza ân pelişica goala pi un yaht ! Kum o plimba vrun jmeker ku lovele pi coasta plăji din Mamaia, ka sa moara turisti di oftică ! Crezi ka ofi fost la vro deplasare ? Crezi ka io dat moi mult ala dicit 300 pi ora, plus taxiu ? Crezi ka ala nu iera cleient bun di agatat si pientru tini ? Adică si plimbarică di lux, si bani di lux...si amintiri di lux !!! Zau di ie pi corecte ! Unili ku yahtu...altili la film la mall...la porumb prajit ân uleiuri polisaturate...ka purceii !!! )))))))))))))))))Eu n-am $$$ de yaht Dar in bucuresti plimbari cu metroul la ce statii vrei tu! Niciunul cu yaht nu te plimba prin tuneluri cum fac eu cu metroul ) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 3, 2017 Stai linistit Ardei...ka tu nai multi...nu doar yaht ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum