simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Nu comentez fiecare fata isi decide pretul singura dar si eu zic ca este mult 150 pentru 15 minok. ce pret imi recomanzi? Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 11, 2017 ok. ce pret imi recomanzi? Am zis ca nu comentez pretul e problema ta dar pentru timpul respectiv este mult in rest celelalte sunt ok Bafta 2 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Am zis ca nu comentez pretul e problema ta dar pentru timpul respectiv este mult in rest celelalte sunt ok BaftaEu zic ca este un pret decent ! Ok, multumesc Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 15 min actul in sine! de ce ma fotezi sa dezbat niste chestii care sunt de la sine!? nu ai auzit de 15 - 20 max. 1nr? Nu eu am inventat preturile si timpul respectiv. M-am inspirat si eu de la alte fete. Oricum nu stiu daca acest anunt iti este adresat tie sau persoanelor de genul tau. Stiu si sunt mult mai convinsa ca nu o sa ne interesectam niciodata.O inspiratie mai proasta nu puteai avea.Totusi multe vb putine fapte pe topicul tau..asa ca ... 4 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 O inspiratie mai proasta nu puteai avea.Totusi multe vb putine fapte pe topicul tau..asa ca ...Mie imi zici. nu vad rostul discutiei salutari... Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Eu zic ca este un pret decent ! Ok, multumescArgumenteaza 1 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Argumenteaza Am dat o parere daca vrei argumente intreab-o pe domnisoara de ce pretinde atatia banii nu pe mine 4 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Eu zic ca este un pret decent ! Ok, multumesc Acum sti vb aia cu nu e ala care cere e ala care da ... 4 1 Link spre comentariu
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 11, 2017 15 min actul in sine! de ce ma fotezi sa dezbat niste chestii care sunt de la sine!? nu ai auzit de 15 - 20 max. 1nr? Nu eu am inventat preturile si timpul respectiv. M-am inspirat si eu de la alte fete. Oricum nu stiu daca acest anunt iti este adresat tie sau persoanelor de genul tau. Stiu si sunt mult mai convinsa ca nu o sa ne interesectam niciodata. deci nu esti ingenioasa deloc 3 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 deci nu esti ingenioasa deloc Am mai multe defecte... 2 6 Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Acum sti vb aia cu nu e ala care cere e ala care da ...Asa ziceam si eu,iar referitor la argumte,asteptam raspunsul ei 4 Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Mie imi zici. nu vad rostul discutiei salutari...Normal.. Daca nu iti convine,ce rost sa aiba?.. 4 Link spre comentariu
vasile1960 Reputație: 222 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Simono, pune la baieti acilea niste poze recente... in felul asta uita baietii de tarif cand vad ce pierd daca nu se scutura prin buzunare. Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Asa ziceam si eu,iar referitor la argumte,asteptam raspunsul ei Hai sa o taiem de aici ca ne bulesc astia n freza de tot cu reputatia de 150 de lei ma imbat si o visez pe Erica Fontes decat sa I dau pe 15 min )))) 4 2 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Simono, pune la baieti acilea niste poze recente... in felul asta uita baietii de tarif cand vad ce pierd daca nu se scutura prin buzunare.Sambata o sa fac niste poze ! O sa atasez aici o galerie noua . Multam de sugestie! pupici 2 6 Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Sambata o sa fac niste poze ! O sa atasez aici o galerie noua . Multam de sugestie! pupiciDe când tot ne minți că faci poze recente ... în final postezi tot o poză chipure găsită prin pc, laptop Link spre comentariu
vasile1960 Reputație: 222 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Oras:prin judetu' scaldatu' de soarili Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Eu zic ca de data asta le face pe bune. Chiar o sa faca una explicita cu gogoasa langa un bilet pe care sa-i scrie un mesaj Ameliei, ceva de genul "epilam-ai cu limba" 1 Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 13, 2017 Partajează Postat Octombrie 13, 2017 De când tot ne minți că faci poze recente ... în final postezi tot o poză chipure găsită prin pc, laptopSuntem obisnuiti..amagiri..Stii vb aia cainii latra ursu trece,asa si ea..eu am zis ca nu o mai cred si asta nu pt ca ne duce cu presul sau ca incearca sa se schimbe,ci pur si simplu mi s-a fixat in minte si punct. 4 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2017 Eu zic ca de data asta le face pe bune. Chiar o sa faca una explicita cu gogoasa langa un bilet pe care sa-i scrie un mesaj Ameliei, ceva de genul "epilam-ai cu limba" cu siguranta! ) Maine inchiriez. Postez aici tot ce si cum... o sa apara si niste rew-uri. Cum se zice: va urma! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 Hellloo baieti! Astazi am locatie! Cine este interesata ma poate contacta! Link spre comentariu
laturcu Reputație: -410 Postat Octombrie 14, 2017 Partajează Postat Octombrie 14, 2017 4 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2017 locatie: garsoniera cocheta zona kaufland-icil. cunos*atorii stiu!deci locatie de 10!simona- gusturile nu se discuta! pt mine, fatza 10, ochii aduc a ella13, buze carnoase, aduc a crissu, chiar misto! corp 8.5-9, mai are de lucrat la coor/pulpe. ea afirma ca se ingrasa dar si slabeste in timp f f scurt.acum am prins.o in perioada cand e pe +!igiena 10, gfe 10! vorbareatza, chiar prea vorbareata! nu poti deschide gura de ea!oral / normal 9, din vina mea ca nu a durat mult nici una nici cealalta.tarif: 150/250, am stat o finalizare.nu comentez preturile, sunt servicii mai complexe in oras la 150 fin, dar nu.mi pare rau ca am cunoscut.o!recomand, macar de curiozitate cat timp are locatie, apoi fiecare decide ce si cum!eu nu regret!moment personal 9!p.s. sper ca va atasa si ceva poze...asa, ca idee! 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 locatie: garsoniera cocheta zona kaufland-icil. cunos*atorii stiu! deci locatie de 10!simona- gusturile nu se discuta! pt mine, fatza 10, ochii aduc a ella13, buze carnoase, aduc a crissu, chiar misto! corp 8.5-9, mai are de lucrat la coor/pulpe. ea afirma ca se ingrasa dar si slabeste in timp f f scurt.acum am prins.o in perioada cand e pe +! igiena 10, gfe 10! vorbareatza, chiar prea vorbareata! nu poti deschide gura de ea! oral / normal 9, din vina mea ca nu a durat mult nici una nici cealalta.tarif: 150/250, am stat o finalizare.nu comentez preturile, sunt servicii mai complexe in oras la 150 fin, dar nu.mi pare rau ca am cunoscut.o!recomand, macar de curiozitate cat timp are locatie, apoi fiecare decide ce si cum!eu nu regret!moment personal 9!p.s. sper ca va atasa si ceva poze...asa, ca idee! Multumesc pt rew. Eu o sa incerc sa iti raspund la plusurile unde...trebuie sa mai lucram. zic eu!Corp: datorita programului meu si stilului de viata dezorganizat...iau uneori in proportii. _+1, 2, 3 kg. La noi fetele se observa imediat. O sa intru iar la dieta...de data asta asta mai stricta! ora/normal - 9 . As dori sa deschim un subiect pe tema aceasta. Vreau sa stiu cum te pot satisface la maxim!!? Daca a fost doar o simpla curiozitate , "apreciez deranjul" - daca te-a atras ceva la mine vreau sa scrii aici! (in afara de buze si ochii ) O sa imi fac timp de poze sa le urc. te pup si multumesc pt rew! 3 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 https://i.imgur.com/x4wTVPY.jpgNo edit! 6 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2017 https://i.imgur.com/yzZFVMw.jpghttps://i.imgur.com/5WyQqWY.jpg 6 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum