simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 eu sunt curios demult da tu dimineata cand te sun dormi stabilim! cand ai dori sa ne vedem? Link spre comentariu
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 15, 2017 intre 9-12. 3 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 intre 9-12.ok. in cursul saptamanii? Link spre comentariu
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 15, 2017 ok. in cursul saptamanii?da ps: stii ca am si pm? 1 3 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 ps : nu am stiut ca iti functioneaza! nu am divulgat nimic rau! Link spre comentariu
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Pe bune? si coapsele ...unde is!? Pana slabesc mai dureaza iub... nu cred ca sunt pe placul tauPăi noi doi avem ceva de rezolvat Link spre comentariu
talibanu1 Reputație: -400 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:pe unde pot Oras:pe unde pot Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Multumesc talibanu! Caracter diferit...sti ce zic! Te pupTine-o tot asa 2 3 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Păi noi doi avem ceva de rezolvatce anume dragul meu? vrei sa imi faci o vizita mai bdsm!? Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2017 Tine-o tot asa Multumesc! Promit o schimbare in bine si aici nu ma refer nu numai la comportament! 3 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Buna baietiiii! Ce faceti voi!? Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Multumesc! Promit o schimbare in bine si aici nu ma refer nu numai la comportament!Si la mai ce?Ca vulpea - si schimba parul, dar narabul ba 1 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si la mai ce?Ca vulpea - si schimba parul, dar narabul bace ar mai trebui sa schimb la mine?la fizic ma refeream! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 17, 2017 ce ar trebui ar mai schimb la mine? la fizic ma refeream!oleacâ di sala, de fizic zicoleaca mai tacuta, sa mai vorbim si noi- de comportament zicoleaca de atentie pe la oua, ca servicii zic))hai ti pup, de noapte buna zic! 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 oleacâ di sala, de fizic zicoleaca mai tacuta, sa mai vorbim si noi- de comportament zicoleaca de atentie pe la oua, ca servicii zic ))hai ti pup, de noapte buna zic! ok! O SA TIN CONT!!! 2 6 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Helloo ! Ce faceti voi baieti? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Helloo ! Ce faceti voi baieti?ne bucuram ca a batut FCSB! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 ne bucuram ca a batut FCSB! Si eu cu intarziere.... Microbistule! Au dat si bara sau numai goluri? ) Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Si eu cu intarziere.... Microbistule! Au dat si bara sau numai goluri? )la bara au fost pasivi!)iar ai dormit azi toata ziua ! pasare de noapte!p.s. ce zice cantaru? da cu "-"??dai si tu o cafea maine pe la 8.30? )) Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2017 la bara au fost pasivi! )iar ai dormit azi toata ziua ! pasare de noapte!p.s. ce zice cantaru? da cu "-"?? dai si tu o cafea maine pe la 8.30? ))ce sa zica... o sa incep sala curand! Dauu unde ce si cum Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Buna baietii!! Ce faceti voi!? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Buna baietii!! Ce faceti voi!?ne bucuram ca a batut steaua aseara cu 7-0!)) Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2017 ne bucuram ca a batut steaua aseara cu 7-0! ))Numai fotbal! Ce se aude de sucul nostru?! Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Disponibila ptr programari pana mai tarziu Pot fii contactata prin sms, whats app, PM, :callyou 0728719754Imagini atasate Poi si cu reclama pe topicul meu cum ramane? facem bara bara la lovele? Link spre comentariu
chinezu01 Reputație: 24 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Am stabilit noptile trecute o intalnire cu domnisoara; prezenta foarte placuta. Este vorbareata si deschisa la multe subiecte.I-am dat adresa, vazut-placut! Am inceput sa fumam cate o tigara si sa discutam diverse. Am mers in camera unde urma sa se intample actiunea. Chestii fierbinti, luat in brate, dezbracat, mangaieri si sarutari pe corp urmat de un oral din partea ei.Oralul a fost foarte bun, dar de scurta durata. O sugea bine si cu tente de deep, se uita in ochii tai, o senzatie placuta.A pus prezervativul si am trecut la normal cu ea deasupra si urmat de mama iedului si am finalizat cu privirea la fundul ei. Pacat ca nu face si anal!In pauza dintre numere ne-am tinut in brate si imi dadea impresia ca sunt cu o prietena.Numarul 2 a inceput tot cu un oral bine executat din partea ei si am continuat in pozitia misionarului unde a fost o experienta placuta. Am terminat destul de repede spre surprinderea mea ) Sa trecem la note Fata 9Igiena 10Oral 7 (pentru timpul scurt acordat!)Normal 10 300 lei/h Eu o recomand cu caldura! 1 Link spre comentariu
simona1796ro Reputație: -175 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Am stabilit noptile trecute o intalnire cu domnisoara; prezenta foarte placuta. Este vorbareata si deschisa la multe subiecte.I-am dat adresa, vazut-placut! Am inceput sa fumam cate o tigara si sa discutam diverse.Am mers in camera unde urma sa se intample actiunea. Chestii fierbinti, luat in brate, dezbracat, mangaieri si sarutari pe corp urmat de un oral din partea ei.Oralul a fost foarte bun, dar de scurta durata. O sugea bine si cu tente de deep, se uita in ochii tai, o senzatie placuta.A pus prezervativul si am trecut la normal cu ea deasupra si urmat de mama iedului si am finalizat cu privirea la fundul ei. Pacat ca nu face si anal!In pauza dintre numere ne-am tinut in brate si imi dadea impresia ca sunt cu o prietena.Numarul 2 a inceput tot cu un oral bine executat din partea ei si am continuat in pozitia misionarului unde a fost o experienta placuta. Am terminat destul de repede spre surprinderea mea ) Sa trecem la note Fata 9Igiena 10Oral 7 (pentru timpul scurt acordat!)Normal 10 300 lei/h Eu o recomand cu caldura! :DMultumesc frumos, multumesc din suflet! Un rew. frumos si detaliat! Mi-a facut placere....esti un tip extraordinar! Sper sa nu ma uiti si sa imi mai scri pe wapp ! pupici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum