henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Isi face SUGATOARE CLUB .Dar ia aminte henzo Isi va lasa in fiecare zi si timp sa faca SPORT.Caci o zi fara SPORT e o zi pierduta!Eu sunt de acord cu ea, o zi fără sport e o zi pierdută, mai ales cand bagi la pariuri 😂😂😂 5 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Nu trebuie sa "te ocupi" de Sport. Trebuie sa faci sport sportul relaxeaza mintea si intareste imunitatea .Si asta era statusul meu . Nu am facut pagina speciala pt asa ceva. Deci .. tu ai intrat pe profilul meu si l-ai preluat de acolo.si eu fac sport o data pe saptamana , cand n-aveam timp faceam de la cinci la sase dimineata
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Limbajul matale lasă de dorit.Îmi pare rău că vă lipsesc cei 7 ani de acasă.Bună seara nu stiu care si cat are din cei sapte ani?daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti rural.eu sunt urbana.vb cu domnule,nu sgiu daca ai remarcat
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Are si fizic de sportivă Ines 3 5
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 nu stiu care si cat are din cei sapte ani?daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti rural.eu sunt urbana.vb cu domnule,nu sgiu daca ai remarcatDin cartier sunteți doamnă ? 3 5
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Eu sunt de acord cu ea, o zi fără sport e o zi pierdută, mai ales cand bagi la pariuri 😂😂😂eu am zis,o zi fara futai,e o zi pierduta
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 eu am zis,o zi fara futai,e o zi pierdutaBineînțeles, cand iți ies banii din asta, clar 3 5
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Din cartier sunteți doamnă ?oi fi si de cartier...
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Poti face sport si 30 min pe zi . Nu zice nimeni sa faci 8 ore . Inteleg ca ai servici. Dar nu muncesti 24/24Asta cu sportul era un status pe profilul meu . Nu am dat anunt pe forum.. "hello, hai toata lumea sa faca miscare"Tu ti-ai bagat coada pe pagina mea .PS: nu se vede ca ai copii. Nu stiu ce educatie ar primi din partea ta. Eu cel putin am diploma de invatatori-educatori. Imi permit sa iti fac aceasta observatie )))) DmxSe vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste.Iti faci tu o afacere Ahahahahahahahahahaahaaha.Te a prostit unu sa bagi bani in ceva AFACERE si o sa sugi pula la final.Afacere auzi......mai cunosc eu AFACERISTE din astea ca tine le am facut noi afaceri cu fratiorii mei )))) 14 18
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Vrei sa fii educatoarea mea? 1
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Bineînțeles, cand iți ies banii din asta, clarvezi?asta-i treaba
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 19, 2017 daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti ruralCartea de identitate a matale spune că ești trecută de 50 de primăveri. Așa că...
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 si eu fac sport o data pe saptamana , cand n-aveam timp faceam de la cinci la sase dimineataAtunci fa un calcul tu cate zile pierdute ai intr o saptamana conformitate cu ce zice PTZIPOANCA idiotuleAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 12 18
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 oi fi si de cartier...După vorbă, dupe port 4 5
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Cartea de identitate a matale spune că ești trecută de 50 de primăveri. Așa că...te-ai bagat si pe dg.mai baiatule,lucrezi la evidenta populatiei?mi-ai vazut tu,CI?ai grija cum vorbesti
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 A plecat Janes Să facă sport 4 5
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste. 4 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 A plecat Janes Să facă sportCaci o zi fara SPORT e o zi pierduta! 12 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Am un fost coleg care lucreaza in polonia de cativa ani , si prietena lui o poloneza facea sport in fiecare zi si se ducea si la job ce mare scofala
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste.Atunci e clar , ce afacere sa incepi. O gradinita (chiar sunt profitabile) 5 7
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste. Îți dai seama ce fericit a fost decanul =)) 3 5
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Caci o zi fara SPORT e o zi pierduta! evident =)) 4 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 ce frumos ines , eu sunt din familie de invataori de tara pana la a patra generatie , numai ca se traieste greu la tara cu salariul asta si nici nu prea mai ai chef in zilele noastre
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Atunci e clar , ce afacere sa incepi. O gradinita (chiar sunt profitabile)Ce al dracu ești ! =)) 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste.Are și fi-miu' o educatoare... Văleu! ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum