Sari la conținut

Topic PRIVEGHI PENTRU VANATORUL DE PROSTI,-odihneasca se in pace.SA NE LUAM RAMAS BUN DE LA EL

dmx dmx

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Isi face SUGATOARE CLUB .

Dar ia aminte henzo Isi va lasa in fiecare zi si timp sa faca SPORT.Caci o zi fara SPORT e o zi pierduta!

Eu sunt de acord cu ea, o zi fără sport e o zi pierdută, mai ales cand bagi la pariuri 😂😂😂

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu trebuie sa "te ocupi" de Sport. Trebuie sa faci sport :) sportul relaxeaza mintea si intareste imunitatea .

Si asta era statusul meu . Nu am facut pagina speciala pt asa ceva. Deci .. tu ai intrat pe profilul meu si l-ai preluat de acolo.

si eu fac sport o data pe saptamana , cand n-aveam timp faceam de la cinci la sase dimineata

• Oras:braila
Postat

Limbajul matale lasă de dorit.

Îmi pare rău că vă lipsesc cei 7 ani de acasă.

Bună seara :hihat

nu stiu care si cat are din cei sapte ani?daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti rural.eu sunt urbana.vb cu domnule,nu sgiu daca ai remarcat
Postat

nu stiu care si cat are din cei sapte ani?daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti rural.eu sunt urbana.vb cu domnule,nu sgiu daca ai remarcat

Din cartier sunteți doamnă ?

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Eu sunt de acord cu ea, o zi fără sport e o zi pierdută, mai ales cand bagi la pariuri 😂😂😂

eu am zis,o zi fara futai,e o zi pierduta
Postat

Poti face sport si 30 min pe zi . Nu zice nimeni sa faci 8 ore . Inteleg ca ai servici. Dar nu muncesti 24/24

Asta cu sportul era un status pe profilul meu . Nu am dat anunt pe forum.. "hello, hai toata lumea sa faca miscare"

Tu ti-ai bagat coada pe pagina mea .

PS: nu se vede ca ai copii. Nu stiu ce educatie ar primi din partea ta. Eu cel putin am diploma de invatatori-educatori. Imi permit sa iti fac aceasta observatie ))))

Dmx

Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste.

Iti faci tu o afacere Ahahahahahahahahahaahaaha.Te a prostit unu sa bagi bani in ceva AFACERE si o sa sugi pula la final.Afacere auzi......mai cunosc eu AFACERISTE din astea ca tine le am facut noi afaceri cu fratiorii mei :)))))

• Like 14
  • Minus 18
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Vrei sa fii educatoarea mea? :)

:)

• Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

daca parintii sau educatoarea,te-a invatat sa vorbesti cu matale sau mamaie inseamna ca esti rural

Cartea de identitate a matale spune că ești trecută de 50 de primăveri. Așa că...

Postat

si eu fac sport o data pe saptamana , cand n-aveam timp faceam de la cinci la sase dimineata

Atunci fa un calcul tu cate zile pierdute ai intr o saptamana conformitate cu ce zice PTZIPOANCA idiotule

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• Like 12
  • Minus 18
Postat

Cartea de identitate a matale spune că ești trecută de 50 de primăveri. Așa că...

te-ai bagat si pe dg.mai baiatule,lucrezi la evidenta populatiei?mi-ai vazut tu,CI?ai grija cum vorbesti
Postat

Se vede ca ai trait intretinuta toata viata.30 de minute.Absolut habar nu ai despre ce vorbesti.Aiurezi cu gratie esti exemplul tipic de copil rasfatat care habar nu are pe ce lume traieste.

post-237910-0-94224800-1505842700_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

A plecat Janes

Să facă sport

Caci o zi fara SPORT e o zi pierduta! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 12
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Am un fost coleg care lucreaza in polonia de cativa ani , si prietena lui o poloneza facea sport in fiecare zi si se ducea si la job ce mare scofala 

Postat

Atunci e clar , ce afacere sa incepi. O gradinita (chiar sunt profitabile)

• Like 5
  • Minus 7
Postat

Îți dai seama ce fericit a fost decanul =)) =))

• Like 3
  • Minus 5
Vizitator
Postat

ce frumos ines , eu sunt din familie de invataori de tara pana la a patra generatie , numai ca se traieste greu la tara cu salariul asta si nici nu prea mai ai chef in zilele noastre

Vizitator
Postat

Are și fi-miu' o educatoare... Văleu! :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...