Sari la conținut

Topic PRIVEGHI PENTRU VANATORUL DE PROSTI,-odihneasca se in pace.SA NE LUAM RAMAS BUN DE LA EL

dmx dmx

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Ft bine. Eu am glumit .. Nici nu merita .El e doar un papitoi al acestui forum cu care toata lumea se distreaza :))))

halal distractie ca-ti vine sa-l strangi de gat

• Like 1
Postat

:* :*

Iarta-l .. ca nu stie ce face.

Ai devenit Isus! Ai auzit si tu citatul asta la coafor si credeai ca e din coelio.Esti Isusul curvelor sau cum? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 12
  • Minus 9
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Ai devenit Isus! Ai auzit si tu citatul asta la coafor si credeai ca e din coelio.Esti Isusul curvelor sau cum? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

La ora de Religie din liceu am auzit

• Minus 1
Postat

A plecat Pitzi :cry2  Se pare ca la orele de religie isi facea unghiile si  programarile la clienti in fata scolii.Si goagalu e pe off . :cry2

• Like 13
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A plecat Pitzi :cry2  Se pare ca la orele de religie isi facea unghiile si  programarile la clienti in fata scolii.Si goagalu e pe off .

Auzi,io într-a 7-a,aveam o profa de religie care ma tot ținea de vorba după ora,încă vreo 3 ore.acum îmi dau seama ce vroia :)))

Postat

Auzi,io într-a 7-a,aveam o profa de religie care ma tot ținea de vorba după ora,încă vreo 3 ore.acum îmi dau seama ce vroia :)))

Nesimtitule.Tu vroiai s o futi pe profa de religie? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 13
  • Minus 9
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nesimtitule.Tu vroiai s o futi pe profa de religie? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ea pa mine.

Trei trimestre,două ore de religie pe săptămână... Ajungeam la 11 acasă.

Eram bun la religie...doar sunt înger,nu? ;)

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 9 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...