Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Vorba vine... Te-ai jelit ca ai avut incredere intr-o femeie si ai pierdut cea mai pretioasa femeie din viata ta. https://i.imgur.com/1nibnfS.gif Creca ma confunzi... 2 3
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 Vorba vine... Te-ai jelit ca ai avut incredere intr-o femeie si ai pierdut cea mai pretioasa femeie din viata ta. Ignora-ma asa cum fac si eu.Cred ca te referi la bubutz, mamaie, dar intelegem , e varsta. 7 7
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 https://i.imgur.com/1nibnfS.gif Creca ma confunzi...Asa e bubutz, te scufund in negura forumului 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Asa e bubutz, te scufund in negura forumului https://i.imgur.com/JMH2WT0.gif
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 Idiotii utili ai lui Lenin sunt academicieni pe langa voi.In timp ce aia au fost indoctrinati cu un altruism patologic, voi, in prostia voastra abisala, mancati rahat si-l considerati caviar.Sufera Pizdiskin.Il doare.Se zvarcoleste.DMX l a facut sa l doara .Si Pipilica.Si pulesteu .Si multi altiiPICON ii da muie zilnic.Pizdiskin sufera.Machucambo il fute in cur .Pizdiskin sufera.Pizdsikin se da de gratii.Pizdiskin face clabuci la gura.OOOOOOOOF VIATA MEA 17 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Sufera Pizdiskin.Il doare.Se zvarcoleste.DMX l a facut sa l doara .Si Pipilica.Si pulesteu .Si multi altiiPICON ii da muie zilnic.Pizdiskin sufera.Machucambo il fute in cur .Pizdiskin sufera.Pizdsikin se da de gratii.Pizdiskin face clabuci la gura.OOOOOOOOF VIATA MEAhttps://www.youtube.com/watch?v=TIsL0C9R-IA hai ma,ala a venit de urgenta ca Kopy lui iau batae. 2 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 Nu te ai saturat de muie?Nu !mai vreau 15 19
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 hai ma,ala a venit de urgenta ca Kopy lui iau batae.La modu grav 15 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 La modu grav saprinde mai greu.Distanta. 2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 saprinde mai greu.Distanta.e felu lui de aji plange conturile.a scris mult depe ele tre sa recunosti omu a lucrat sa i faca cunoscuti si apoi sa piara asa.nu se astepta sa fie baietii asa de uniti si sa l muiasca in halul in care sa sters cu el pe jos 16 19
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 Nu mai am ce sa beauMai scrie mai scrie.Daca imi mai scrii ai 100 de votca de la mine ca stiu ca esti termenata dupa beutura.Plus tre sa ne mai areti odata flocii aia scarbosi si fata ta de 100 de ani. 16 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 e felu lui de aji plange conturile.a scris mult depe ele tre sa recunosti omu a lucrat sa i faca cunoscuti si apoi sa piara asa.nu se astepta sa fie baietii asa de uniti si sa l muiasca in halul in care sa sters cu el pe jos https://i.imgur.com/fFKc1rQ.gifasa arde akuma 2 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 https://i.imgur.com/fFKc1rQ.gifasa arde akuma Plange saracu eu am inima buna o sa il las sa mi o suga si cu conturile noi 15 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Plange saracu eu am inima buna o sa il las sa mi o suga si cu conturile noi io-l astept dincolo. aidepwlalui ))) 2 3
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Postat Septembrie 15, 2017 Hopa ! s-a blindat Anonna 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 sug flocii mamei mele =))o ling la pizda cand se scapa pe ea Imi da 3 mese pe zi ca saraca atat produce... dimineata, la pranz si seara. Am sunat-o si a zis ca nu are nimic impotriva sa o curat cu limbaFoarte urat ce faci cu mama ta 15 19
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 sa-i sugi flocii mamei jeg retardat s-o lingi la pizda cand se scapa pe ea ca e batrana saraca, sa-i schimbi scutecul de adulti si sa-l pui pe farfurie halind tot din el .. iti dau 3 mese pe zi ca saraca atat produce... dimineata, la pranz si seara. Am sunat-o si a zis ca nu are nimic impotriva sa o speli cu limba Nu te inteleg deloc mamaie. Te-ai zgarcit sa nu dai bani la un barbat sa iti de-a o gaura in perete si ai preferat sa iti zdruncini plombele dand singura gaura si acum dai bani pe cont premium . Hai da-mi un - 1 sa simti ca ai cheltuit banii cu cap 8 8
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Nu te inteleg deloc mamaie. Te-ai zgarcit sa nu dai bani la un barbat sa iti de-a o gaura in perete si ai preferat sa iti zdruncini plombele dand singura gaura si acum dai bani pe cont premium . Hai da-mi un - 1 sa simti ca ai cheltuit banii cu cap buey, iesti nebun!!!!! sunt uluita!!!! io nu dau bani pe ceva ce pot face singura eu imi vreau contul ala simplu, asa cu minusuri nu asta ... ca io nu vreau sa le dau minusuri la mucosi eu vreau sa ii umplu de ... spume ) 3 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Nu te inteleg deloc mamaie. Te-ai zgarcit sa nu dai bani la un barbat sa iti de-a o gaura in perete si ai preferat sa iti zdruncini plombele dand singura gaura si acum dai bani pe cont premium . Hai da-mi un - 1 sa simti ca ai cheltuit banii cu cap sa mor eu , ti-am dat minus ca e moca .. for free motane, tot nu te fut !!! 3 4
zlatko petrovic Reputație: 164 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Novi Sad Oras:Novi Sad Postat Septembrie 15, 2017 motane, tot nu te fut !!!nu cred ca vrea
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 sa mor eu ,Nu murii mamaie, ca esti funny, chiar daca esti perfida 6 7
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 nu cred ca vrea sa-l intrebam ? 3 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 spume zici???? sa-ti trimit o poza ca ma tavalesc pe jos de ras? am pus la pachet cado pt tine ajunge cu posta ed maine dar ai grija sa deschizi abia peste o saptamana, nu de alta, dar sa nu te omoare mirosul ca are mama nevoie de limba taAm vazut cum te tavalesti pe jos de ras.Te tavalesti da nu de ras ci de nervi cu spume la gura.Scuipi si icoana de pe perete 16 19
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Am vazut cum te tavalesti pe jos de ras.Te tavalesti da nu de ras ci de nervi cu spume la gura.Scuipi si icoana de pe perete baaaaaaaaaaaaa tarane, ciobane, ghertoi cocalar scuip pe tine ti-am pus poza pe perete si fac din ea tintar zilnic eu nu am icoane in casa ca nu dau bani la popi 4 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 prostule flocii mei sunt parfum pe langa pielea imbacsita a ta ... e suficient sa o speli pe mama ... daca gasesc o rana la curu ei , te bat de-ti canta cucuTu de ce n o speli pe ma ta?Nu ma ating io de ma ta nici cu o bota de 10 m.Ma cac eventual in gatu ei. 15 19
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum