dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 baaaaaaaaaaaaa tarane, ciobane, ghertoi cocalar scuip pe tine ti-am pus poza pe perete si fac din ea tintar zilnic eu nu am icoane in casa ca nu dau bani la popiLa cat de personal o iei se vede clar ca nu te atinge ce scriu.Mai pune emoticoane ca nu se vede cat de tare razi 15 19
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Tu de ce n o speli pe ma ta?Nu ma ating io de ma ta nici cu o bota de 10 m.Ma cac eventual in gatu ei. eu sug pula sa platesc sa fie ingrijita, prostul satului ... incearca si sa vezi ce pumn in gat iti bag ! 3 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 al dreaq ce esti motane imi dau singura plusuri sa ma ... in el de site 4 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 eu sug pula sa platesc sa fie ingrijita, prostul satului ... incearca si sa vezi ce pumn in gat iti bag ! si fasi fa,dai cu minusuri?))) Jos,la beci....to'la taticu' ajunji ))https://i.imgur.com/Zi2zdah.gif 1 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 cum mah, in pula calului din varfu dealului sa mai ai incredere in ce se scrie pe aici ? trebuie sa ma punctez repede ca imi vin ideile profunde si va umplu de ... respect 3 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 si fasi fa,dai cu minusuri? ))) Jos,la beci....to'la taticu' ajunji ))https://i.imgur.com/Zi2zdah.gif vorbeste frumos mojicule ca te minusez acu 2 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 si normal ca-ti dau minus daca nu-mi convine ce vorbesti ... ai de grija si treci la pupat dosu 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 vhttps://i.imgur.com/i4xMuKm.giforbeste frumos mojicule ca te minusez acu 1 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 eu sug pula sa platesc sa fie ingrijita, prostul satului ... incearca si sa vezi ce pumn in gat iti bag !Sincer nu i vina ei ca esti o tarfa deci linistita sa i platesti.Daca stia ce va iesi din tine mai bine se caca 3 kile 15 19
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Septembrie 15, 2017 baaaaaaaaaaaaa tarane, ciobane, ghertoi cocalar scuip pe tine ti-am pus poza pe perete si fac din ea tintar zilnic eu nu am icoane in casa ca nu dau bani la popiEşti atee, anonna? 3 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 Eşti atee, anonna?vezi ca anonna o sa-ti dea minusuri daca se supara.lasa mai bine sa mi dea mie cu mine oricum nu are ce face nu ma poate bana 16 19
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Eşti atee, anonna? de ce intrebi, zeule? vrei sa ma convertesti ? 3 4
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 vezi ca anonna o sa-ti dea minusuri daca se supara.lasa mai bine sa mi dea mie cu mine oricum nu are ce face nu ma poate bana fraierule, nu vreau sa te banez, vreau doar sa te spumez sa te vaz cum cer ajutor maine la prieteni sa te ridice in p...unctaj 3 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 fraierule, nu vreau sa te banez, vreau doar sa te spumez sa te vaz cum cer ajutor maine la prieteni sa te ridice in p...unctaj Asta va fi tare. Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts nu ma mai iubesti "Tu baga linistita la minusuri.Daca vrei imi dau si io ....Ahahahahahaha ...vrei?Ia la postarea asta imi dau un minus Snif snif i Pisicuuuuuuuuuuuts da mi napoi contuuuuuuuuu 17 20
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2017 Asta va fi tare. Ai baut mult tarfa? Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts nu ma mai iubesti "Tu baga linistita la minusuri.Daca vrei imi dau si io ....Ahahahahahaha ...vrei?Ia la postarea asta imi dau un minus Snif snif i Pisicuuuuuuuuuuuts da mi napoi contuuuuuuuuu ce faci prostovane? iti dai singur puncte? s-a umflat tarata in tine in spatele monitorului ... e greu sa-mi addun thread-urile pe care le urmaream dar asa , e bun si asta... mie nu mie jena sa te/va injur pe fata... se vede ca eu sunt,da? se vede ...fara conturi clona, va dau la joale cum vrea miju meu am pus un 1 in coada, dar se vede ca eu sunt... tre sa adaug si avatarul si gata ... si mai pun si baba cu mitraliera in profil si am terminat ...dar , toate astea inseamna pierdere de timp in loc sa va agit pe voi (ca doar nu sunt agitatorul de servici degeaba) stau sa refac profilul cu anunt cu tot ..bleah ! mi-e lehamite 3 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 15, 2017 Autor Postat Septembrie 15, 2017 ce faci prostovane? iti dai singur puncte? s-a umflat tarata in tine in spatele monitorului ... e greu sa-mi addun thread-urile pe care le urmaream dar asa , e bun si asta... mie nu mie jena sa te/va injur pe fata... se vede ca eu sunt,da? se vede ...fara conturi clona, va dau la joale cum vrea miju meu am pus un 1 in coada, dar se vede ca eu sunt... tre sa adaug si avatarul si gata ... si mai pun si baba cu mitraliera in profil si am terminat ...dar , toate astea inseamna pierdere de timp in loc sa va agit pe voi (ca doar nu sunt agitatorul de servici degeaba) stau sa refac profilul cu anunt cu tot ..bleah ! mi-e lehamite .......... 16 19
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 17, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Septembrie 17, 2017 de ce intrebi, zeule? vrei sa ma convertesti ?Caut aliaţi.
anonna1 Reputație: -402 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2017 Caut aliaţi.Ai gasit unul )) Nu am intrebat "la ce?" Dar nici nu conteaza 3 4
zeul internetului Reputație: -541 Postat Septembrie 17, 2017 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Postat Septembrie 17, 2017 Vorba ta... Nu contează, să fie la număr!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 17, 2017 e gratis ca i pomana Ie bun asa...POMANA INGRASA... 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 18, 2017 Autor Postat Septembrie 18, 2017 Ie bun asa...POMANA INGRASA...Nu ai fost aici.A plecat vanatorul pe campiile vesnice de vanatoare.))))))) 15 18
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 18, 2017 Ne am gandit cu Parintele Pipilica ca aici se va tine priveghiul celui mai prost dintre vanatori ,care ne a parasit atat de repede si brusc.Banarea lui de catre agenturili straine( fanii si DMX) a fost o adevarata lovitura pentru cei care l au cunoscut.Cu ochii plini de lacrimi si durere (cui ne lasi acum vanatorule ?!?!) ii spunem la revedere. Fiu so micul vanator il vom lua sub aripa noastra ca plange pe forum toata ziua dupa el. Toti cei care l au iubit si l au apreciat si nunumai sunt bineveniti sa si exprime condoleantele .(sau bucuria ba magarilor).Piveghiul va dura 3 zile si si 3 nopti.Dupa care o sa l bagam in pamant.Inmormantarea va fi pe discutii generale 18 /09/2017 unde sunteti la fel invitati cu totii sa spunem ramas bun.Ramai cu bine vanatorule.Nu te vom uita D-ale mele 3 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 18, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Septembrie 18, 2017 Asta va fi tare. Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts nu ma mai iubesti "Tu baga linistita la minusuri.Daca vrei imi dau si io ....Ahahahahahaha ...vrei?Ia la postarea asta imi dau un minus Snif snif i Pisicuuuuuuuuuuuts da mi napoi contuuuuuuuuu Tu esti destul de normal in viața de zi cu zi...chiar prea normal! 5 2
fata morgana Reputație: 27 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Why? Oras:Why? Postat Septembrie 18, 2017 Asta va fi tare. Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts nu ma mai iubesti " :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Daca tu nu ai plans si implorat, chiar ar fi interesat de aflat cum l-ai convins pe administrator sa-ti restituie contul initial dupa ce ai fost banat. 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 18, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Daca tu nu ai plans si implorat, chiar ar fi interesat de aflat cum l-ai convins pe administrator sa-ti restituie contul initial dupa ce ai fost banat. dmx si-a recapatat contul in urma unei rezolutii a Cosiliului Suprem al Pulimii.Discipolii Sfantului Parinte au imunitate. 13 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum