Sari la conținut

Topic PRIVEGHI PENTRU VANATORUL DE PROSTI,-odihneasca se in pace.SA NE LUAM RAMAS BUN DE LA EL

dmx dmx

Postări Recomandate

Postat

=)) baaaaaaaaaaaaa tarane, ciobane, ghertoi cocalar =)) scuip pe tine =)) ti-am pus poza pe perete si fac din ea tintar zilnic =)) eu nu am icoane in casa ca nu dau bani la popi

La cat de personal o iei se vede clar ca nu te atinge ce scriu.

Mai pune emoticoane ca nu se vede cat de tare razi :laugh2

• Like 15
  • Minus 19
  • Oras:Constanta
Postat

Tu de ce n o speli pe ma ta?Nu ma ating io de ma ta nici cu o bota de 10 m.Ma cac eventual in gatu ei.

eu sug pula sa platesc sa fie ingrijita, prostul satului ... incearca si sa vezi ce pumn in gat iti bag !

• Like 3
  • Minus 4
Postat

al dreaq ce esti motane =)) imi dau singura plusuri =))

sa ma ... in el de site =))

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu sug pula sa platesc sa fie ingrijita, prostul satului ... incearca si sa vezi ce pumn in gat iti bag !

si fasi fa,​dai cu minusuri?:))))

Jos,la beci....to'la taticu' ​ajunji :)))

https://i.imgur.com/Zi2zdah.gif

• Like 1
  • Minus 4
Postat

cum mah, in pula calului din varfu dealului sa mai ai incredere in ce se scrie pe aici ? =)) trebuie sa ma punctez repede ca imi vin ideile profunde si va umplu de ... respect =))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

si fasi fa,​dai cu minusuri? :))))

Jos,la beci....to'la taticu' ​ajunji :)))

https://i.imgur.com/Zi2zdah.gif

vorbeste frumos mojicule ca te minusez acu

• Like 2
  • Minus 4
Postat

si normal ca-ti dau minus daca nu-mi convine ce vorbesti ... ai de grija si treci la pupat dosu

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

vhttps://i.imgur.com/i4xMuKm.giforbeste frumos mojicule ca te minusez acu

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sincer nu i vina ei ca esti o tarfa deci linistita sa i platesti.Daca stia ce va iesi din tine mai bine se caca 3 kile

• Like 15
  • Minus 19
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
  • Telefon: sylvercheetah53
  • Oras:Constanța
Postat

=)) baaaaaaaaaaaaa tarane, ciobane, ghertoi cocalar =)) scuip pe tine =)) ti-am pus poza pe perete si fac din ea tintar zilnic =)) eu nu am icoane in casa ca nu dau bani la popi

Eşti atee, anonna?

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Eşti atee, anonna?

vezi ca anonna o sa-ti dea minusuri daca se supara.lasa mai bine sa mi dea mie cu mine oricum nu are ce face nu ma poate bana

• Like 16
  • Minus 19
Postat

Eşti atee, anonna?

de ce intrebi, zeule? vrei sa ma convertesti ?

• Like 3
  • Minus 4
Postat

vezi ca anonna o sa-ti dea minusuri daca se supara.lasa mai bine sa mi dea mie cu mine oricum nu are ce face nu ma poate bana

fraierule, nu vreau sa te banez, vreau doar sa te spumez sa te vaz cum cer ajutor maine la prieteni sa te ridice in p...unctaj =))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

fraierule, nu vreau sa te banez, vreau doar sa te spumez sa te vaz cum cer ajutor maine la prieteni sa te ridice in p...unctaj =))

Asta va fi tare.  Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts  da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts  nu ma mai iubesti :cry2  :cry2  :cry2  :cry2 "

Tu baga linistita la minusuri.Daca vrei imi dau si io  ....Ahahahahahaha ...vrei?Ia la postarea asta imi dau un minus 

Snif snif i :cry2  :cry2  :cry2 Pisicuuuuuuuuuuuts da mi napoi contuuuuuuuuu =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

• Like 17
  • Minus 20
Postat

Asta va fi tare. Ai baut mult tarfa? Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts  da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts  nu ma mai iubesti :cry2  :cry2  :cry2  :cry2 "

Tu baga linistita la minusuri.Daca vrei imi dau si io  ....Ahahahahahaha ...vrei?Ia la postarea asta imi dau un minus 

Snif snif i :cry2  :cry2  :cry2 Pisicuuuuuuuuuuuts da mi napoi contuuuuuuuuu =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

ce faci prostovane? iti dai singur puncte? =)) s-a umflat tarata in tine in spatele monitorului ... e greu sa-mi addun thread-urile pe care le urmaream dar asa , e bun si asta... mie nu mie jena sa te/va injur pe fata... se vede ca eu sunt,da? se vede ...fara conturi clona, va dau la joale cum vrea miju meu =)) am pus un 1 in coada, dar se vede ca eu sunt... tre sa adaug si avatarul si gata ... si mai pun si baba cu mitraliera in profil si am terminat ...dar , toate astea inseamna pierdere de timp in loc sa va agit pe voi (ca doar nu sunt agitatorul de servici degeaba) stau sa refac profilul cu anunt cu tot ..bleah ! mi-e lehamite =))

• Like 3
  • Minus 4
Postat

ce faci prostovane? iti dai singur puncte? =)) s-a umflat tarata in tine in spatele monitorului ... e greu sa-mi addun thread-urile pe care le urmaream dar asa , e bun si asta... mie nu mie jena sa te/va injur pe fata... se vede ca eu sunt,da? se vede ...fara conturi clona, va dau la joale cum vrea miju meu =)) am pus un 1 in coada, dar se vede ca eu sunt... tre sa adaug si avatarul si gata ... si mai pun si baba cu mitraliera in profil si am terminat ...dar , toate astea inseamna pierdere de timp in loc sa va agit pe voi (ca doar nu sunt agitatorul de servici degeaba) stau sa refac profilul cu anunt cu tot ..bleah ! mi-e lehamite =))

..........

• Like 16
  • Minus 19
Postat

Caut aliaţi.

Ai gasit unul =))))

Nu am intrebat "la ce?" Dar nici nu conteaza

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ie bun asa...POMANA INGRASA...

Nu ai fost aici.A plecat vanatorul pe campiile vesnice de vanatoare.:))))))))

• Like 15
  • Minus 18
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ne am gandit cu Parintele Pipilica ca aici se va tine priveghiul celui mai prost dintre vanatori ,care ne a parasit atat de repede si brusc.Banarea lui de catre agenturili straine( fanii si DMX) a fost o adevarata lovitura pentru cei care l au cunoscut.Cu ochii plini de lacrimi si durere (cui ne lasi acum vanatorule ?!?!) ii spunem la revedere. Fiu so micul vanator il vom lua sub aripa noastra ca plange pe forum toata ziua dupa el.

Toti cei care l au iubit si l au apreciat si nunumai sunt bineveniti sa si exprime condoleantele .(sau bucuria ba magarilor).Piveghiul va dura 3 zile si si 3 nopti.

Dupa care o sa l bagam in pamant.Inmormantarea va fi pe discutii generale 18 /09/2017 unde sunteti la fel invitati cu totii sa spunem ramas bun.

Ramai cu bine vanatorule.Nu te vom uita :cry2 :cry2 :cry2 :cry2 :cry2

D-ale mele :)

post-104506-0-47887600-1505736624_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Asta va fi tare.  Crezi ca sunt ca tine sa ma plang ca o pizda "Ihi Ihi Ihi pisicuuuuuuts  da mi napoi contu.....pisicuuuuuuuuts  nu ma mai iubesti :cry2  :cry2  :cry2  :cry2 "

Tu esti destul de normal in viața de zi cu zi...chiar prea normal!
  • Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Why?
  • Oras:Why?
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca tu nu ai plans si implorat, chiar ar fi interesat de aflat cum l-ai convins pe administrator sa-ti restituie contul initial dupa ce ai fost banat.

• Like 2

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca tu nu ai plans si implorat, chiar ar fi interesat de aflat cum l-ai convins pe administrator sa-ti restituie contul initial dupa ce ai fost banat.

dmx si-a recapatat contul in urma unei rezolutii a Cosiliului Suprem al Pulimii.Discipolii Sfantului Parinte au imunitate. :pope

• Like 13
  • Minus 12

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...