dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Pai eu nu am muncit ca sa ajung sa fiu intretinuta de altii. Iar daca imi luam si niste creme bonus, este pt ca ma ingrijesc ✌Academiciana nu, dar o mica afacere de ce sa nu-mi fac?Ma opresti tu ? )) cu postarile tale ? Tu nu vezi ca nu te ia nimeni in seama.Poti sa postezi pe pagina oricarei fete de aici , cuvintele tale nu au "greutate"Te pup O mica afacere?ce te pricepi tu la o afacere pitzipoanca pulii. )))))))AhahahahahahahahahaCe afacere?Lasa omu banu asta e maximu de afacere la care una ca tine se poate pricepe.restu in cel mai bun caz le vei baga in faliment grav.Afacere?Probabil ai ceva banuti s o incepi dar la afaceri te pricepi tu cum se pricepe gaina la abecedar 13 18
jaycee Reputație: 1778 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Septembrie 19, 2017 Si off topicul e bun daca este amuzant , ce este la cate unele pe topic si citesti ti se face rau Ce mi se pare ciudat , in "provincie "99 la suta din recenziile negative sunt adevarate Sa fie chiar asa mare concurenta la bucuresti sa fie nevoie de asa porcarii 2
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 O mica afacere?ce te pricepi tu la o afacere pitzipoanca pulii. )))))))AhahahahahahahahahaCe afacere?Lasa omu banu asta e maximu de afacere la care una ca tine se poate pricepe.restu in cel mai bun caz le vei baga in faliment grav.Afacere?Probabil ai ceva banuti s o incepi dar la afaceri te pricepi tu cum se pricepe gaina la abecedarMa pricep la mai multe si ma implic in orice fac si imi place. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 In caz ca nu stiai ... o minte sanatoasa, intr-un corp sanatos. Ce e asa pitiponcesc in a face Sport? Cand vei ajunge la batranete iti vei fi dorit sa faci sport zilnic in tinerete. Sau ...ma rog.. eu nici nu stiu ce varsta ai )))) oricum... cert e ca minte ai lipsa .Pitzi mic daca tu nu vezi in postarea asta cat e de tampita inseamna ca tu si ca pitzipoanca duci greul in viata.Tu crezi ca oamenii n au alta treaba decat sa se ocupe de SPORT pitzipoanca pulii vai de capu si de viata ta.Cat sa fii de pitzipoanca sa scrii asa ceva?Doamne apara si pazeste 16 18
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Dmx .. ai poluat tot forum-ul cu paginile tale deschise fara rost 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Si off topicul e bun daca este amuzant , ce este la cate unele pe topic si citesti ti se face rau Ce mi se pare ciudat , in "provincie "99 la suta din recenziile negative sunt adevarate Sa fie chiar asa mare concurenta la bucuresti sa fie nevoie de asa porcarii inca tot in gatul tau sunt cu pula.m ai vazut pe mine ca promovez vreo stoarfa retardat mic cacacios? 13 19
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Pitzi mic daca tu nu vezi in postarea asta cat e de tampita inseamna ca tu si ca pitzipoanca duci greul in viata.Tu crezi ca oamenii n au alta treaba decat sa se ocupe de SPORT pitzipoanca pulii vai de capu si de viata ta.Cat sa fii de pitzipoanca sa scrii asa ceva?Doamne apara si pazesteNu trebuie sa "te ocupi" de Sport. Trebuie sa faci sport sportul relaxeaza mintea si intareste imunitatea .Si asta era statusul meu . Nu am facut pagina speciala pt asa ceva. Deci .. tu ai intrat pe profilul meu si l-ai preluat de acolo. 1
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Pitzipoanca tot pitzipoanca ramai.Poti tu sa sugi pula la toti santieristii ca sai relaxezi cum spuneai tu sau numa la unu care te intretine.Ma gandesc cineva te va intretine.Fardurile alea ce pana acum le cumparai din suptul pulilor belite si pozitia capra nu sunt gratuite .Cizmulitele tale lantisoarele si toate cele la fel.Prin urmare daca schimbi domeniul de activitate il schimbi in sensul ca de maine vei avea cativain platitori n loc de oricine.Nu te faci tu de maine academicianca si cheltuielile si nivelu tau trebuie intretinut.Tot pitzipoanca ramai tu ca aia e o stare de spirit nu o meserieFoarte corect 👠3 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Dmx .. ai poluat tot forum-ul cu paginile tale deschise fara rostIncearca sa citesti cine a deschis topicele .Poti?Acum numara cate am deschis eu.Hai ca poti trebuie sa stii sa numeri acum ca iti deschizi o afacere........................................................ 14 17
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 ce tot pula mea,iParca erati o doamna , Doamnax ca alti useri ca @user_x si @vanatorul de prosti zic de noi ca suntem agresivi si nu va tratam ca pe niste doamne . Binenteles ca ambii nu au fost la curve in viata lor , ca sa stie cu vorbesc acestea si sunt doar niste locatari de bibloteca care vorbesc din citite 7 7
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Incearca sa citesti cine a deschis topicele .Poti?Acum numara cate am deschis eu.Hai ca poti trebuie sa stii sa numeri acum ca iti deschizi o afacere........................................................Pai eu le numar si pe slea pe care le poluezi .. de ex pagina mea de activitate plus una bonus a prietenei mele. 1
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Parca erati o doamna , Doamnax ca alti useri ca @user_x si @vanatorul de prosti zic de noi ca suntem agresivi si nu va tratam ca pe niste doamne . Binenteles ca ambii nu au fost la curve in viata lor , ca sa stie cu vorbesc acestea si sunt doar niste locatari de bibloteca care vorbesc din cititeEu cred ca niciunul din cei enumerați nu este barbat, zic eu 4 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Nu trebuie sa "te ocupi" de Sport. Trebuie sa faci sport sportul relaxeaza mintea si intareste imunitatea .Si asta era statusul meu . Nu am facut pagina speciala pt asa ceva. Deci .. tu ai intrat pe profilul meu si l-ai preluat de acolo.Bai PITZI sa faci SPORT iti trebuie timp.Majoritatea din noi oamenii lucram suntem la servici avem joburi intelegi?Avem familie copii masina in leasing rate la casa si din astea.Timp pitzi mic .Si sanatate.Ca nu poti face SPORT dupa ce ai lucrat 10 ore undeva si ai o suta de probleme pe cap si te dor salele sau picioarele sau mainile .Doamne apara si pazeste 14 18
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Incearca sa citesti cine a deschis topicele .Poti?Acum numara cate am deschis eu.Hai ca poti trebuie sa stii sa numeri acum ca iti deschizi o afacere........................................................ Cred că isi face Night Club 😂😂😂Gina Felea modelul ei in viață 4 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Pai eu le numar si pe slea pe care le poluezi .. de ex pagina mea de activitate plus una bonus a prietenei mele.Stiu pai tu ai vrea sa scrie numa admiratorii.Nu e chiar asa.Mai si POLUAM 14 18
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Eu cred ca niciunul din cei enumerați nu este barbat, zic euAsta am zis si eu de vanator . Oricum , trebuie sa fi foarte defecta fiinta sa te dai alt gen de om. 4 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 19, 2017 mai daten pula mea si vorbeste dreaku frumos.Limbajul matale lasă de dorit.Îmi pare rău că vă lipsesc cei 7 ani de acasă.Bună seara 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Stiu pai tu ai vrea sa scrie numa admiratorii.Nu e chiar asa.Mai si POLUAM "pulam " )) 1 3
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Septembrie 19, 2017 Poti face sport si 30 min pe zi . Nu zice nimeni sa faci 8 ore . Inteleg ca ai servici. Dar nu muncesti 24/24Asta cu sportul era un status pe profilul meu . Nu am dat anunt pe forum.. "hello, hai toata lumea sa faca miscare"Tu ti-ai bagat coada pe pagina mea . PS: nu se vede ca ai copii. Nu stiu ce educatie ar primi din partea ta. Eu cel putin am diploma de invatatori-educatori. Imi permit sa iti fac aceasta observatie )))) Dmx 1
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Limbajul matale lasă de dorit.ÃŽmi pare rău că vă lipsesc cei 7 ani de acasă.Bună seara Bagă o muzicuță cu dedicație 😂 4 5
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 19, 2017 Parca erati o doamna , Doamnax ca alti useri ca @user_x si @vanatorul de prosti zic de noi ca suntem agresivi si nu va tratam ca pe niste doamne . Binenteles ca ambii nu au fost la curve in viata lor , ca sa stie cu vorbesc acestea si sunt doar niste locatari de bibloteca care vorbesc din cititesunt o doamna si asa raman .imi cer scuze inca o data,prntru iesiri.si politicienii mai gresesc cate o data 4 5
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Septembrie 19, 2017 Autor Postat Septembrie 19, 2017 Cred că isi face Night Club Gina Felea modelul ei in viațăIsi face SUGATOARE CLUB .Dar ia aminte henzo Isi va lasa in fiecare zi si timp sa faca SPORT.Caci o zi fara SPORT e o zi pierduta! 12 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 Poti face sport si 30 min pe zi . Nu zice nimeni sa faci 8 ore . Inteleg ca ai servici. Dar nu muncesti 24/24Asta cu sportul era un status pe profilul meu . Nu am dat anunt pe forum.. "hello, hai toata lumea sa faca miscare"Tu ti-ai bagat coada pe pagina mea . PS: nu se vede ca ai copii. Nu stiu ce educatie ar primi din partea ta. Eu cel putin am diploma de invatatori-educatori. Imi permit sa iti fac aceasta observatie ))))DmxVrei sa fii educatoarea mea?
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2017 Poti face sport si 30 min pe zi . Nu zice nimeni sa faci 8 ore . Inteleg ca ai servici. Dar nu muncesti 24/24Asta cu sportul era un status pe profilul meu . Nu am dat anunt pe forum.. "hello, hai toata lumea sa faca miscare"Tu ti-ai bagat coada pe pagina mea . PS: nu se vede ca ai copii. Nu stiu ce educatie ar primi din partea ta. Eu cel putin am diploma de invatatori-educatori. Imi permit sa iti fac aceasta observatie )))) DmxTe indepartezi de subiectPS: Cum ai aranja o camera in stil minimalist ?🤔 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Postat Septembrie 19, 2017 sunt o doamna si asa raman .imi cer scuze inca o data,prntru iesiri.si politicienii mai gresesc cate o dataPoliticienii nu "ie" un exemplu bun 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum