barbaramayasonya Reputație: 9 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 15, 2017 Fetelor ați lucrat la casa mov careva dintre voi? ??? E ok acolo? ??? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Fetelor ați lucrat la casa mov careva dintre voi? ??? E ok acolo? ???In sau langa Casa mov ? Din cate stiu eu Casa Mov este un motel ,nici prea prea nici foarte foarte. Ca si zona este draguta .Eu am stat langa Casa Mov la o garsoniera,intr-un bloc nou si a fost ok ,dar stiu ca momentan este ocupata .Daca tu ai inchiriat respectiva garsoniera ,poti lucra ;linistita in ea ca este ok zona .Succes oricum. 2 1
barbaramayasonya Reputație: 9 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 15, 2017 Mersi de răspuns. .. dar e vorba în casa mov 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Din recenziile( este adevarat ca mai vechi) unor membri se pare ca baie nu ar fi in fiecare camera. Chiar a fost haioasa o recenzie in care un coleg povestea cum a mers infasurat doar in prosop sa faca dus la capatul holului., chiar cu riscul de a da in nas in nas cu un alt cleint-clienta a moelului respectiv.. Poate ca intre timp acest inconvenient a fost remediat. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Din recenziile( este adevarat ca mai vechi) unor membri se pare ca baie nu ar fi in fiecare camera. Chiar a fost haioasa o recenzie in care un coleg povestea cum a mers infasurat doar in prosop sa faca dus la capatul holului., chiar cu riscul de a da in nas in nas cu un alt cleint-clienta a moelului respectiv.. Poate ca intre timp acest inconvenient a fost remediat. Sunt camere care au baie separat Altele au camere la comun . 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Postat Septembrie 15, 2017 Mersi de răspuns. .. dar e vorba în casa movEste un mic motel cam aglomerat . Oradea ,nu este Bucuresti (,ma refer la nr de locuitori ),deci s-ar putea ca pentru animiti viitori clineti sa fie probleme de discretie .\Acum tu stii mai bine ,dar ca si zona este ok . 3 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Septembrie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Septembrie 15, 2017 La parter am fost la o domnita care acum nu mai presteaza. Dar baia era comuna. Deci risti sa te vada cineva ...in rest totul mi s-a parut ok. 2 1
barbaramayasonya Reputație: 9 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 16, 2017 Mulțumesc de răspuns, este și baie proprie 1
grasutuu Reputație: -447 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 16, 2017 Mulțumesc de răspuns, este și baie proprieoferi o lista cu servicii+tarife? 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum