provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu m-am luminat,dar nici întunericul nu mă sperie!Nu mi-am prins (încă) urechile,ci doar mâinile în horă!Zic sa rămâi in lumina (reflectoarelor )!))))) 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Zic sa rămâi in lumina (reflectoarelor )!)))))Nuu,pentru că nu am nici fizic și nici veleități de artist! 1 Link spre comentariu
deea83 Reputație: 128 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Eu zic pas, sper sa gasiti cuplul pe care il cautati. Interesant de urmarit 2 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Eu zic pas, sper sa gasiti cuplul pe care il cautati. Interesant de urmarit Poate nu am fost suficient de expliciți!Noi nu căutăm (musai,deși nu este exlus) un cuplu,ci o femeie!Nu (în primul rând) pentru mine,ci pentru doamna! Am "ochit" o doamnă care este în cuplu și cu care știu sigur că ar avea o experiență extraordinară pentru că ea însăși este o femeie extraordinară! Urmărește-ne,pentru că și noi te "urmărim"! 2 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Poate nu am fost suficient de expliciți!Noi nu căutăm (musai,deși nu este exlus) un cuplu,ci o femeie!Nu (în primul rând) pentru mine,ci pentru doamna!Am "ochit" o doamnă care este în cuplu și cu care știu sigur că ar avea o experiență extraordinară pentru că ea însăși este o femeie extraordinară!Urmărește-ne,pentru că și noi te "urmărim"! Nu ai fizic si nici veleități de artist ,dar te pricepi sa "îmbraci "frumos textul si sa iasa la suprafata o calitate nebanuita.)))) 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu ai fizic si nici veleități de artist ,dar te pricepi sa "îmbraci "frumos textul si sa iasa la suprafata o calitate nebanuita.))))Despre ce calitate e vorba și,mai ales,a cui? Nu mă pricep (indubitabil) la îmbrăcat,iar la dezbrăcat am mari îndoieli! Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu ai fizic si nici veleități de artist ,dar te pricepi sa "îmbraci "frumos textul si sa iasa la suprafata o calitate nebanuita.))))Portofelul? Altceva tot cu p? Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Despre ce calitate e vorba și,mai ales,a cui?Nu mă pricep (indubitabil) la îmbrăcat,iar la dezbrăcat am mari îndoieli! Noroc cu femeile astea care te ajuta sa scapi de haine, ca altfel.... 3 2 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Noroc cu femeile astea care te ajuta sa scapi de haine, ca altfel....Nici aici nu scăpăm de ironiile tale...)))Bine ca-s multe, are de unde alege..Altfel,ar fi fost tare trist..)) 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nici aici nu scăpăm de ironiile tale...)))Bine ca-s multe, are de unde alege..Altfel,ar fi fost tare trist..))Hainele? Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Hainele? Asa...continua..))) Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Asa...continua..)))Nu continui nimic, femeie. Nu pun eu mana pe ele Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Noroc cu femeile astea care te ajuta sa scapi de haine, ca altfel....Sunt sigur că ai înțeles,dar,ca să te simți bine îți spun,faci pe prostul magistral!Doar că pe mine nu mă duci!Totuși,și pentru eventualitatea că mă înșel,îți spun că mă refeream la dezbrăcatul femeilor,că la dezbrăcatul meu nu am probleme!Mă dezbrac la bățul de chibrit,dacă sunt motivat! 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nici aici nu scăpăm de ironiile tale...)))Bine ca-s multe, are de unde alege..Altfel,ar fi fost tare trist..))Să ne ridicăm capetele!Și tu pe al tău,și tu pe ale mele!Și atunci nu vom mai fi triști (cel puțin eu)! 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bai, magistral ala la ce caz se afla? Ca sa stie lumea o treaba.Ti-a trecut prin cap ca pe tine nu vreau sa te duc nicaieri? 1 2 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2017 ... Nu-mi afisez eu bucile pe nimfomane.com Eram sigur ca ai fundul urat! Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Eram sigur ca ai fundul urat! Fara dovada nu ma pot pronunta. Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Femeile "afiseaza" doar ce considera ca le avantajeaza. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 7, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Ahaaa, sa inteleg ca e barbat? Link spre comentariu
deea83 Reputație: 128 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 7, 2017 draga obsedatul, te-ai gandit ca poate nu toata lumea vrea sa se expuna? 1 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Bai, magistral ala la ce caz se afla? Ca sa stie lumea o treaba.Ti-a trecut prin cap ca pe tine nu vreau sa te duc nicaieri? El cu mine are o problema... 1 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 El cu mine are o problema...De ce, nici tu nu vrei sa mergi? Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Nu continui nimic, femeie. Nu pun eu mana pe ele Nu continui nimic, femeie. Nu pun eu mana pe ele Femeia glumea ...Doar că antipatia față de ea si-a spus cuvantul inca o data.. Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Octombrie 7, 2017 Femeia glumea ...Doar că antipatia față de ea si-a spus cuvantul inca o data..Un pic de seriozitate, doamna. Amantul ma acuza ca-s magistral, macar dvs sa faceti o nota discordanta Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Octombrie 7, 2017 draga obsedatul, te-ai gandit ca poate nu toata lumea vrea sa se expuna? Iti expunei curu', acesta nu apare in buletin, anonimitatea era garantata. Concluzia: Urat cu spume! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum