Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 21, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Ce-aveti, ma? Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Soo ... dadu ceva detalii picante nea Shark-ul despre duduia nou sosita p-acilisa ? Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Nu, nu asta era scopul, ei aveau treaba lor plus, daca era cazul, a altor doua persoane.Zic sa ii lasam sa isi vada liniștiți de povestea lor 1 3 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Nu, nu asta era scopul, ei aveau treaba lor plus, daca era cazul, a altor doua persoane.Zic sa ii lasam sa isi vada liniștiți de povestea lor E cu love ... alea-alea ? Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 21, 2017 E cu love ... alea-alea ?De cel putin o parte, da 1 3 Link spre comentariu
geo_x36 Reputație: -663 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Septembrie 21, 2017 De cel putin o parte, da Adica Shark-u fu dat pa spate, cu labele-n sus si sa amoreza da duduia ,,, au invers ? Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 21, 2017 Te las sa alegi... Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2017 Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Adica Shark-u fu dat pa spate, cu labele-n sus si sa amoreza da duduia ,,, au invers ? Eu nu stiu ce sa zic, am scris ca ma depaseste subiectul, dupa mine dragostea inseamna preferinta exclusiva pentru un barbat sau o femeie in defavoarea tuturor celorlati. Ei nu doreau exclusivitate. 7 5 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Ei doreau sa ne arate ce iubire divina traiesc ei, in ciuda noastra, a muritorilor onanisti. Iubirea se "murdareste" daca ti-o "strigi" scriind pe peretii toaletelor publice. 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Da' daca o scrii in padure oe copaci se mai murdareste? Ex : Ana + Ionel = love Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Nope! Aceea e iubirea de tipul cocalareasco-ecologico-traditionala. Tre' sa te mandresti cu ea inscriptionand-o si pe piele (organ - inima, ochi, penis etc. - sagetat sau strapuns de o arma alba, eventual o himera de de genul feminin - sfinx, sirena etc. & anul cand ai fost lovit de streche). 1 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Nu, nu asta era scopul, ei aveau treaba lor plus, daca era cazul, a altor doua persoane.Zic sa ii lasam sa isi vada liniștiți de povestea lorAi prins ideea.Multumesc 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ai prins ideea.Multumeschttps://media.tenor.com/images/197f1c55ef30dd5fe695a4f4a1b79f28/tenor.gif 3 5 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 https://media.tenor.com/images/197f1c55ef30dd5fe695a4f4a1b79f28/tenor.gifMă provoci? 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am venit să vă alung!Plictiseala!Am venit să vă sparg!Liniștea! Absența mea este motivată!Nu de scutiri medicale! Voi încerca să dau cât mai multe răspunsuri și replici!Selecția îmi aparține! Impresii generale: Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului! Concluzii:1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!Copiii n-au nicio vină,părinții sunt răspunzători!2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare! Și această observație trebuie tratată tot ca un punct de vedere! 2 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Septembrie 28, 2017 ma sharky, tu studiasi geometria euclidiana cat lipsisi si veinisi acu' sa ne dai cu unghiu' diedru in cap bagasi concluziile fara nici o ipoteza, taica. pai mai putem noi sa rezolvam problema in conditiile astea? 3 2 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am venit să vă alung!Plictiseala!Am venit să vă sparg!Liniștea!Absența mea este motivată!Nu de scutiri medicale!Voi încerca să dau cât mai multe răspunsuri și replici!Selecția îmi aparține!Impresii generale:Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului!Concluzii:1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!Copiii n-au nicio vină,părinții sunt răspunzători!2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare!Și această observație trebuie tratată tot ca un punct de vedere!Era timpul! M-au mâncat sacalii ! Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am venit să vă alung!Plictiseala!Am venit să vă sparg!Liniștea! Absența mea este motivată!Nu de scutiri medicale! Voi încerca să dau cât mai multe răspunsuri și replici!Selecția îmi aparține! Impresii generale: Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului! Concluzii:1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!Copiii n-au nicio vină,părinții sunt răspunzători!2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare! Și această observație trebuie tratată tot ca un punct de vedere! Translate, pliz! 3 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Era timpul!M-au mâncat sacalii ! http://bestanimations.com/Animals/Mammals/Cats/catgif/funny-cat-gif-2.gif 3 5 Link spre comentariu
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Era timpul!M-au mâncat sacalii ! ce canalii, domne! manca astia cu tot cu haine. ntz ntz ntz... 2 2 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 http://bestanimations.com/Animals/Mammals/Cats/catgif/funny-cat-gif-2.gif 1 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 http://bestanimations.com/Animals/Mammals/Cats/catgif/funny-cat-gif-2.gifAcum,sa nu exagerăm! 1 Link spre comentariu
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Partajează Postat Septembrie 28, 2017 ce canalii, domne! manca astia cu tot cu haine. ntz ntz ntz...Da,dom'le,nu le scapa nimic! 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Eu nu am gustat-o, pe cuvant! 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum