Sari la conținut

Spun ce cred și cred ce spun! Tu?

Postări Recomandate

• Oras:Back home
Postat

Soo ... dadu ceva detalii picante nea Shark-ul despre duduia nou sosita p-acilisa ?

• Oras:prin oras
  • Oras:prin oras
Postat

Nu, nu asta era scopul, ei aveau treaba lor plus, daca era cazul, a altor doua persoane.

Zic sa ii lasam sa isi vada liniștiți de povestea lor

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu, nu asta era scopul, ei aveau treaba lor plus, daca era cazul, a altor doua persoane.

E cu love ... alea-alea ?

Postat

De cel putin o parte, da

Adica Shark-u fu dat pa spate, cu labele-n sus si sa amoreza da duduia ,,, au invers ?

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Adica Shark-u fu dat pa spate, cu labele-n sus si sa amoreza da duduia ,,, au invers ?

Eu nu stiu ce sa zic, am scris ca ma depaseste subiectul, dupa mine dragostea inseamna preferinta exclusiva pentru un barbat sau o femeie in defavoarea tuturor celorlati. Ei nu doreau exclusivitate.
  • Like 7
  • Minus 5
  • Oras:Here
Postat

Ei doreau sa ne arate ce iubire divina traiesc ei, in ciuda noastra, a muritorilor onanisti.

Iubirea se "murdareste" daca ti-o "strigi" scriind pe peretii toaletelor publice.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Da' daca o scrii in padure oe copaci se mai murdareste?

Ex : Ana + Ionel = love

Postat

Nope! Aceea e iubirea de tipul cocalareasco-ecologico-traditionala. Tre' sa te mandresti cu ea inscriptionand-o si pe piele (organ - inima, ochi, penis etc. - sagetat sau strapuns de o arma alba, eventual o himera de de genul feminin - sfinx, sirena etc. & anul cand ai fost lovit de streche). :D

• Like 1
  • Oras:In vacanta
Postat

Ai prins ideea.

Multumesc

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ai prins ideea.

Multumesc

https://media.tenor.com/images/197f1c55ef30dd5fe695a4f4a1b79f28/tenor.gif

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Absența mea este motivată!

Nu de scutiri medicale!

Voi încerca să dau cât mai multe răspunsuri și replici!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!

Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului!

Concluzii:

1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!

Copiii n-au nicio vină,părinții sunt răspunzători!

2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!

3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare!

Și această observație trebuie tratată tot ca un punct de vedere!

• Like 2
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

ma sharky, tu studiasi geometria euclidiana cat lipsisi si veinisi acu' sa ne dai cu unghiu' diedru in cap :) bagasi concluziile fara nici o ipoteza, taica. pai mai putem noi sa rezolvam problema in conditiile astea?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Nu de scutiri medicale!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!

Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului!

Concluzii:

1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!

2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!

3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare!

Era timpul!

M-au mâncat sacalii !

Postat

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Nu de scutiri medicale!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Concluzii:

Translate, pliz!

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Era timpul!

M-au mâncat sacalii !

http://bestanimations.com/Animals/Mammals/Cats/catgif/funny-cat-gif-2.gif

• Like 3
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...