Sari la conținut

Spun ce cred și cred ce spun! Tu?

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Adica Shark-u fu dat pa spate, cu labele-n sus si sa amoreza da duduia ,,, au invers ?

Eu nu stiu ce sa zic, am scris ca ma depaseste subiectul, dupa mine dragostea inseamna preferinta exclusiva pentru un barbat sau o femeie in defavoarea tuturor celorlati. Ei nu doreau exclusivitate.
  • Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Nope! Aceea e iubirea de tipul cocalareasco-ecologico-traditionala. Tre' sa te mandresti cu ea inscriptionand-o si pe piele (organ - inima, ochi, penis etc. - sagetat sau strapuns de o arma alba, eventual o himera de de genul feminin - sfinx, sirena etc. & anul cand ai fost lovit de streche). :D

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Absența mea este motivată!

Nu de scutiri medicale!

Voi încerca să dau cât mai multe răspunsuri și replici!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!

Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului!

Concluzii:

1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!

Copiii n-au nicio vină,părinții sunt răspunzători!

2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!

3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare!

Și această observație trebuie tratată tot ca un punct de vedere!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In vacanta
  • Oras:In vacanta

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Nu de scutiri medicale!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Când am decis să îmi inaugurez propria "casă" (pe teren închiriat), nu mă așteptam ca vizitatorii să se descalțe la ușă,dar nici să intre cu atât de mult noroi!

Dar și asta poate fi suportabilă dacă nu ar intra tot așa de "curați" și în sufletul omului!

Concluzii:

1. Au existat mulți părinți care nu și-au iubit copiii și,exact în perioada cea mai importantă a vieții,adică în primii 7 ani de viață,i-au abandonat prin canale,prin casele de copii,prin centre sociale sau mai știu eu pe unde!

2. Știam că nimeni nu deține adevărul absolut! Unii vor să dovedească contrariul!

3. Predomină judecata restrictivă dintr-un PUNCT de vedere,neglijându-se existența liniei, suprafeței și spațiului,mult mai cuprinzătoare!

Era timpul!

M-au mâncat sacalii !

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Am venit să vă alung!

Plictiseala!

Am venit să vă sparg!

Liniștea!

Nu de scutiri medicale!

Selecția îmi aparține!

Impresii generale:

Concluzii:

Translate, pliz!

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...