Sari la conținut

gravida

Postări Recomandate

Auzi ionutzcta dar tu esti sigur ca taica-tu este taica-tu?

Si lasa faza ca numele lui este in certificatul tau de nastere; ma refer la partea genetica. Iti cer scuze anticipat daca ai facut test ADN, dar si ala are o probabilitate de 99,7%.

Asa ca nu conteaza cine este tatal d.p.d.v. genetic, mai naspa este ca poate in certificatul de nastere al copilului la rubrica tatal o sa fie trecut "necunoscut".

Era o gluma

Doi tipi statea de vorba:

- Auzi mai Ioane tu in afara de Gheorghe mai ai si alti frati sau surori?

- Apoi de unde naiba sa stiu eu ce a facut tata.

:laugh2  :laugh2  :laugh2 -citez

- Apoi de unde naiba sa stiu eu ce a facut tata.

Link spre comentariu

asa e cu tatii, sunt de ai nostrii :)))))))))) voi sunteti siguri ca nu mai aveti progenituri, you never know 100% :)))) sunt cazuri mult mai grave in Romania, cu copii care au si tata si mama (degeaba) si traiesc in conditii mai mizere!

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

e precis cum era ma-ta cind a FATAT un fatalau ca tine

nici macar nu o sa ma obosesc sa imi pierd mai mult de 5 minute din viata cu tine (adica aceasta postare maxim), inteleg ca nu poti comunica altcumva decat prin injurii si atunci nu o sa ma cobor la nivelul tau......dupa cum am zis, pierdere de timp pe frustarile tale!

te las pe tine sa fii fericit, daca asa te bucuri tu :)

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:MAI
  • Oras:MAI

Mda.

Am fost la ea ieri.

Asa ceva nu mi s-a mai intamplat de mult timp. Colega ei vine dupa 10 minute si bate la usa....insistent....ca gata timpul, cica.....te enervezi, faci urat, si bate iar in usa ca nu esti la piata, sa te imbraci mai repede si sa pleci. Vai, ce imi venea sa le bat si dupa sa il pocnesc si pe pestele care astepta afara.....

Dar acum xe sa mai recomand, xe note sa mai dau, ziceti si voi....

Plm, zici ca atrag numai boarfe, ori au ramas in majoritate numai boarfe ieftine in Constanta, care mai vor si 100 de lei....

De parca ar merita ele atatia bani....

Vai vai vai.....

Succes la maciuci ! 😀

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...