econix Reputație: 185 Postat Decembrie 21, 2012 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Decembrie 21, 2012 1. Presupunand ca nedumerirea ta din acest topic(http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700/?do=findComment&comment=90282) se datoreaza postarii mele din greseala in sectiunea total nepotrivita, dar pentru care am facut corectiile necesare, am editat postarea respectiva, ma gasesc subit eu in postura nedumeritului: esti sigur ca stii sa citesti? Da, te bagi ca musca-n lapte, bine ai zis. 2. Referitor la mustrarea ta din acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/3083-blondi-de-la-billa-tel-0746633985-fost-0757407354/page-3?do=findComment&comment=90285chiar tii neaparat ca intr-un topic de 3 pagini cu 44 de raspunsuri (n-am stat sa numar cate dintre astea sunt review-uri, dar presupun ca sunt cateva), fiecare coleg care recenzeaza sa inceapa enumerarea acelor date cerute de regulament? Sa zicem ca 10 recenzori au facut referire la locatie, geluri de dus, papuci de casa, au mentionat numarul de telefon, lista de preturi etc, tu chiar tii neaparat ca si cel de al treizecilea recenzor sa inceapa enumerarea doar pentru ca asa scrie in regulament si ca tu sa fi fericit?
boieru Reputație: -378 Postat Decembrie 21, 2012 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 21, 2012 buna Eco,acum am vazut ca ai deschis aici topic...rog moderatorii daca cred de cuviinta sa mute postarea mea si a lui dorinel18 aici...(topic blondi billa)
dorinel18 Reputație: 672 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Decembrie 23, 2012 1. Presupunand ca nedumerirea ta din acest topic(http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700/?do=findComment&comment=90282) se datoreaza postarii mele din greseala in sectiunea total nepotrivita, dar pentru care am facut corectiile necesare, am editat postarea respectiva, ma gasesc subit eu in postura nedumeritului: esti sigur ca stii sa citesti? Da, te bagi ca musca-n lapte, bine ai zis. 2. Referitor la mustrarea ta din acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/3083-blondi-de-la-billa-tel-0746633985-fost-0757407354/page-3?do=findComment&comment=90285chiar tii neaparat ca intr-un topic de 3 pagini cu 44 de raspunsuri (n-am stat sa numar cate dintre astea sunt review-uri, dar presupun ca sunt cateva), fiecare coleg care recenzeaza sa inceapa enumerarea acelor date cerute de regulament? Sa zicem ca 10 recenzori au facut referire la locatie, geluri de dus, papuci de casa, au mentionat numarul de telefon, lista de preturi etc, tu chiar tii neaparat ca si cel de al treizecilea recenzor sa inceapa enumerarea doar pentru ca asa scrie in regulament si ca tu sa fi fericit? 1. La momentul cand am citit eu postarea ta aiurea, era acolo unde ai scris-o. Daca ai editat-o sau a fost mutata e alta mancare de peste. Nu stiu care dintre noi nu a putut face diferenta intre andra si anda... 2. Stii ceva?! Scrieti-va recenzii fiecare cum va taie capul... la ce bun un regulament?!
econix Reputație: 185 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Decembrie 23, 2012 la ce bun un regulament?! Ca incultii ca tine sa nu treaca prin viata fara vreo lectura.
dorinel18 Reputație: 672 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Decembrie 23, 2012 Ca incultii ca tine sa nu treaca prin viata fara vreo lectura. Eu nu mi-am permis sa te fac incult, fa bine si te abtine.
econix Reputație: 185 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Decembrie 23, 2012 Eu nu mi-am permis sa te fac incult Cum nici eu nu mi-am permis sa te fac ceea ce nu esti.
ovii Reputație: 185 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 23, 2012 @eco , @dorinel18...ce aveti fratilor , vi s-a pus de cearta tocmai acum in preajma sarbatorilor ?Ia hai luati voi doua pahare virtuale si dati noroc .Sarbatori fericite !
dorinel18 Reputație: 672 Postat Decembrie 24, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Decembrie 24, 2012 Sarbatori fericite!
barbat matur Reputație: 242 Postat Decembrie 27, 2012 Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Postat Decembrie 27, 2012
stalingrad Reputație: 44 Postat Martie 1, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 1, 2013 Deşi este tardiv, pun acum întrebarea căci abia acum văzui minunea: cum vă explicaţi că băieţii ăştia se au reciproc în lista de prieteni?!
ovii Reputație: 185 Postat Martie 1, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 1, 2013 Rusnacule...pai dupa mai multe paharele virtuale...s-au impretenit ca Firicel si Celentano .
dorinel18 Reputație: 672 Postat Martie 2, 2013 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Martie 2, 2013 Deşi este tardiv, pun acum întrebarea căci abia acum văzui minunea: cum vă explicaţi că băieţii ăştia se au reciproc în lista de prieteni?! Suntem mai vechi p'aci oleaca... si adaugarea in lista de prieteni s-a produs atunci. Au fost cateva contre dar nu am refacut lista Pahare virtuale n-au fost, singurul cu care m-am intalnit a fost Bazdkiii, iar asta s-a intamplat zilele trecute.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum