Sari la conținut

Raspunsuri pt. dorinel18

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
Postat

1. Presupunand ca nedumerirea ta din acest topic(http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700/?do=findComment&comment=90282) se datoreaza postarii mele din greseala in sectiunea total nepotrivita, dar pentru care am facut corectiile necesare, am editat postarea respectiva,  ma gasesc subit eu in postura nedumeritului: esti sigur ca stii sa citesti? Da, te bagi ca musca-n lapte, bine ai zis.

2. Referitor la mustrarea ta din acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/3083-blondi-de-la-billa-tel-0746633985-fost-0757407354/page-3?do=findComment&comment=90285

chiar tii neaparat ca intr-un topic de 3 pagini cu 44 de raspunsuri (n-am stat sa numar cate dintre astea sunt review-uri, dar presupun ca sunt cateva), fiecare coleg care recenzeaza sa inceapa enumerarea acelor date cerute de regulament? Sa zicem ca 10 recenzori au facut referire la locatie, geluri de dus, papuci de casa, au mentionat numarul de telefon, lista de preturi etc, tu chiar tii neaparat ca si cel de al treizecilea recenzor sa inceapa enumerarea  doar pentru ca asa scrie in regulament si ca tu sa fi fericit?

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

buna Eco,acum am vazut ca ai deschis aici topic...rog moderatorii daca cred de cuviinta sa mute postarea mea si a lui dorinel18 aici...(topic blondi billa)

• Oras:Inca pe pamant...
Postat
1. Presupunand ca nedumerirea ta din acest topic(http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700/?do=findComment&comment=90282) se datoreaza postarii mele din greseala in sectiunea total nepotrivita, dar pentru care am facut corectiile necesare, am editat postarea respectiva,  ma gasesc subit eu in postura nedumeritului: esti sigur ca stii sa citesti? Da, te bagi ca musca-n lapte, bine ai zis.

2. Referitor la mustrarea ta din acest topic: http://nimfomane.com/forum/topic/3083-blondi-de-la-billa-tel-0746633985-fost-0757407354/page-3?do=findComment&comment=90285

chiar tii neaparat ca intr-un topic de 3 pagini cu 44 de raspunsuri (n-am stat sa numar cate dintre astea sunt review-uri, dar presupun ca sunt cateva), fiecare coleg care recenzeaza sa inceapa enumerarea acelor date cerute de regulament? Sa zicem ca 10 recenzori au facut referire la locatie, geluri de dus, papuci de casa, au mentionat numarul de telefon, lista de preturi etc, tu chiar tii neaparat ca si cel de al treizecilea recenzor sa inceapa enumerarea  doar pentru ca asa scrie in regulament si ca tu sa fi fericit?

1. La momentul cand am citit eu postarea ta aiurea, era acolo unde ai scris-o. Daca ai editat-o sau a fost mutata e alta mancare de peste. Nu stiu care dintre noi nu a putut face diferenta intre andra si anda...

2. Stii ceva?! Scrieti-va recenzii fiecare cum va taie capul... la ce bun un regulament?!

Postat
 la ce bun un regulament?!

Ca incultii ca tine sa nu treaca prin viata fara vreo lectura.

Postat
Ca incultii ca tine sa nu treaca prin viata fara vreo lectura.

Eu nu mi-am permis sa te fac incult, fa bine si te abtine.

Postat
Eu nu mi-am permis sa te fac incult

Cum nici eu nu mi-am permis sa te fac ceea ce nu esti.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

@eco , @dorinel18...ce aveti fratilor , vi s-a pus de cearta tocmai acum in preajma sarbatorilor ?

Ia hai luati voi doua pahare virtuale si dati noroc  :beex2 .

Sarbatori fericite !

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Deşi este tardiv, pun acum întrebarea căci abia acum văzui minunea: cum vă explicaţi că băieţii ăştia se au reciproc în lista de prieteni?!

Postat

Rusnacule...pai dupa mai multe paharele virtuale...s-au impretenit ca Firicel si Celentano .  :lol:

Postat

Deşi este tardiv, pun acum întrebarea căci abia acum văzui minunea: cum vă explicaţi că băieţii ăştia se au reciproc în lista de prieteni?!

Suntem mai vechi p'aci oleaca... si adaugarea in lista de prieteni s-a produs atunci. Au fost cateva contre dar nu am refacut lista  ;)  Pahare virtuale n-au fost, singurul cu care m-am intalnit a fost Bazdkiii, iar asta s-a intamplat zilele trecute. :beex2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...