Sari la conținut

Zana buna rau

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Pariez pe ce vrei tu, ca atit timp cit va exista acest forum, tu si gasca ta de +40, nu veti pleca de aici.

De ce ? Simplu. Va place sa fiti umplute cu...zilnic. E ca un drog pt voi. Caci altfel ati pleca.

O sa ramana aici 100% daca Motanul le iarta si nu le baneaza.

Site-ul ala de cacat nu are nicio sansa.Au mai incercat altii mult mai destepti si au esuat.

• Like 15
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

O sa ramana aici 100% daca Motanul le iarta si nu le baneaza.

Site-ul ala de cacat nu are nicio sansa.Au mai incercat altii mult mai destepti si au esuat.

nu intelegi deloc...nu vreau un nimfomane al meu...e un forum de discutie mai mult pe alte teme....fara ...atac la persoana...atat

nu fac publicitate acolo ..nu am traficul inregistrat ..nu ma intereseaza asta. Vreau sa pot discuta cu persoane cu care eu sunt compatibila ..fara ca cineva sa poata interveni in discutie si sa ne jigneasca....atat

ca asta e doar un front de lupta pt mine...nu exista sa deschid un topic si sa nu ma jigneasca sau sa fiu luata la misto

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Asa este,de la o varsta nu te mai tine vezica si te pisi pe tine.

Incearca pampersi.

"Bună, eu sunt Mark, directorul Nimfomane. Bună ziua tuturor, se pare că toate avertismentele sunt reale. Utilizarea Nimfomane va costa bani. Dacă trimiteți această informație in PM. la 14 utilizatori diferiți din lista dvs. de prietenii, pictograma dvs. va fi albastră și va fi gratuită pentru dvs. Dacă nu mă credeți, mâine la ora 18:00, adminul Nimfomane va închide și va deschide ceea ce trebuie să plătiți! Totul se află sub lege. Acest mesaj informează toți utilizatorii că serverele noastre au fost supraîncărcate recent. Vă rugăm să vă ajutați intre voi si să rezolvați această problemă. Solicităm utilizatorilor activi să transmită acest mesaj fiecăruia dintre persoanele din lista dvs. de contacte pentru a confirma utilizatorii noștri activi din Nimfomane. Dacă nu trimiteți acest mesaj tuturor contactelor dvs. din Nimfomane, contul dvs. va rămâne inactiv, pierzând toate persoanele de contact fără a trimite acest mesaj. Smartphone-ul dvs. va fi actualizat în următoarele 24 de zile, va exista un nou design și o nouă culoare pentru chat. Stimate utilizator Nimfomane, vom face o actualizare Nimfomane de la ora 03:00. până la ora 5 dimineața în această zi. Dacă nu postați acest lucru tuturor persoanelor de contact, actualizarea va fi anulată. Nu veți putea să comunicați cu mesajele Nimfomane. Va trebui să plătiți taxa dacă nu sunteți utilizator frecvent. Dacă aveți cel puțin 10 persoane de contact, trimiteți acest mesaj SMS și logo-ul va deveni roșu pentru a indica faptul că sunteți un utilizator confirmat ... Am terminat-o gratuit! Mâine încep să colecteze mesajele Nimfomane la 0,37 centi. Trimiteți acest mesaj mai mult de 9 contacte și puteți avea servicii total gratuite pentru dvs. Ceasul și mingea vor deveni verzi. Faceți acest lucru și veți vedea că Nimfomane este acum gratuit. Trimiteți-mi 10 persoane pentru a vă reactiva serviciul gratuit!"

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu
Vizitator

"Bună, eu sunt Mark, directorul Nimfomane. Bună ziua tuturor, se pare că toate avertismentele sunt reale. Utilizarea Nimfomane va costa bani. Dacă trimiteți această informație in PM. la 14 utilizatori diferiți din lista dvs. de prietenii, pictograma dvs. va fi albastră și va fi gratuită pentru dvs. Dacă nu mă credeți, mâine la ora 18:00, adminul Nimfomane va închide și va deschide ceea ce trebuie să plătiți! Totul se află sub lege. Acest mesaj informează toți utilizatorii că serverele noastre au fost supraîncărcate recent. Vă rugăm să vă ajutați intre voi si să rezolvați această problemă. Solicităm utilizatorilor activi să transmită acest mesaj fiecăruia dintre persoanele din lista dvs. de contacte pentru a confirma utilizatorii noștri activi din Nimfomane. Dacă nu trimiteți acest mesaj tuturor contactelor dvs. din Nimfomane, contul dvs. va rămâne inactiv, pierzând toate persoanele de contact fără a trimite acest mesaj. Smartphone-ul dvs. va fi actualizat în următoarele 24 de zile, va exista un nou design și o nouă culoare pentru chat. Stimate utilizator Nimfomane, vom face o actualizare Nimfomane de la ora 03:00. până la ora 5 dimineața în această zi. Dacă nu postați acest lucru tuturor persoanelor de contact, actualizarea va fi anulată. Nu veți putea să comunicați cu mesajele Nimfomane. Va trebui să plătiți taxa dacă nu sunteți utilizator frecvent. Dacă aveți cel puțin 10 persoane de contact, trimiteți acest mesaj SMS și logo-ul va deveni roșu pentru a indica faptul că sunteți un utilizator confirmat ... Am terminat-o gratuit! Mâine încep să colecteze mesajele Nimfomane la 0,37 centi. Trimiteți acest mesaj mai mult de 9 contacte și puteți avea servicii total gratuite pentru dvs. Ceasul și mingea vor deveni verzi. Faceți acest lucru și veți vedea că Nimfomane este acum gratuit. Trimiteți-mi 10 persoane pentru a vă reactiva serviciul gratuit!"

ce e asta??

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator altu2

Adica un fel de sezatoare pentru prostituatele pensionate?

Parinte, gresesti, scuzata-mi fie alegatia, dar acolo cred ca se scrie Platforma Program, precum si Regulamentul de Ordine Interioara si Functionare pentru "Sindicatul Fetelor Vesele".

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ca altfel ce ?

Că altfel esti condamnat sa nu mai înțelegi nimic pe tot parcursul zilei de astăzi, pana la ora 19!
  • Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Numai tu ai primit acest mesaj?

Cred ca si cel care l-a trimis, l-a primit de la cineva, care le rândul lui...l-a primit de la cineva. Altfel nu gasesc nici o explicație...cu toate ca un director nu scrie asa, ca la telefonul fără fir parcă!

• Like 5
  • Minus 10
Link spre comentariu

• Oras:.
  • Oras:.

Eu i-am zis motanului:

Scoate inscrierile moka si lasa doar conturile verzi si rosii, eventual fa un cont unic free trial de 30 de zile si muta-i pe toti utilizatorii non verzi/rosii si noi pe ala. Dupa 30 zile nu mai poate posta nimic si nici pm. Nu vrea sa ma asculte, nu ii plake banii si prefera sa traiasca in continuare in sarakia aia de ghetou numit berceni.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...