dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 3, 2017 Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ce mai face petarda batrana? 16 15 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 3, 2017 Ce mai face petarda batrana?E disperata. 9 10 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Io am tras de dimineațăȘi o limbă, și o bucată )) Lauda-m-as si n-am cui ...ma laud forumului ...ca am si limba si sculasi bani stransi intr-o caciula. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Lauda-m-as si n-am cui ...ma laud forumului ...ca am si limba si sculasi bani stransi intr-o caciula.Da pun banii la căciulă O să se ducă toți pa...pwla )) 1 3 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 E disperata. Cred ca va disper eu, pe unii dintre voi. Le iau fata producatoarelor voastre. Nu eu am mutat acest topic la aceasta sectiune. Am aflat de ce bateau clopotele in Berceni de dimineata ... ti-a murit pula. Iti stau producatoarele la priveghi si nu au bani, sa iti dea de inmormantare. Ia de aici o poza, care sa iti resusciteze mortul si spune bogdaproste ! 1 5 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Da pun banii la căciulăO să se ducă toți pa...pwla )) Ia, de-aici, o poza - doua,ca in gura vad ca-ti ploua !De tii banii la saltea,crezi ca-ti afli linistea ?Unii-ar da bani multi de-a duradar problema-i ca n-au pula.Asa ca, fii fericit,fiindca nu esti betegit !Sa nu iubesti chischirei,doar sa-ti faci treaba cu ei !De-asta sunt banii facutica sa fie si fututi.Bine c-ai limba si pula,ca banii se mai si fura.Pula nu o poti fura,nu o poti imprumuta.Azi faci bani, maine ii pierzinu poti pe ei sa contezi ...Banii vin doar ca sa plece,sunt curve cu sange rece. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Ia, de-aici, o poza - doua,ca in gura vad ca-ti ploua !De tii banii la saltea,crezi ca-ti afli linistea ?Unii-ar da bani multi de-a duradar problema-i ca n-au pula.Asa ca, fii fericit,fiindca nu esti betegit !Sa nu iubesti chischirei,doar sa-ti faci treaba cu ei !De-asta sunt banii facutica sa fie si fututi.Bine c-ai limba si pula,ca banii se mai si fura.Pula nu o poti fura,nu o poti imprumuta.Azi faci bani, maine ii pierzinu poti pe ei sa contezi ...Banii vin doar ca sa plece,sunt curve cu sange rece.Io țiu banii la ciorapCa sa am și io ceva la crac )) Și-i mai țin în portofelCa acolo stau,de fel )) Mai țin banii-n buzunarSa n-arat ca sunt avar )) 2 3 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Io țiu banii la ciorapCa sa am și io ceva la crac )) Și-i mai țin în portofelCa acolo stau,de fel )) Mai țin banii-n buzunarSa n-arat ca sunt avar )) Rima ta, ce pot sa zic,m-a si udat la lindic.Eu am pizda ca s-o dau,nu cu mine-n rai so iausi un singur barbatelnu-mi face fata defel.De-asta caut pe aicipuli mai mari si puli mai mici,limbi dintr-alea iscusite,nu doar care sa m-agite,dar selectia o facsi dupa ce-ai la ciorap,in portofel si in cap. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Rima ta, ce pot sa zic,m-a si udat la lindic.Eu am pizda ca s-o dau,nu cu mine-n rai so iausi un singur barbatelnu-mi face fata defel.De-asta caut pe aicipuli mai mari si puli mai mici,limbi dintr-alea iscusite,nu doar care sa m-agite,dar selectia o facsi dupa ce-ai la ciorap,in portofel si in cap.Aoleu,ce s-a întâmplat Pwla mie mi s-a sculatNici labă nu poci sa facCa-s la munca,nu în orașNu se cade,ca-s la altu-n cas 'Gata cu nimfomaneNuma' pwzda și balcoaneCa dacă nu mai muncesc Bani din pwla,și-o belesc )) Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Lauda-m-as si n-am cui ...ma laud forumului ...ca am si limba si sculasi bani stransi intr-o caciula.Mamaie,ai ramas fara baner-ul "cea mai basinoasa basitura pe 2015" ? 10 10 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Mamaie,ai ramas fara baner-ul "cea mai basinoasa basitura pe 2015" ? Ce-ti mai place sa iti rotesti limba in gaozul meu perfect si bun de lins ! Stai la panda, cu limba scoasa, sa vezi cand apar la interval. Imi pui piedica cu limba, uneori, ma stergi cu forta, cu limba la cur, dupa ce ma cac. 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Ce-ti mai place sa iti rotesti limba in gaozul meu perfect si bun de lins ! Stai la panda, cu limba scoasa, sa vezi cand apar la interval. Imi pui piedica cu limba, uneori, ma stergi cu forta, cu limba la cur, dupa ce ma cac.Spune sincer,suferi dupa baner-ul ala? 9 10 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 ai inspiratie...pacat ca nu esti apreciata la justa valoare..zano!Nimeni de pe forumul asta si nu numai, nu este si nu va fi apreciat la justa lui valoare !!! Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Spune sincer,suferi dupa baner-ul ala? Numai dupa tine, sufar, dragostea vietii mele. M-am indragostit iremediabil de tine si numai tu esti prezent in toate visele mele. Este visul vietii mele sa devin preoteasa. Pune-ma intr-o icoana, fa-ma o sfanta si pupa-pa zilnic in cur ! 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Numai dupa tine, sufar, dragostea vietii mele. M-am indragostit iremediabil de tine si numai tu esti prezent in toate visele mele. Este visul vietii mele sa devin preoteasa. Pune-ma intr-o icoana, fa-ma o sfanta si pupa-pa zilnic in cur !In cur sa te pupe pula lui Afriq 12 12 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 In cur sa te pupe pula lui Afriq Vezi de ce nu nu ai parte de dragoste ? Fiindca nu iti faci parte de ea. Eu iti fac declaratii de dragoste, dar tu nu stii sa primesti dragostea in dar. Eu iti ofer iubirea mea pe tava iar tu arunci iubirea la cos. M-oi prostitua eu, dar dragostea mea nu sta in motul lindicului, iubirea mea este in suflet. 1 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Vezi de ce nu nu ai parte de dragoste ? Fiindca nu iti faci parte de ea. Eu iti fac declaratii de dragoste, dar tu nu stii sa primesti dragostea in dar. Eu iti ofer iubirea mea pe tava iar tu arunci iubirea la cos. M-oi prostitua eu, dar dragostea mea nu sta in motul lindicului, iubirea mea este in suflet.Mi-au dat lacrimile de emotie!Deja am flatulenta! 10 13 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 5, 2017 E dragoste aici 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 E dragoste aici https://i.imgur.com/fqVvSxm.gif 2 3 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Mi-au dat lacrimile de emotie!Deja am flatulenta! Problema ta este ca pe tine nu te-a iubit nimeni cand ai fost mic si nu ai stiut sa te faci iubit cand te-ai facut mare. Nu ai avut de la cine sa inveti sa iubesti si sa te faci iubit. Imi pare rau pentru tine ca nu ai stiut niciodata ce este dragostea, nici cea parinteasca, nici cea de femeie, nici cea frateasca ...Esti un cuc care uraste tot ce este viu, fiindca ti-e frica de necunoscut ... de dragoste. Ai fost atat de brutalizat, de calcat in picioare si umilit in viata ta, incat nu stii cum sa reactionezi la o vorba frumoasa. Vocabularul tau atat de scarbos, presarat cu fecale, ca poeziile lui Eminescu de epitete, incat imi pare ca ti-ai trait viata doar intr-o hazna. Asa te pedepseau parintii tai cand erai mic, te bateau pana faceai pe tine si te inchideau cu zilele in hazna iar de foame mancai rahat la greu ? 4 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Doctorita inimii tale este de garda azi. Te astept intr-o tinuta adecvata profesiei, te consult cu atentie, te tratez cu delicatete. Ca intotdeauna, tratamentul personalizat, oferit de mine iti va intrece asteptarile, iti va resuscita pofta de viata, te va face sa pleci multumit de la mine. Lasa-ma sa iti ofer prim ajutorul de care ai nevoie ! Lasa-ma, sa ofer bucurie si placere maxima, inimii tale ! 0737662980 100 euro / ora Locatie de lux Tratamente personalizate, in functie de nevoile fiecarui pacient Intimitate Discretie Igiena impecabila Implicare, pasiune Bune maniere, delicatete Costumase de role play Jucarii erotice Filme xxxImagini atasate Crizantema atragatoare,eu iti fac acutul tare,cu parfumu-mi minunat,te fac sa te simti barbat,bondarel cu pofta mare,care zbori din floare-n floare. Vino ca aeroplanul,fara sa-mi incurci programul,aterizeaza-mi in pat,doar in vise imbracat !Numara-mi petalele si ciufuleste-mi-le ! 0737662980 100 euro / ora Buna ! Eu sunt zana zanelor, care iti poate indeplini mai mult de trei dorinte intr-o singura zi, chiar intr-o singura ora. Pentru asta ma aflu aici, asta este rolul meu : sa iti transform visele frumoase in realitate. Pune-ma la incercare si ai sa ramai surprins de cate dorinte iti voi putea indeplini ! Trebuie dor sa ai curajul sa iti doresti, sa visezi si sa ceri zanei tale tot ceea ce vrei. Ti-ai dori un masaj relaxant, chiar acum ? Suna-ma ! Te gandesti la un preludiu senzual, cu mine, in dus, dupa care la pasiunea dezlantuita, in fata oglinzilor mari, din dormitorul meu ? Daca ti-am ghicit gandul, suna-ma ! Si eu te am in gandul meu si sunt tare nerabdatoare sa te am in patul meu. Esti bun doar de pamatuf de sters praful, sclavule, de sugator de tocuri cui, de pres pe care picioarele mele fine sa calce de sute de ori, de covor pe care sa il bat cu cravasa, pana ies toate scamele din el. Fata ta este buna doar sa imi fie scaun sau perna pentru sezut. In fata mea esti doar executant si adori poruncile mele. Da-ti silinta sa imi intri in gratii ! Ti se inmoaie genunchii in fata mea, cand ma vezi imbracata in latex, sclavule, si iti iese limba de un cot afara, instantaneu, cand imi vezi comoara ascunsa din bikini, la care multi pirati ravnesc. Pasarika mea este stapana ta pentru totdeauna, marea ta slabiciune, sclavule limbist. Ea este zeita in fata careia te inclini, umil. Ea te face supus, ascultator. Implora-ma, sa te las, sa o adori ! Imagini atasate Masaj profesional Girlfriend experience Servicii intime totale Oral deep Dus impreuna Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Show erotic Penetrare cu strapon Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. Va astept, cu drag ! 4 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 0737662980 100 euro / ora Profesoara la oraldar si de amor total,predau c-un limbaj murdarsi cobor din calendarsi sfintii cei nepatati,inca nedezvirginati,cand eu imi incep predareaispitind cu abordarea ... 0737662980 450-500 ron / ora Atenta la nevoile tale, deschisa la fetish-urile si fanteziile tale, inclusiv jocuri erotice cu jucarii sau pe roluri, sunt confidenta de incredere a dorintelor tale ascunse. Fiecare intalnire cu mine va ramane un secret intim bine pastrat si o experienta frumoasa, pe care vei dori sa o repeti. Multe costumase noi, pentru mine, pentru voi, ce inspira fantezii,dar si multe jucarii,am in multele-mi sertare, le pot scoate la vanzaresi-asteapta sa le probam,cu ele sa ne jucam.Pot pune, la mare fix,multe filme xxx.Daca esti interesat, te astept, la mine-n pat ! 0737662980 450-500 ron / ora Eleganta atat in tinuta cat si in mers, atitudine, gestica, exprimare, de o finete aparte, atat fizica cat si comportamentala, stiu sa iti conduc simturile catre limitele placerii si extazului, cu bucurie, rafinament si delicatete. Sunt gheisa pe mainile careia te-ai lasa cu ochii inchisi. Conditii lux, discretie, intimitate. 0737662980 100 euro / ora 0737662980 450-500 ron /ora Delicatesa zilei ... sunt eu !!! Exclusiv pentru barbatii rafinati, care fac parte din clubul consumatorilor de fineturi si bunataturi, adepti ai elegantei si bunului gust. 0737662980 450-500 ron / ora Sclavule, suge-mi straponul,cand spun ca-ti dau biberonul, sau ca-ti dau o acadeasi-ti sunt mama vitrega rea ! Ca sa scapi de guturai, casca gura sa-ti dau ceaifierbinte, din pasarika,hai, inc-o picaturica ! Te astept, in biroul meu, de sefa, subalternule, sa imi dai explicatii si sa iti aplic sanctiuni corespunzatoare, pentru ca te masturbezi in timpul orelor de munca, privindu-mi pozele pe internet ! 0737662980 100 euro / ora 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Ai gresit sectiunea. 4 7 Link spre comentariu
raza de soare Reputație: -425 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Ai gresit sectiunea. Te grabesti sa iti dai cu parerea. 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Te grabesti sa iti dai cu parerea.Te sfatuiesc sa stai in banca ta! 2 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate