Sari la conținut

Vine Vijelia !!!

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

E cod galben, adăpostiți caprele, strangeti-va cortul, scoateți caii din casa si intrați voi, nu mai duceți copii la școală ca oricum cand cresc se fac curve si proxeneți,

Așa a zis Gabi Firea Flocea

SI daca nici ea nu stie.....

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

E cod galben, adăpostiți caprele, strangeti-va cortul, scoateți caii din casa si intrați voi, nu mai duceți copii la școală ca oricum cand cresc se fac curve si proxeneți,

Așa a zis Gabi Firea Flocea

Oare vanatorului i-o rezista cortul facut din Tampax ? :thinking

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu

... recomandarea e ca lumea sa plece spre case la ora 17.00 sa ajunga pana la 18.30-19.00 cand cica incepe urgia!

Acum se explica aglomeratia care am prins-o la 16: 30. Am vazut si o gramada de boraci pe strazi ca le-a dat drumul mai devreme de la scoala

• Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu

Dobitoci panicati, a trebuit sa dau tarcoale in tot orasu' ca sa ajung acasa ... nici sa ies din parcarea subterana de la servici nu reuseam, pentru ca straduta din fata era plina (ca niciodata).... Noroc cu Waze si update la fiecare cateva minute pentru rute optimizate :)

Dar deh, trebuie sa arate si astia ca fac treaba dupa tragedia din vestul tarii. Poate uita cineva de matrapazlacurile PSD ...

• Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Dobitoci panicati, a trebuit sa dau tarcoale in tot orasu' ca sa ajung acasa ... nici sa ies din parcarea subterana de la servici nu reuseam, pentru ca straduta din fata era plina (ca niciodata).... Noroc cu Waze si update la fiecare cateva minute pentru rute optimizate :)

Dar deh, trebuie sa arate si astia ca fac treaba dupa tragedia din vestul tarii. Poate uita cineva de matrapazlacurile PSD ...

Ia-auzi ce panicat era fiul meu!

https://youtu.be/C_0mrzmeI4U

• Like 4
  • Minus 10
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...