mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Tu una postezi și alta fumezi :laugh2Susții că nu ai nimic cu nimeni, nu te mai interesează siteul dar, în continuare, dai cu minus...de dimineață până seara târziu.Chiar și la ora asta.Aproape 1.000 de puncte de reputație mi-ai ”luat” numai în această după-amiază, cu cele 2 conturi SP ale tale.Se vede că nu ai ce face. Nu prea te duce capul. În ziua de astăzi contează mai mult culoarea și mai puțin punctele de reputație.Așa că poți să dai cu minus. Până te saturi.Chiar nu mă doare.Ba chiar dă-mi voie să îți admir prostia.În încercarea ta de a bana un Platinum Member :laugh2nu mai zice ca fumez ca sunt mama copiilor tai 2 1
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Mi l-a dat Motanul pentru bună purtare.Tu, dai banul, ca proasta.Ai ajuns la al patrulea cont SP pe care îl plătești. Mariano Cristescu, treci naibii acasă, că ne faci de râs.Nu mai trimite PMuri aiurea doamnelor și domnilor SP .ai o varsta inaintata 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 18, 2017 de ce/?sa iti cresc copiii cu care m-ai lasat?Ai încurcat conturile puțin mai sus.Mi-ai răspuns de pe contul Yin și Yang - cu două postări - în loc să răspunzi de pe contul Mariana Cristescu.Ai văzut ce tâmpenie ai făcut și ai editat.Ai trecut pe contul Mariana Cristescu după care mi-ai scris, din nou, răspunurile scrise anterior și pe care le-ai editat.Și te mai superi Cameluțo, zisă și Eva Adam, zisă și Doamna X, zisă și Yin și Yang, zisă și Mariana Cristescu dacă zice lumea că ești bețivă.După ce că mai ești și proastă :laugh2 2 5
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 da,vreau sa stie lumea ca esti un tata si parinte imoral
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Ai încurcat conturile puțin mai sus.Mi-ai răspuns de pe contul Yin și Yang - cu două postări - în loc să răspunzi de pe contul Mariana Cristescu.Ai văzut ce tâmpenie ai făcut și ai editat.Ai trecut pe contul Mariana Cristescu după care mi-ai scris, din nou, răspunurile scrise anterior și pe care le-ai editat.Și te mai superi Cameluțo, zisă și Eva Adam, zisă și Doamna X, zisă și Yin și Yang, zisă și Mariana Cristescu dacă zice lumea că ești bețivă.După ce că mai ești și proastă :laugh2da,m -ai vandut si ti-ai batut joc de mine cum ai vrut.m-ai obligat la multe fapte marsave,barbate
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 ti-ai batut joc de mine,ani de zile.m-ai vandut cui ai vrut tu
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 18, 2017 Ai încurcat conturile puțin mai sus.Mi-ai răspuns de pe contul Yin și Yang - cu două postări - în loc să răspunzi de pe contul Mariana Cristescu.Ai văzut ce tâmpenie ai făcut și ai editat.Ai trecut pe contul Mariana Cristescu după care mi-ai scris, din nou, răspunurile scrise anterior și pe care le-ai editat.Și te mai superi Cameluțo, zisă și Eva Adam, zisă și Doamna X, zisă și Yin și Yang, zisă și Mariana Cristescu dacă zice lumea că ești bețivă.După ce că mai ești și proastă :laugh2ai prins curaj pt 2 luni apoi a fi musai sa iti platesti nu sa astepti ”cadouri” normal ca te minuseaza daca o faci proasta/betiva... 5 18
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 bravo justlove,e un nenorocit care se infiltreaza peste tot si declara iubire si admiratie tuturor fetelor si se plange la toti userriii de mine 2 1
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 e dependent de reputatie.are o manie bolnava 2 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 18, 2017 Eu dacă v-am zis că femeia este paranoică nu m-ați crezut.A se vedea și ultimele ei postări.Mai țineți minte primele ei postări de pe acest topic sub pseudonimul Eva Adam...nu îl cunosc, nu am nimic cu el dar mă minusa la greu. Cuvintele astea de bine am început să i le adresez abia după ce m-a atacat.A ajuns la al 4-lea cont SP cumpărat special pentru a mă minusa. Chiar nu mă mai intersează punctele de reputație dacă nu te-ai prins.Așa cum nici ea nu și-a dat seama că nu mă poate bana indiferent câte puncte de reputație negativă mi-ar da...toată ziua și toată noaptea. 3 4
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 18, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 18, 2017 Eu dacă v-am zis că femeia este paranoică nu m-ați crezut.A se vedea și ultimele ei postări.Mai țineți minte primele ei postări de pe acest topic sub pseudonimul Eva Adam...nu îl cunosc, nu am nimic cu el dar mă minusa la greu. Cuvintele astea de bine am început să i le adresez abia după ce m-a atacat.A ajuns la al 4-lea cont SP cumpărat special pentru a mă minusa. Chiar nu mă mai intersează punctele de reputație dacă nu te-ai prins.Așa cum nici ea nu și-a dat seama că nu mă poate bana indiferent câte puncte de reputație negativă mi-ar da...toată ziua și toată noaptea.ai avut noroc amu cu cadou de la pisicuț ca daca nu erai pe minus deja, vedem cand iti expira verdele ce faci :laugh2 5 18
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 ai prins curaj pt 2 luni apoi a fi musai sa iti platesti nu sa astepti ”cadouri” normal ca te minuseaza daca o faci proasta/betiva...asta nu e om.e o jigodie,o bestie umana,care ma ataca non stop
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 ai avut noroc amu cu cadou de la pisicuț ca daca nu erai pe minus deja, vedem cand iti expira verdele ce faci :laugh2era la dracu,mort de mult.se da maret ca are cont verde
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 ai prins curaj pt 2 luni apoi a fi musai sa iti platesti nu sa astepti ”cadouri” normal ca te minuseaza daca o faci proasta/betiva... Gabito, ii o vorba in Ardeal, pe care, convins sunt, o stii foarte bine: <Nu te baga in tarate, ca te mananca porcii>, asa incat stai "flexi" si lasa-i sa-si rezolve "problemele interne". P.S.: tot asa, este o cutuma (lege nescrisa) pe care zice-se politia americana o aplica de pe vremea lui Al Capone, cutuma care zice ceva de genu': <lasa-i sa se impuste intre ei, clanurile, asa scapam oricum de o mare parte dintre ei, dupa care intervenim, numaram, identificam cadavrele si clasam cazul>
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Eu dacă v-am zis că femeia este paranoică nu m-ați crezut.A se vedea și ultimele ei postări.Mai țineți minte primele ei postări de pe acest topic sub pseudonimul Eva Adam...nu îl cunosc, nu am nimic cu el dar mă minusa la greu. Cuvintele astea de bine am început să i le adresez abia după ce m-a atacat.A ajuns la al 4-lea cont SP cumpărat special pentru a mă minusa. Chiar nu mă mai intersează punctele de reputație dacă nu te-ai prins.Așa cum nici ea nu și-a dat seama că nu mă poate bana indiferent câte puncte de reputație negativă mi-ar da...toată ziua și toată noaptea.bai,pulica de unde stii tu ca sunt paranoica,mancami-ai paranoia de sub stiu eu ce
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Eu dacă v-am zis că femeia este paranoică nu m-ați crezut.A se vedea și ultimele ei postări.Mai țineți minte primele ei postări de pe acest topic sub pseudonimul Eva Adam...nu îl cunosc, nu am nimic cu el dar mă minusa la greu. Cuvintele astea de bine am început să i le adresez abia după ce m-a atacat.A ajuns la al 4-lea cont SP cumpărat special pentru a mă minusa. Chiar nu mă mai intersează punctele de reputație dacă nu te-ai prins.Așa cum nici ea nu și-a dat seama că nu mă poate bana indiferent câte puncte de reputație negativă mi-ar da...toată ziua și toată noaptea.paranoia esti tu,pula bleaga,dupa puncte.esti un mare idiot maret care sugi pula la toti
mariana cristescu Reputație: 109 Postat Noiembrie 18, 2017 Postat Noiembrie 18, 2017 Gabito, ii o vorba in Ardeal, pe care, convins sunt, o stii foarte bine: <Nu te baga in tarate, ca te mananca porcii>, asa incat stai "flexi" si lasa-i sa-si rezolve "problemele interne". P.S.: tot asa, este o cutuma (lege nescrisa) pe care zice-se politia americana o aplica de pe vremea lui Al Capone, cutuma care zice ceva de genu': <lasa-i sa se impuste intre ei, clanurile, asa scapam oricum de o mare parte dintre ei, dupa care intervenim, numaram, identificam cadavrele si clasam cazul>da,de acord cu tine,dar aici este vorba despre un barbat si o femeie.eu sunt punctul slab ca sunt femeie.barbatii ar trebui sa sara in ajutorul meu.e ca in lumea reala
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 cineva sa-l baneze pe handicapatu' asta!pana nu-i prea tarziu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum