nicolas67 Reputație: 1793 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Octombrie 5, 2017 Ce zicetice sa zici!no coment!
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Octombrie 5, 2017 ce sa spui,doar...wow!
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 5, 2017 Va pupiiii😘😘😘😘
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Postat Octombrie 5, 2017 Neata dragilor mda ce pot zice pwrsoana respectiva a fost la mn de 3 ori nu ma ast la asa ceva si nimici macar nu recunoaste da nu ma deranjeaza telwfonul in sine dar gestu ce la facut si ma mai ameninta ca mama mea stie ce fac si etc infine foarte uratA fost i-a placut,acum daca a pus mana pe tel tau ce s-a gandit? O santajez si imi da pizda gratis? ideea a copt-o dinainte sa puna mana pe tel probabil.Daca a fost de 3 ori la tine,rezulta ca e obsedat de persoana ta as zice.Inca un amanunt important,cadoul sa il ceri inaintea ostilitatilor intotdeauna.Fie ca e vorba de client fidel sau nou.Un tip a avut proasta idee de a spune ca a oferit cadoul unei fete la sfarsitul intalniri,apoi alti s-au dus la acea fatuca s-au simtit bine si au plecat fara sa plateasca.Mi-a spus fata personal cand am vizitat-o.
mihai011 Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 6, 2017 sambata de la ce ora lucrezi?
andytm Reputație: 273 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Uite ca se poate 😂😂alysacarmen !!neaparat trebuie sa treci pe nokia 1310! ...MUSAI! Sigur nu il fura 😂😂
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 7, 2017 Da sa sti ar fi o ideie😘😘😘😘
blackman69 Reputație: 13 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Ceau Aly, maine am programare la tine,de abia astept sa ma satisfaci si sa plec multumit, sa iti o recenzie buna. Am vazut ca toti scriu de bine. Ne vedem maine. O duminica linistita.
toledoxxx Reputație: 9 Postat Octombrie 8, 2017 Postat Octombrie 8, 2017 Superba, mai ales lindicu ăla mare👅👅
shoany Reputație: 21 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Zimand Oras:Zimand Postat Octombrie 8, 2017 Buna Carmen vii și la casa in zona centrala?
shoany Reputație: 21 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Zimand Oras:Zimand Postat Octombrie 8, 2017 Buna Carmen vii și la casa in zona centrala?
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 11, 2017 Nu dragule nu fac deplasari
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Esti buna rau,cand vii la Timisoara vreau sa te vizitez,cred ca esti profesionista ca la fizionomie esti tare si draguta
blackman69 Reputație: 13 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Salut tuturor, sincer, sunt foarte dezamagit de d-soara, convorbire pe wattsap, programat vineri 06.10.... pe data de luni 09.10..., si nu a mai raspuns, nici pe wattsap nici pe telefon. Variante de scuze nu cred ca ar putea exista, deoarece: telefonul suna, wattsap functiona. Varianta cu alt telefon furat nu tine, o alta varianta ca a avut anumite probleme iar nu tine ! Deci, neseriozitate sau indolenta sau ... sa nu fiu foarte rautacios. Decideti voi !!!
iadrian26 Reputație: 3314 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 11, 2017 Nu ai pierdut nimic.Am fost si eu si uneori aparentele inseala.E si racita si plictisita.AM PLATIT 300 RON pt o ora dar am plecat dupa primul numar,vazandu-i comportamentul.ADEVARUL E CA SI NOI GRESIM MERGAND LA POMUL LAUDAT.ASTA E!!! 4
blackman69 Reputație: 13 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Ai dreptate,dăm prea multa importanță ......., si rămânem si cu bani luati si cu timpul pierdut. 1
costel85 Reputație: 287 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 12, 2017 Ai dreptate,dăm prea multa importanță ......., si rămânem si cu bani luati si cu timpul pierdut.Si cu mine a fost asa. Dar cand am scris nu prea m-a crezut lumea. Drept pt care nu am insistat crezand ca eu eram problema. Dar vad ca nu-i asa. A avut o atitudine nicicum. O papusa gonflabila s-ar fi implicat mai mult probabil. Faptul ca arata ok pe departe nu e totul... Si ea mizeaza doat pe asta. 1
coconut Reputație: 45 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 dar se pare ca a disparut din peisaj...stie careva ceva?
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 12, 2017 Oo dragilor ce suparati sunteti voi in primul rand pt domnu de sa plans ca nu a venit luni vreau sa zic ca de duminica nu am mai muncit ca miau venit problemele si am plecat repejor pana acasa iar telu lam uitat aici mai mult ce pot zice daca arati bine nu inseamna ca esti gonflabila acuma fiecare cu parerea lui eu sunt asa cum sunt dar nici un caz plictisita cum zic alti mda cine vrea sa vina la mn il astept iar cine nu a fost multumit de mn sa nu mai vina stiti vorba aia asta sunt asta ma cheama nu sunt prefacuta si ma comport cat pot de normal cam atat va pup si daca vreti va ast la mn o zi faina sa aveti
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 12, 2017 Si ceva poze daca doriti cum zic uni gomflabila 😂😂😂 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2017 Postat Octombrie 12, 2017 esti draguta ,alysacarmen,sper sa te vizitez cand o sa vii la Timisoara
pokpok Reputație: 491 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 12, 2017 Si ceva poze daca doriti cum zic uni gomflabila bună seara mândrețe. pe la Oradea nu te-ar tenta sa vii . e mare criză de fete faine la noi acum
alysacarmen Reputație: 268 Postat Octombrie 12, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Autor Postat Octombrie 12, 2017 Nustiu dragule din ce am citit sunt ceva fete ma mai gandsec si poate poate aterizez si pe acolo
bgtg Reputație: 50 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Octombrie 13, 2017 Când te întorci în Arad ptr business?????
pokpok Reputație: 491 Postat Octombrie 13, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 13, 2017 Nustiu dragule din ce am citit sunt ceva fete ma mai gandsec si poate poate aterizez si pe acoloor fi ceva fete da nu-s ca tine . Nu prea ai ce alege. Cam toate fetele bune is plecate. Asa ca hai la noi sa ne faci fericiti eu unu sigur te vizitez, poate chiar primu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum