Sari la conținut

Sonya 25. 0766677669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare futaciosi , am fost si eu ieri la domnisoara Sony . Usor de ajuns, pozele sunt reale.Domnisoara ma primit dupa usa i tr-un corset crem pe tocuri zambitoare.Am fugit repede la baie , dupa a inceput cu un oral umed atent la zonele adiacente , cu mangaiat pe tot corpul , pupici.Am pus balonul si sa suit pe mine cu miscari fine .Este atenta sa te simti bine , am schimbat cateva poziti si am rugato ca as vrea o exaculare faciala . A fost super momentul se implica maxim.

O 100 de lei o finalizare.Este ok sa o incercati .O recomand !

• Like 4
Vizitator giumbix
Reputație: 0
Postat

Pana la ce ora te gasim azi?

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Am vizitat-o pe domnisoara

Locatia: 9, intre Tineretului si Budapesta, in apropiere de o shaormerie, un bloc inalt

Locuinta: 9, este spatioasa, curata, baia igienizata, prosop pus pe jos langa cada, caldura, ambianta placuta

Atitudine: 8, este amabila, politicoasa, ospitaliera, te intreaba daca vrei sa bei ceva, civilizata in atitudine, sociabila, converseaza cu tine, cam stresant ca te intreaba deseori "Esti bine?", cu toate ca incearca sa fie pro client, dar pare ceva fortat...

Igiena: 9, e curata, delicata la atingere, dar nu si-a facut dus cat am stat acolo...probabil isi facuse inainte, nimic suspect

Aspect: nu notez aspectul unei femei, nu-i elegant, ce pot spune este ca-i cam voluptoasa pentru gusturile mele, dar ingrijita

ON: 6, mi s-a parut unul mediocru, nimic special, parea cam plictisita sau obosita, n-a durat mai mult de 10 minute, atentie la OWO doar la indrumari, dar baiat civilizat fiind de fel, nu i-am reprosat nimic

Normal/Anal: n-a fost cazul, nu m-a interesat

GFE: 5, n-a fost jucausa, senzuala sau pasionala ca o iubita, doar cativa pupici pe corp scapati in fuga, dar clar fara preludiu sau sa-ti transmita vreo energie sexuala in niciun caz, cel putin la mine, totul mecanic

De revenit: cu siguranta NU

Tarif: 1 finalizare = 100 Lei, pentru mine a fost neinspirata alegerea

De recomandat? Nu stiu, depinde de gusturile si asteptarile fiecaruia

• Like 8
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

mai bine faceti o laba, sincer va zic.....

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Părerea mea personală e că domnișoara e foarte bună, Mai ales dacă îți plac voluptoasele. La 100 finalizarea, eu chiar consider că e senzație. La multi ani tuturor ! Eu de-abia aștept să o revizitez la începutul anului viitor !

• Like 1
Postat

Poti sa detaliezi, ca ma gandeam la o vizita la domnisoara

Salut, e naspa rau, are burta lasata, sanii la fel, e ciordeles, nu e atractiva deloc. Pe centura sunt mult mai ok fetele!

• Minus 1
  • Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

Salut, e naspa rau, are burta lasata, sanii la fel, e ciordeles, nu e atractiva deloc. Pe centura sunt mult mai ok fetele!

intradevar sa nu se astepte la ceva wow cum sunt recenziile de pe aici fiindca o sa fe dezamagit(cel putin eu am fost putin) dar totusi nici de evitat nu este. am fost si eu la ea si intradevar singurul minus a fost burta lasata si ca e putin bronzata.dar totusi pt pretul asta e ok fata .dantura alba,pussy stramta ,e calma si zambitoare mai ales ca accepta sa-ti dai drumul pe fata ei chiar daca este machiata.daca esti prin zona si ai nevoie de o descarcare merge

• Like 1

Postat

Buna Si LA multi Ani tot odata!! Vreau sa mentionez ca intr-adevar am putina burtica deoarece sunt Mamă iar meseria Asta o practic pentru ami intretine copilul. Nu pot simula ca sunt iubita cuiva eu imi fac meseria cat se poate de bine. Daca ai nevoie de o iubita iti poti face una si poate atunci vei fi Mai multumit sufleteste Darknightmare.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...