gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 22, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 22, 2018 Va salut din nou! Ca urmare a intalnirii de acum 2 zile si, din cauza ca ne va "parasi" joi, mi-am zis ca trebuie neaparat sa profit de vizita ei la Deva si sa facem un "bis"... Si daca m-a "mancat", a avut ea grija sa ma ... "scarpine"! Si m-a "scarpinat" mai bine decat la precedenta intalnire. Detaliile siropoase nu cred ca-si mai au rostul, doar atat va impartasesc: cu fiecare "vizita" care se consuma, e din ce in ce mai bine! Pisicut ne solicita note/calificative, asa ca incercam sa ne conformam :innocent : 1. Locatie = B -- pe varianta, intre Lidl si Cadastru; nu te deranjeaza nimeni; 2. Aspect = FB -- poze reale (ce nu se vede in poze e ca e si frumoasa) 3. Igiena = FB -- ca un bebelus... 4. ON + :69 = FB -- bun tare! 5. NP = FB -- misionar si :doggystyle 6. GFE = FB -- ai cu cine si ce discuta, tandreturi, "lipicioasa" + ca mi-am si primit cartonasul rosu promis: un FK bine intretinut si senzual. Daca ma intrebati pe mine: "de revenit?" Raspunsul va fi: CU SIGURANTA! 1 2
redscorpio Reputație: 18 Postat Martie 22, 2018 Oras:România Oras:România Postat Martie 22, 2018 Myky...te asteptam la Alba Iulia 1
myky1010 Reputație: 352 Postat Martie 22, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Martie 22, 2018 Myky...te asteptam la Alba IuliaDragul meu... cred ca ar trebui să te identifici pe forum cu numele,data nasterii, CNP si adresa exactă! Sunt persoane pe aici care m-au acuzat că acest cont " redscorpio" este al meu si ca il folosesc sa ma autopromovez! Poate tu reuseste cumva sa lamuresti pe cei suspiciosi! Te pup 1
myky1010 Reputație: 352 Postat Martie 22, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Martie 22, 2018 Toate astea datorita recenziei pe care mi-Ai facaut-o in urma cu ceva timp.. si pt ca esti utilizator al forumului de cand m-ai vizitat pe mine! 1
redscorpio Reputație: 18 Postat Martie 23, 2018 Oras:România Oras:România Postat Martie 23, 2018 Toate astea datorita recenziei pe care mi-Ai facaut-o in urma cu ceva timp.. si pt ca esti utilizator al forumului de cand m-ai vizitat pe mine!Buna MYKYpoate circotasi de pe forum ar vrea sa vada si contul meu bancar,codurile pin de la card...etcDa,am facut acest cont in ziua in care te-am vizitat prima data deoarece chiar a fost o experienta placuta si am zis ca lumea merita sa stie de tineCarcotasi exista si vor exista ,deci gura lumii nu o putem inchideTin sa ii asigur pe cei care te acuza ca acesta este contul tau fals,ca se insealaTu sti bine cine sunt,si sper sa ne revedem curand,de aceea ti-am si facut invitatia de a veni la Alba Iulia(si nu sunt singurul care te invita in frumosul nostru oras)Carcotasi sa se abtinaPrintul de Deva(MIHAI),daca vrea sa ma cunoasca poate sa lase un mesaj si il asigur ca voi onora invitatia lui ,daca doreste sa se convinga ca sunt realDA.Mihaita ,sunt barbat,real, PS-invitatia pentru Alba Iulia ramine valabila draga mea 2 1
dan_ab Reputație: 64 Postat Martie 23, 2018 Postat Martie 23, 2018 Buna MykyMa amuza toate povestile de mai sus,gen "Mihai Nemultumitul"Lasa-i in ciorba lor si vino la Alba,aici nu sunt specimene gen MihaiEra un Mihai si la noi,un militica care incerca sa intimideze dar pare ca sa retras(probabil fortat)Te asteptam la Alba
max2506 Reputație: 25 Postat Martie 23, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 23, 2018 cand revii in Pitesti?
myky1010 Reputație: 352 Postat Martie 23, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Martie 23, 2018 cand revii in Pitesti?Sunt in Pitesti deja...dar voi activa de maine!Te pup
dan_ab Reputație: 64 Postat Aprilie 28, 2018 Postat Aprilie 28, 2018 am vizitat si eu fata cu citeva luni in urmabuna rausuge pula cu mare pofta de zici ca ar vrea sa o manincela normal accepta orice pozitieeu am fututo misionar si caprase fute misto gagicapacat ca nu a mai revenit 1
myky1010 Reputație: 352 Postat Mai 5, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Mai 5, 2018 Deveni...am revenit! Va astept intr-o locație noua de lux 1
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 6, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 6, 2018 Deveni...am revenit! Va astept intr-o locație noua de luxÎn ce zonă? 3 2
dan_ab Reputație: 64 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 ....sper ca nu ai uitat de noi....albanezii...!!!!
myky1010 Reputație: 352 Postat Mai 6, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Mai 6, 2018 Cum sa uit!? Cu mare drag vin la voi imediat ce voi avea locație si poze la anunt😂😂😂P.S si daca ma lasa "gigi291"😆😆😆🤗🤗 1
myky1010 Reputație: 352 Postat Mai 6, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Mai 6, 2018 În ce zonă? Dragul meu iti spun la tel.. te pup 2
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 6, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 6, 2018 Cum sa uit!? Cu mare drag vin la voi imediat ce voi avea locație si poze la anunt😂😂😂P.S si daca ma lasa "gigi291"😆😆😆🤗🤗🤗 3 2
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 8, 2018 Ziua bună, deveni! M-am reîntâlnit cu titulara topicului, dar, de data aceasta, nu voi mai face recenzie detaliată...Doar atât: e de nota 10 și sper să rămână tot așa!!! Cu siguranță, voi încerca să o vizitez de fiecare dată când mai vine la Deva. Te pup, Myky! 😚🶠2
myky1010 Reputație: 352 Postat Mai 8, 2018 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Autor Postat Mai 8, 2018 Nu pot decat sa iti multumesc pt nota...si cu multa placere voi onora invitatia ta de fiecare data! Te pup 1
max2506 Reputație: 25 Postat Mai 8, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 8, 2018 in Pitesti pe cand?
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 8, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 8, 2018 ....pfff...ne omori cu asteptarea... "Cu rabdarea treci si marea!" In cazul de fatza, eu zic ca merita! 2
akita inu Reputație: 82 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 cred ca in toamna fiind in trecere prin Deva am ajuns in bratele domnisoareiexperienta placutamerita vizitata
maximusm75 Reputație: 181 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 19, 2018 Desi NU am vizitat-o in Deva las recenzia si pe forumul Devei/Hunedoarei:):Fiind in Alba am vizitat-o pe myky1010. Desi no e la moda 20-20 am zis hai sa vad daca 10-10 e ok. Si a fost ....super ok. Sincer ma mir ce face fata asta in orase mici gen Alba, Deva, etc. De ce nu 'ataca' orasele mari gen Cluj, Timisoara, Oradea...e o dilema! incep atipic recenzia si anume dau nota generala 9. Mi-a placut cum arata in poze iar live-ul a fost peste asteptari. Singurul minus in ce priveste corpul/lookul sunt sanii pentru cei vor sani mari. Nu are sani mari ci dimpotriva sani foarte mici. Mie insa mi-a placut! Se vede ca undeva candva myky a facut sport! Cu exceptia sanilor corpul ei primeste de la mine 11 din 10! La fata e draguta! Actiunea a constat in ON+NP. Toate superbune! Suge dumnezeieste si de futut se fute ...la fel! Singurul 'minus' ca sa zic asae legatde partea cu fututul este faptul ca e 'nemtoaica' legat de timp. O ora inseamna o ora adica 60 minute din momentul in care intri in casa. Aici i-as da un sfat si i-as sugera sa ia in calcul faptul ca daca intri in locatie la ora x nu poti sa iesi pe usa exact la ora x+30 sau orax +60. Se simte o usoara presiune a acestui interval de timp(30/60 minute). De asta nota mea e 9. In rest sincer Alba Iulia nu a mai avut demult o fata ca myky1010! 2 1
beni1988 Reputație: 365 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Deva Oras:Deva Postat Iunie 1, 2018 :kiss3 Ai gresit contu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum