andicom Reputație: 271 Postat Decembrie 23, 2012 Oras:ulm Oras:ulm Postat Decembrie 23, 2012 STAPANA te asteapta la picioarele ei. Ofer sclavilor submisivi sedinte de dominare hard si soft, umilire fizica si verbala, spanking, footfetish, penetrare, uro, cunnilingus, anillingus, masturbare, 22 Dec 12:35 0768253421 Bucuresti Poze false, insa le pun ca reper
eugne Reputație: 1 Postat Decembrie 24, 2012 Postat Decembrie 24, 2012 buna seara!stapana de mai sus a mai adugat inc a2 foto cu fata ei....oare or fi adevarate.......?a fost cineva la ea?as dori detalii...multumesc
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Ianuarie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2013 Am sunat-o azi. La telefon pare destul de amabila mi-a spus ca are locatia undeva pe Nerva Traian si ca pozele sunt reale facute intr-un studio si sunt lucrate (zice ea). Mi-a mai spus ca lucreaza de cativa ani in domeniu si are experienta... Acum am mai cautat si eu prin arhivele personale inainte sa postez si sunt 2 variante... fie e tiganca ciorditoare care actualmente e pe la OMV Coposu (mai putin plauzibil dar nu exclus) Fie cel mai probabil sa fie Alina... cea care avea poze reale cu o masca in genu... Acum sa se pronunte cei cu mai multa experienta sa-i dam de cap cine e! Multam,
bulldog Reputație: 90 Postat Ianuarie 8, 2013 Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Postat Ianuarie 8, 2013 Salutare. Am sunat si eu azi la respectiva si pot spune ca am dat peste o tipa nu prea vorbareata. In prim plan am intrebat-o de poze, experienta in domeniu si ce alte servicii mai ofera si parca trageam informatiile cu clestele. Parca nu stia ce sa raspunda, daca sa raspunda... cred ca am dat tel intr-un moment nepotrivit pt respectiva care, se pare ca avea pe fundal si alte colege in zona ei. Mi-a spus ca are 6 ani in domeniul BDSM, n-are studio ci locatie si ca ofera impreuna cu celelalte colege si alte servicii o+n insa cand am intrat mai in esenta despre domeniu BDSM mi-a inchis telefonul. Cred 95% ca-i teapa sau provinciale reorientate pe acest "domeniu" de nisa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum