Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 .....Chiar ca esti romantica ... puțin spus
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Da ce boss numai la therme va place? O baltă,un lac,aer curat ,un ștrand ceare? 3
killbill1313 Reputație: 254 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Da, am ! Oras:Da, am ! Postat Septembrie 24, 2017 Ex: eu! Si ce vrei de la viata ?
gicanul Reputație: -102 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Septembrie 24, 2017 Martie - Berbec 2 4
keyser söze Reputație: -1832 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Da ce boss numai la therme va place? O baltă,un lac,aer curat ,un ștrand ceare? .....Pai asta zic si eu ... Singuri pe strand ne putem da in leagane, mici prostioare ... Romantic.La therme e plin de pitzi si cocalari.
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Postat Septembrie 24, 2017 Hai ca iti iau si o masa la KFC si iti platesc si microbuzul daca vii in bucurestiCrezi că dacă stau liniștită și îmi văd de ale mele nu știu cine ești ?! . Spune-mi ,te rog,cu ce te-am deranjat eu pe tine de mă tot jignești și îmi pronunți numele ? Ce ai de împărțit cu mine ,că nu înțeleg intervenția ta ,pe acest topic sau pe mai multe ,unde mă bagi în discuții fara rost?! Nu cred că este locul sau momentul potrivit sa mă agasezi . Atâta timp cât eu nu ți-am adresat nici macar 1 cuvânt ,cred că nici tu nu ai cum să mi te adresezi ,așa ,din flori .Te-as ruga tare mult ,și foarte frumos ,să nu mă mai bagi in seama ,atâta timp cât eu nu mi-am permis macar o data ,să îți adresez o vorbă. 2 4
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Crezi că dacă stau liniștită și îmi văd de ale mele nu știu cine ești ?! . Spune-mi ,te rog,cu ce te-am deranjat eu pe tine de mă tot jignești și îmi pronunți numele ?Ce ai de împărțit cu mine ,că nu înțeleg intervenția ta ,pe acest topic sau pe mai multe ,unde mă bagi în discuții fara rost?!Nu cred că este locul sau momentul potrivit sa mă agasezi .Atâta timp cât eu nu ți-am adresat nici macar 1 cuvânt ,cred că nici tu nu ai cum să mi te adresezi ,așa ,din flori .Te-as ruga tare mult ,și foarte frumos ,să nu mă mai bagi in seama ,atâta timp cât eu nu mi-am permis macar o data ,să îți adresez o vorbă.O intrebare pur obiectiva : de ce ti-ai pus username-ul unui clan care nici macar nu e din Focsani ? 4 4
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Postat Septembrie 24, 2017 O intrebare pur obiectiva : de ce ti-ai pus username-ul unui clan care nici macar nu e din Focsani ?Un răspuns obiectiv,la o întrebare pur obiectiva . Ai auzit vreodată de MARAR VERDE ? Urăsc acel miros puternic ,dar și gustul in mâncare sau in orice ar mai fi el pus . Fac o alergie orală de la această legumă . Mulțumesc de întrebarea ta, pur obiectiva . 3 4
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 24, 2017 Aha deci pica cina romantica la kfc 2 4
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Postat Septembrie 24, 2017 Aha deci pica cina romantica la kfcDaca tu doar atât îți permiți,o masa la KFC ,atunci , felicitări . You are the best 😂 2 4
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 24, 2017 Daca tu doar atât îți permiți,o masa la KFC ,atunci , felicitări . You are the best 😂Ah deloc. Credeam ca doar cu atat trebuie sa te cuceresc la cu cat te vinzi si valorai. Ai descoperit america ca sunt qwerty bravo. Cand te-am intrebat pe pm frumos m-ai luat cu dragule apoi a inceput circul cu miky si bine a facut. Nu m-as fi atins de tine daca stiam in ce hal de mizerie poti fi ca om. Ps mersi ca ai confirmat ca esti fomista alessandra. Hai te pup spor la Bac Iei acolo un 6 daca sugi tot liceul 2 4
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Postat Septembrie 24, 2017 Ah deloc. Credeam ca doar cu atat trebuie sa te cuceresc la cu cat te vinzi si valorai. Ai descoperit america ca sunt qwerty bravo. Cand te-am intrebat pe pm frumos m-ai luat cu dragule apoi a inceput circul cu miky si bine a facut. Nu m-as fi atins de tine daca stiam in ce hal de mizerie poti fi ca om. Ps mersi ca ai confirmat ca esti fomista alessandra. Hai te pup spor la Bac Iei acolo un 6 daca sugi tot liceulO seara frumoasa . 2 4
mararul Reputație: -475 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Secret!! Oras:Secret!! Postat Septembrie 24, 2017 Uite bai ca a scris ceva si Alessandra dupa luni de zile Si eu care credeam ca ti-ai inghitit limba PS: vezi ca ti-am dat cu plus sa nu te mai vaiti si lasa prostiile deoparte (daca intelegi ce spun) Mulțumesc! alessandra,ce faci?Bine, foarte bine as spune. Mulțumesc frumos de întrebare. 4 3
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 24, 2017 Martie - Berbec❤️ 1
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 24, 2017 Cu racii e complicat. Racii si fecioarele dau mult si cer mult. Stiu cel mai bine. Am trait cu o racoaica peste 30 de ani dar datorita experientei cu ea, am invtat sa cunosc si sa ma inteleg bine cu alta racoaica... o racoaica incredibila as putea spuneI-auzi ce scriu astia despre noi.. Sexual Compatibility Between Virgo Man and Cancer Woman Sexual compatibility of a Cancer female and Virgo male is a perfect combination of physical intimacy and emotional stability which helps them achieve unison. The Cancer woman and her Virgo partner are very much compatible in having sex. It would be a comforting factor for both. This is the only act where their mutual tensions and worries are not found. The Cancer woman has a motherly sway over her partner and he in turn approaches her with masculinity. 2 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Septembrie 25, 2017 Femeia Cancer, urat mai suna... 1 2
kkmitz Reputație: 4299 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Septembrie 25, 2017 Ce zodie sunteti si cum va caracterizati ? Credeti in compatibilitatile dintre Zodii?Capricorn cine stie poate sunt scrise in stele anumite chestii
pulesteu Reputație: 10798 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 Cum zice si pulesteu , sunt o tampenie chestiile astea ezoterice pentru ca nu se adeveresc. Adica mie nu mi s-a adeverit niciodata ce tampenii urlau astia in zodiac, tocmai daia nu le cred.Se mai si adeveresc deoarece sunt foarte vagi, cuprind extrem de multe situatii posibile.De exemplu, "vei avea o problema la locul de munca / in viata sentimentala". Evident ca astfel de lucruri fac parte din viata de zi cu zi. Sau "iti va aparea o oportunitate de afaceri". Sunt pentru oameni naivi si cu un nivel de educatie scazut. 13 6
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 26, 2017 🦂â™ï¸ 1
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 inesutza . cine iti da sfaturile de marketing ca vad ca se pricepe si nu ma refer la postari, ci la avatarul schimbator mai ceva wallpaperul de la windows. 6 6
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 Eu sunt din zodia fierului ... de preferat inalt aliat . Uite si totemul meu ... 7 8
promovator Reputație: -530 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 Eu sunt din zodia fierului ... de preferat inalt aliat . Uite si totemul meu ... strungul este computerizat sau manual ? 4 4
katran Reputație: 1093 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2017 strungul este computerizat sau manual ? E un pinacho 165 made to order la spanioli ... pregatit CNC din uzina . Eu doar i-am adaptat servourile mele AC ( Fanuc ) pe axele de miscare si i-am implementat controlul ( initial a venit cu Fanuc , da' l-am trecut pe Mach3 / g-code , ca e mai practic ) . N-are inca turela pentru live-tooling , da am proiectat-o si trebuie doar sa ma mobilizez s-o si fac ... 8 8
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 26, 2017 inesutza . cine iti da sfaturile de marketing ca vad ca se pricepe si nu ma refer la postari, ci la avatarul schimbator mai ceva wallpaperul de la windows.Am ramas cu un tic de la facebook 1
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Octombrie 5, 2017 Ines si compatibilitate maxima cu dRacu, bem o cafea? )Rac cu ascendent in Leu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum