Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2017 Postat Septembrie 23, 2017 Pai si Eu sunt de calitate ! Si doar 200 ron! Dar nu ma vei uita niciodata! Pai tocmai, ca mi-am dat seama... asta-i viata... eu te pierd pe tine, tu ma pierzi pe mine... da nu se stie niciodata! Poate totusi castig la loto, eu am gandire pozitiva!
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Pai tocmai, ca mi-am dat seama... asta-i viata... eu te pierd pe tine, tu ma pierzi pe mine... da nu se stie niciodata! Poate totusi castig la loto, eu am gandire pozitiva! 🙂🙂🙂 okay. 3 1
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Sa revenim la Zodii ...♏️.... 4 1
mars11 Reputație: 2707 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Berbec cu ascendent arcas. Doar ca nu este tot timpul asa cum se spune, ca berbecii se dau cu capul de zid pana crapa zidul ... Doar in majoritatea situatiilor.Treaba cu zodiile ... este ca pana la urma inteleg ca are legatura mai degraba cu sectoarele de cer (360 grade in jurul Terra) si cu radiatiile cosmice care ajung la un moment dat pe Pamant.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 23, 2017 Ai dă pula voastră...
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Berbec cu ascendent arcas. Doar ca nu este tot timpul asa cum se spune, ca berbecii se dau cu capul de zid pana crapa zidul ... Doar in majoritatea situatiilor.Treaba cu zodiile ... este ca pana la urma inteleg ca are legatura mai degraba cu sectoarele de cer (360 grade in jurul Terra) si cu radiatiile cosmice care ajung la un moment dat pe Pamant. Berbec 😎 4 1
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 23, 2017 Ai dă pula voastră...😄😄😄 4 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Rac... exact vorba zicalei: un pas inainte, doi inapoi (in dragoste, in afaceri, in de toate si pentru toti)... :laugh2 :( Și eu tot rac 😻😻😻 35
deliapisii Reputație: 127290 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2017 Cu racii e complicat. Racii si fecioarele dau mult si cer mult. Stiu cel mai bine. Am trait cu o racoaica peste 30 de ani dar datorita experientei cu ea, am invtat sa cunosc si sa ma inteleg bine cu alta racoaica... o racoaica incredibila as putea spune[/quote 😊😊😊 33
burgman4 Reputație: 1810 Postat Septembrie 23, 2017 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 23, 2017 Sunt Balanta cu ascendent in scorpion . Caracteristici : abilitatea de a lua decizii corecte si cu diplomatie in cele mai multe situatii , ponderat . Sunt o persoana destul de practica care stie in permanenta ce are de facut . Imi place armonia din jur , in acelasi timp sunt si beneficiarul unor adevarate simturi si intutii , stiu sa ascult inainte de a lua anumite decizii , stiu in acelasi timp cum sa fac pe justitiarul , dar si pe conciliatorul si nu in ultimul rand imi place arta iar romantismul sunt printre punctele mele forte Gata ...ca m-am laudat destul Nu am chef acum sa ma descriu ,preiau de la Miky , a cam punctat el tot ! 4
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 24, 2017 Și eu tot rac 😻😻😻â¤ï¸ 4 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 Balanta cu ascendent in balanta. Caut domnisoara siencera si iubitoare, de preferat zodie balanta sau compatibila, din zona Moldova sau unguroaica. Tauroaicele sa se abtina (ca am una acasa de 15 ani si s satul) sorry ... Delia! Stiati ca cercetatorii britanici au descoperit ca cele mai futacioase femei (adica alea care atunci cand pleci de la ele nici nu mai sti cum te cheama) sunt din Moldova? Cu epicentrul la Bacau Roman Pascani?Io am prins o pokemonita de asta de legenda, maritata, facea un oral de mare exceptie, cred ca daca era in stare imi baga limba pe canal, fiara nu altlceva! Atat de tare il iubea pe chelu' ca nu l sasa din mana nici cand ma pisam. Mare femeie, mare caracter!Pe locul 2 sunt unguroaicele doar ca ele s brunete si mai violente sexual. La astea cand te duci trebuie sa sti intotdeauna pe unde poti sa o iei la fuga. Oltencele cica s puturoase n pula, muntencele mai mult o admira si uita ce sa faca cu ea... Mai ziceti zi voi 2
indragostitul Reputație: 669 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Septembrie 24, 2017 Da
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 24, 2017 Balanta cu ascendent in balanta. Caut domnisoara siencera si iubitoare, de preferat zodie balanta sau compatibila, din zona Moldova sau unguroaica. Tauroaicele sa se abtina (ca am una acasa de 15 ani si s satul) sorry ... Delia!Stiati ca cercetatorii britanici au descoperit ca cele mai futacioase femei (adica alea care atunci cand pleci de la ele nici nu mai sti cum te cheama) sunt din Moldova? Cu epicentrul la Bacau Roman Pascani?Io am prins o pokemonita de asta de legenda, maritata, facea un oral de mare exceptie, cred ca daca era in stare imi baga limba pe canal, fiara nu altlceva! Atat de tare il iubea pe chelu' ca nu l sasa din mana nici cand ma pisam. Mare femeie, mare caracter!Pe locul 2 sunt unguroaicele doar ca ele s brunete si mai violente sexual. La astea cand te duci trebuie sa sti intotdeauna pe unde poti sa o iei la fuga. Oltencele cica s puturoase n pula, muntencele mai mult o admira si uita ce sa faca cu ea... Mai ziceti zi voi😂😂😂 mdea. Pai mie imi place sa admir tot ce e mai frumos ! 4 1
vlad90a Reputație: 135 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 22 septembrie ce zodie este?? sincer habar nu am
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 24, 2017 22 septembrie ce zodie este?? sincer habar nu amFecioara. 3 1
vlad90a Reputație: 135 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Fecioara.si e de bine sau de rau???
inesines Reputație: 5299 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Septembrie 24, 2017 si e de bine sau de rau???😂 In ce sens ? Nu exista zodie rea. 3 1
vlad90a Reputație: 135 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 😂 In ce sens ? Nu exista zodie rea.pai nu stiu ce prezic zodiile astea dar sunt bucuros ca nu-i rea 😂😂😂😂😂😂 speranta este 👌
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Balanta cu ascendent in balanta. Caut domnisoara siencera si iubitoare, de preferat zodie balanta sau compatibila, din zona Moldova sau unguroaica. Tauroaicele sa se abtina (ca am una acasa de 15 ani si s satul) sorry ... Delia!Stiati ca cercetatorii britanici au descoperit ca cele mai futacioase femei (adica alea care atunci cand pleci de la ele nici nu mai sti cum te cheama) sunt din Moldova? Cu epicentrul la Bacau Roman Pascani?Io am prins o pokemonita de asta de legenda, maritata, facea un oral de mare exceptie, cred ca daca era in stare imi baga limba pe canal, fiara nu altlceva! Atat de tare il iubea pe chelu' ca nu l sasa din mana nici cand ma pisam. Mare femeie, mare caracter!Pe locul 2 sunt unguroaicele doar ca ele s brunete si mai violente sexual. La astea cand te duci trebuie sa sti intotdeauna pe unde poti sa o iei la fuga. Oltencele cica s puturoase n pula, muntencele mai mult o admira si uita ce sa faca cu ea... Mai ziceti zi voihmm...cele mai mișto partide de sex cu balanța a fost suntem sub aceeași planetă... Venus eu sunt un taur mai aparte cu ascendent in rac 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 Și ar mai fii încă 5 zodii mișto la pat
clonatu 2 Reputație: -454 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Comuna cucurve Oras:Comuna cucurve Postat Septembrie 24, 2017 Țap 6 6
costicosti Reputație: 33 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 De Gemeni ce parere aveti?
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2017 mdea. Pai mie imi place sa admir tot ce e mai frumos ! da ... dar nu ramai doar la faza cu "contemplarea" ca-i pacat! Mare pacat! P.S. avatarul asta nou imi place mai mult ... e mai "misterios"
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2017 Postat Septembrie 24, 2017 In ce sens ? Nu exista zodie rea.Zici ? Rac cu Balanta nu se vor intelege EVER (ma rog, in cazul meu) ! Am avut 2 experiente, 2 fete balanta cu care efectiv mi-a fost imposibil sa ma inteleg, mai ales dpdv. sexual... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum