Sari la conținut

Ce zodie sunteti ? ♏️

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Pai si Eu sunt de calitate ! Si doar 200 ron! Dar nu ma vei uita niciodata!

Pai tocmai, ca mi-am dat seama... asta-i viata... eu te pierd pe tine, tu ma pierzi pe mine... :blushing2  da nu se stie niciodata! Poate totusi castig la loto, eu am gandire pozitiva! :)

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Pai tocmai, ca mi-am dat seama... asta-i viata... eu te pierd pe tine, tu ma pierzi pe mine... :blushing2  da nu se stie niciodata! Poate totusi castig la loto, eu am gandire pozitiva! :)

🙂🙂🙂 okay.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Sa revenim la Zodii ...️....

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Berbec cu ascendent arcas.

Doar ca nu este tot timpul asa cum se spune, ca berbecii se dau cu capul de zid pana crapa zidul ... Doar in majoritatea situatiilor.

Treaba cu zodiile ... este ca pana la urma inteleg ca are legatura mai degraba cu sectoarele de cer (360 grade in jurul Terra) si cu radiatiile cosmice care ajung la un moment dat pe Pamant. 

Postat

Berbec cu ascendent arcas.

Doar ca nu este tot timpul asa cum se spune, ca berbecii se dau cu capul de zid pana crapa zidul ... Doar in majoritatea situatiilor.

Treaba cu zodiile ... este ca pana la urma inteleg ca are legatura mai degraba cu sectoarele de cer (360 grade in jurul Terra) si cu radiatiile cosmice care ajung la un moment dat pe Pamant.

Berbec 😎
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

Ai dă pula voastră...

😄😄😄

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Rac... exact vorba zicalei: un pas inainte, doi inapoi (in dragoste, in afaceri, in de toate si pentru toti)... :laugh2 :laugh2 :( :( :blushing2

Și eu tot rac :) 😻😻😻

• Like 35
Postat

Cu racii e complicat. Racii si fecioarele dau mult si cer mult. Stiu cel mai bine. Am trait cu o racoaica peste 30 de ani dar datorita experientei cu ea, am invtat sa cunosc si sa ma inteleg bine cu alta racoaica... o racoaica incredibila as putea spune[/quote

😊😊😊

• Like 33
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Sunt Balanta cu ascendent in scorpion  :).

Caracteristici : abilitatea de a lua decizii corecte  si cu diplomatie  in cele mai multe situatii , ponderat  . Sunt o persoana destul de practica care stie in permanenta ce are de facut  . Imi place armonia din jur , in acelasi timp sunt si beneficiarul unor adevarate simturi si intutii , stiu sa ascult inainte de a lua anumite decizii ,  stiu  in acelasi timp cum sa fac pe justitiarul  , dar si pe conciliatorul si nu in ultimul rand imi place arta iar romantismul sunt printre punctele mele forte  

Gata ...ca m-am laudat destul   :laugh2  

Nu am chef acum sa ma descriu ,preiau de la Miky , a cam punctat el tot ! :D

• Like 4
Postat

Și eu tot rac :) 😻😻😻

â¤ï¸

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Balanta cu ascendent in balanta. Caut domnisoara siencera si iubitoare, de preferat zodie balanta sau compatibila, din zona Moldova sau unguroaica. Tauroaicele sa se abtina (ca am una acasa de 15 ani si s satul) sorry ... Delia!

Stiati ca cercetatorii britanici au descoperit ca cele mai futacioase femei (adica alea care atunci cand pleci de la ele nici nu mai sti cum te cheama) sunt din Moldova? Cu epicentrul la Bacau Roman Pascani?

Io am prins o pokemonita de asta de legenda, maritata, facea un oral de mare exceptie, cred ca daca era in stare imi baga limba pe canal, fiara nu altlceva! Atat de tare il iubea pe chelu' ca nu l sasa din mana nici cand ma pisam. Mare femeie, mare caracter!

Pe locul 2 sunt unguroaicele doar ca ele s brunete si mai violente sexual. La astea cand te duci trebuie sa sti intotdeauna pe unde poti sa o iei la fuga.

Oltencele cica s puturoase n pula, muntencele mai mult o admira si uita ce sa faca cu ea... Mai ziceti zi voi

• Like 2
Postat

Balanta cu ascendent in balanta. Caut domnisoara siencera si iubitoare, de preferat zodie balanta sau compatibila, din zona Moldova sau unguroaica. Tauroaicele sa se abtina (ca am una acasa de 15 ani si s satul) sorry ... Delia!

Stiati ca cercetatorii britanici au descoperit ca cele mai futacioase femei (adica alea care atunci cand pleci de la ele nici nu mai sti cum te cheama) sunt din Moldova? Cu epicentrul la Bacau Roman Pascani?

Io am prins o pokemonita de asta de legenda, maritata, facea un oral de mare exceptie, cred ca daca era in stare imi baga limba pe canal, fiara nu altlceva! Atat de tare il iubea pe chelu' ca nu l sasa din mana nici cand ma pisam. Mare femeie, mare caracter!

Pe locul 2 sunt unguroaicele doar ca ele s brunete si mai violente sexual. La astea cand te duci trebuie sa sti intotdeauna pe unde poti sa o iei la fuga.

Oltencele cica s puturoase n pula, muntencele mai mult o admira si uita ce sa faca cu ea... Mai ziceti zi voi

😂😂😂 mdea. Pai mie imi place sa admir tot ce e mai frumos !
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

22 septembrie ce zodie este?? sincer habar nu am

Fecioara.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

si e de bine sau de rau???

😂 In ce sens ? Nu exista zodie rea.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

😂 In ce sens ? Nu exista zodie rea.

pai nu stiu ce prezic zodiile astea dar sunt bucuros ca nu-i rea 😂😂😂😂😂😂 speranta este 👌

Vizitator deliaro
Postat

hmm...cele mai mișto partide de sex cu balanța a fost :D suntem sub aceeași planetă... Venus :) eu sunt un taur mai aparte cu ascendent in rac :)
  • Like 4
Vizitator deliaro
Postat

Și ar mai fii încă 5 zodii mișto la pat :D

Postat

mdea. Pai mie imi place sa admir tot ce e mai frumos !

:laugh2  :laugh2  :laugh2  da ... dar nu ramai doar la faza cu "contemplarea" ca-i pacat! Mare pacat!

P.S. avatarul asta nou imi place mai mult ... e mai "misterios"

Vizitator
Postat

In ce sens ? Nu exista zodie rea.

Zici :) ? Rac cu Balanta nu se vor intelege EVER (ma rog, in cazul meu) ! Am avut 2 experiente, 2 fete balanta cu care efectiv mi-a fost imposibil sa ma inteleg, mai ales dpdv. sexual...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...