Sari la conținut

Ce zodie sunteti ? ♏️

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Și ar mai fii încă 5 zodii mișto la pat :D

Daca au portofelul plin sunt chiar amanti desavarsiti!

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

hmm...cele mai mișto partide de sex cu balanța a fost :D suntem sub aceeași planetă... Venus :) eu sunt un taur mai aparte cu ascendent in rac :)

ai dreptate cu "semnul lui Venus" ies niste "partide de sex" memorabile ... acum ca stiu ca esti tauroaica promit sa te "termin" doar cu varful degetelor... si atingeri usoare cu varful limbii! Nu scapi "neterminata"!  :wink2

Postat

ai dreptate cu "semnul lui Venus" ies niste "partide de sex" memorabile ... acum ca stiu ca esti tauroaica promit sa te "termin" doar cu varful degetelor... si atingeri usoare cu varful limbii! Nu scapi "neterminata"!  :wink2

Da'...cu pula nu faci nimic?

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Se zice ca balantele si barbati si femei sunt extrem de "inventive" in pat si cauta sa exploreze sexualitatea partenerului la maxim si sa foloseasca excesiv "ruperile de ritm"  :wink2 pana aduc partenerul in pragul apoplexiei,  doar ca nu ne place sa trecem repede peste etape, e ca ritualul ceaiului la japonezi. Pana iei o "gura" de ceai trece 1 ora....

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Zici :) ? Rac cu Balanta nu se vor intelege EVER (ma rog, in cazul meu) ! Am avut 2 experiente, 2 fete balanta cu care efectiv mi-a fost imposibil sa ma inteleg, mai ales dpdv. sexual...

taur
  • Like 2
Vizitator deliaro
Postat

taur...cea mai buna zodie pentru un barbat.

și femelă :D
  • Like 3
Postat

Zici :) ? Rac cu Balanta nu se vor intelege EVER (ma rog, in cazul meu) ! Am avut 2 experiente, 2 fete balanta cu care efectiv mi-a fost imposibil sa ma inteleg, mai ales dpdv. sexual...

N-ai avut suficienti bani la tine.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

și femelă :D

tauroaicele-s cam "egoiste" in pat  isi urmaresc interesul si uneori uita de partener... sa te fereasca Cel de Sus sa termini mai repede si sa o lasi neterminata, asa ca mai bine o aduci la "punctul de fierbere" si o ti acolo pana "da in clocot" 

Vizitator deliaro
Postat

tauroaicele-s cam "egoiste" in pat  isi urmaresc interesul si uneori uita de partener... sa te fereasca Cel de Sus sa termini mai repede si sa o lasi neterminata, asa ca mai bine o aduci la "punctul de fierbere" si o ti acolo pana "da in clocot"

:D
Postat

o sa va povestesc despre relatia mea cu "leoiacele" ...  intr-un cuvant: "nesatisfacatoare"

Toata viata m-am ghidat dupa o vorba din batrani: "Daca o femeie nu o face cu tine in 6 saptamani de la momentul cand ai facut cunostinta cu ea ... atunci nu te mai chinui ca te chinui degeaba".

Ei bine cu "leoaicele" am cedat "nervos" am redus intervalul la 3 saptamani. Sincer nu se merita sa stai atata timp "in transee" si sa te "lupti cu morile de vant".

Au un stil de a te "vraji" si a "o da la intors" ceva de speriat ... parca ai vrea sa o futi pe viitoarea regina a Angliei, nu altceva! Bai nene, plimbari prin parc, romantism la caldare, mult si siropos, de dai in diabet si la final cand zici ca "gata il linistesc pe ala micu' si chel" ... un mare fassss 

Vizitator bettyblue
Postat

Daca tot sunteti asa experti astept niste impresii despre Capricoarde ! =))

Ex: eu! :P

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

N-ai avut suficienti bani la tine.

Nu bre, era de cand lupu catel, una in facultate si apoi cealalata la unul din primele job-uri...

Vizitator
Postat

taur

Eeee taur...femeile taur... parca vorbim de sexualitatea extraterestra... ;)

Vizitator deliaro
Postat

Eeee taur...femeile taur... parca vorbim de sexualitatea extraterestra... ;)

taur cu rac merge bro...troast in mi
  • Like 2
Vizitator
Postat

taur cu rac merge bro...troast in mi

Stiu ca merge...

Nu bagi si tu niste deplasari prin tara ? :bow2 :bow2 :crazylove :350x :innocent

Vizitator deliaro
Postat

Stiu ca merge...

Nu bagi si tu niste deplasari prin tara ? :bow2 :bow2 :crazylove :350x :innocent

unde? Galați ?:D
  • Like 2
Vizitator deliaro
Postat

Ar fi o idee :) :D

ne futem pe faleză in briza vântului... pescăruși
Vizitator deliaro
Postat

Ar fi o idee :) :D

sensibili și romantici amândoi :D
  • Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Lopix...Tell me who...who's gonna fuck You like i do ? :D

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ce zodie sunteti si cum va caracterizati ? Credeti in compatibilitatile dintre Zodii?

Alta care s-a trezit sa faca pe desteapta cu dume rasuflate de 2 bani :)) Vistantric + adinamilf +anona sunt de ajuns de proastele forumului , nu o lua pe urmele lor

• Minus 6
Vizitator deliaro
Postat

Cine merge la ștrand la 3 ligheane ? :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...