killerultau Reputație: 97 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Iulie 9, 2018 Salutare!a fost cineva la lory,vad ca a revenit la noi!?o recenzie ceva?aceleasi servicii?ceva nou?aceeiasi companie placuta? Link spre comentariu
cormoranul Reputație: 8 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Salutare!a fost cineva la lory,vad ca a revenit la noi!?o recenzie ceva?aceleasi servicii?ceva nou?aceeiasi companie placuta?Salutare , da Lory are aceleasi servicii aceeasi companie placuta plus ca e intr o forma de zile mari . Spor . Link spre comentariu
wolf007 Reputație: 498 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Poate reuseste performanta Rebecai...............si ajunge in top....... Link spre comentariu
ionica73 Reputație: 17767 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Iulie 9, 2018 Sunt disponibila. PupiciBună Ne poți spune cât o să fii disponibilă în Alba Iulia.Aș vrea să te cunosc Mulțumesc 1 Link spre comentariu
paulbestseller Reputație: 2 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Buna,lory! ii accepti si pe aia care au sub 30 de ani? Link spre comentariu
killerultau Reputație: 97 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Iulie 9, 2018 Salutare , da Lory are aceleasi servicii aceeasi companie placuta plus ca e intr o forma de zile mari . Spor . Asa scurt?nu ne detaliezi intalnirea ta si noua? Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 BunăNe poți spune cât o să fii disponibilă în Alba Iulia.Aș vrea să te cunoscMulțumescMai stau inca o zi sau doua. Nu sunt sigura Buna,lory! ii accepti si pe aia care au sub 30 de ani?Limita mea de varsta ar fi peste 27 ani si sa fie cu bunul simt, nu imi plac mistocarii :) Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iulie 10, 2018 Niste poze recente :girlyesti tare cinasa si lenjeria e misto :kiss3 :hug1 .... mai hai si pe la cluj :snap Link spre comentariu
cormoranul Reputație: 8 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Asa scurt?nu ne detaliezi intalnirea ta si noua? Fa ii o vizita si nu o sa ti para rau . :doggystyle Link spre comentariu
wolf007 Reputație: 498 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 Nu toti au gusturile la fel..... Link spre comentariu
thor08 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Partajează Postat Iulie 10, 2018 Dar ce conteaza varsta Lory ?? Adica daca eu as avea 24 de ani si bun simt.. nu ai accepta o intalnire cu mine?? Link spre comentariu
bondvagabond Reputație: 23 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Salutare!mai stie cineva pe unde mai lucreaza lory,pe ce meleaguri o mai gasim? Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Bună seară ,înca e activ acest topic după ațatia ani? Link spre comentariu
kipeshul Reputație: 61 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Bună seară ,înca e activ acest topic după ațatia ani?Mai este. Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Salutare!mai stie cineva pe unde mai lucreaza lory,pe ce meleaguri o mai gasim?Am fugit în țările calde de covid :))) Link spre comentariu
kipeshul Reputație: 61 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Bună seară ,înca e activ acest topic după ațatia ani?Tu mai esti activa Lory? Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Mareeee caracter domnule wolf007!ce mai aștepti cand Lory te intreaba cu ce a fost imbrăcată?daca chiar ai vizitat-o,spunei cu ce a fost îmbracata,sau poate a fost dezbracata si ai inchis jocul sa zic asa!(eu chiar sunt curios cu ce era imbracata)fara acest raspuns noi restu nu intelegem de ce tot poluezi topicul fetei aiurea si nu ne lasi pe noi restu care suntem multumiti de ea ,sa ne bucuram de ea!Bună!!! Ce mai face ce-l mai cumsecade fost client all meu? :-* Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Kipeshul...Activa sunt:)) nu se vede? :D Link spre comentariu
albaiulia1993 Reputație: -4 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 In ce oraș esti ? Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 In ce oraș esti ?In nici un oraș, ca nu ma sunt in domeniul asta de mult...am intrat să salut câțiva amici care au știut sa respecte o femeie și să nu o trateze ca pe o bucata de carne...Ca multi au impresia ca daca au pus bani pe masa pot face ce vor ei din aceea femeie...Respectele mele pentru ce-i cu bun simț!! Se stiu ei Link spre comentariu
kipeshul Reputație: 61 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Kipeshul...Activa sunt:)) nu se vede? :DEram egoist si speram ca mai esti activa in domeniu. Dar ma bucur si acum ca situ ca ai iesit. Bafta tie. Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Am asteptat cu nerabdare ca Lory sa revina in orasul nostruIeri la amiaza am avut sansa sa pot stabili o intilnire cu ea si fara sa stau mult pe ginduri m-am prezentat la usa eiLocatie draguta,usor de gasitAm fost intimpinat de Lory intr-o tinuta sexy si provocatoareNe-am imbratisat ca doi vechi prieteni si am fost invitat la un pahar de sucAm povestit citeva minute dupa care am intrat la dusLory ma astepta intinsa in pat in toata splendoarea ei.Am luat loc linga ea si a inceput "nebunia"....sarutari...mangaieri...imbratisari...dupa care a alunecat usor spre junior ,pe care a inceput sa il dezmierde cu limba ...am rugat-o sa vina in 69 sa ma bucur si eu putin de piersicuta ei...care a fost minunataAm rugat-o sa puna capisonul apoi si a trecut in LOT....superba...miscari usoare alternate cu miscari bruste...simteam ca explodezAm trecut in misionar pentru a putea sa o sarut si sa ma bucur de privelistea sanilor ei si dupa citeva clipe am schimbat in doogy stileFata asta se misca intr-un mare fel....e magnifica....Am finalizat glorios...Si acum imi tremura genunchiiCea mai buna investitie...Multumesc LoryVoi reveni cu siguranta...despre note...totul la superlativ...10 pe linie Hei :) când ai timp dă-mi un semn... Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Da sunt bine :)) ma feresc cât de mult pot de covidel =))),multumesc ...sper ca și tu ești bine! :-* Link spre comentariu
albaiulia1993 Reputație: -4 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Lory nu mai lucrezi nici cu anumiți oamenii ? As vrea sa te vad Link spre comentariu
Vizitator lory28 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2020 Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Alba dragule...scrie undeva ca trebuie sa dau detaliile acestea?daca nu am intrat un an de zile ce poate însemna?cum am zis...am intrat sa vad dacă mai e acest topic ca ma așteptam sa fiu trecute la inactive...dar cu ocazia asta am vrut sa salut ca asa e frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum