Sari la conținut

Mai multe nume.O stiti?

Postări Recomandate

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Am sunat-o,face numai deplasari la 300/ora,servicii oral si normal.

Cam astea detalii le pot da.

Postat

Bună am văzut ca sunt postate mai multe anunțuri cu nume diferite nush cine a făcut asta, numele meu este Monica pozele sunt ale mele cat și nr de telefon. Acum am cazut postarole so m aam si inregistrat .Acum am locație și va aștept cu drag la mine cat și pe deplasării. Pupici

• Oras:oriunde
Postat

Bună am văzut ca sunt postate mai multe anunțuri cu nume diferite nush cine a făcut asta, numele meu este Monica pozele sunt ale mele cat și nr de telefon. Acum am cazut postarole so m aam si inregistrat .Acum am locație și va aștept cu drag la mine cat și pe deplasării. Pupici

Bine ai venit! Poti da mai multe detalii despre tine, serviciile oferite (oral, normal, anal, FK, CIM, COB, COF etc) si tarifele tale? Ms
Postat

Bine v-am găsit!! Serviciile mele sunt: sex oral neprotejat in functie de igiena , sex normal, Sex intre sâni, masaj de relaxare, masaj erotic , 69. Prețul este de 100 de lei finalizarea sau 200 de lei ptr o ora, locația se afla la gemeni singura în locatie. Despre minsula am 26 de ani , 1,60 înălțime, 50 kg. Ps: nu ma prea pricep la descrieri dar răspuns de cu drag la întrebări pupici :*

• Like 2
Postat

Bine v-am găsit!! Serviciile mele sunt: sex oral neprotejat in functie de igiena , sex normal, Sex intre sâni, masaj de relaxare, masaj erotic , 69. Prețul este de 100 de lei finalizarea sau 200 de lei ptr o ora, locația se afla la gemeni singura în locatie. Despre minsula am 26 de ani , 1,60 înălțime, 50 kg. Ps: nu ma prea pricep la descrieri dar răspuns de cu drag la întrebări pupici :*

Fk, CIM?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.