Sari la conținut

Durere sau pericol?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu ti-am urat noapte buna

Dar da, ai zis la film nu la somn

Apropo de discuții...
  • Oras:Bucuresti
Postat

scoate fata pozele alea de la semnatura ca mai citesc si eu forumul in metrou si se uita lumea la tableta mea ca la urs cand ajung la posturile tale. ai pus o si pe adina .... cred ca voi vreti sa va cunoasca "lumea buna" din metroul bucurestean 🤣

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

scoate fata pozele alea de la semnatura ca mai citesc si eu forumul in metrou si se uita lumea la tableta mea ca la urs cand ajung la posturile tale. ai pus o si pe adina .... cred ca voi vreti sa va cunoasca "lumea buna" din metroul bucurestean

Clic pe tine(sus)-setări-listă ignore-bifează ignoră semnăturile :)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Europa
Postat

Un om din viața privată m-a provocat sa fac un rău!

A aruncat manusa...

Ideea e că omul respectiv s-a străduit toată viața să mă cunoască, iar eu...la cel mai mic gest de-al său, nu i-am permis.

In mod concret, eu sunt o străină pentru acel om!

Îl doare ca nu stie sa-mi faca rău si nici bine, el nu stie că aceste concepte am ales cu bună stiintă să rămână in mâinile mele.

In mulții ani in care ne avem ca simple cunostinte, i-am oferit acea fericire simplă care există intre necunoscuți.

Însă...in sforțările sale de a se apropia de mine, nu a realizat ca imi oferă totul. De ceva ani a inceput să simtă...

Incepe să realizeze că am putere, dar stie ca nu mă cunoaște!

Îi e frică!

https://youtu.be/zrxmosdyCuk

Si care este raul facut ?

Postat

Taci ca nu mai pot de ras...ce mi-au prins ăstia mintea, uff ma dor tare rău obrajii!

... sigur de la ras te dor?

dar sa revenim la chestii serioase, dezvolta si expune supararea si durerea ta... dar asa mai usurel cu cuvinte din vocabularul comun, pe care sa le inteleg si eu ... ca n-am multa scoala  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si care este raul facut ?

Oamenii cărora eu le permit...imi expun durerea si raul lor. Ei nu ar avea de ce sa imi aducă expunerea lor si acest fapt m-a pus pe gânduri de-a lungul timpului. Si am realizat că ei au credința că eu pot face ceva...iar de aici începe tot balamucul!

• Like 7
  • Minus 14
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Oamenii cărora eu le permit...imi expun durerea si raul lor. Ei nu ar avea de ce sa imi aducă expunerea lor si acest fapt m-a pus pe gânduri de-a lungul timpului. Si am realizat că ei au credința că eu pot face ceva...iar de aici începe tot balamucul!

Nu mai bea apă din weceu.

Claaariiii !

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Chiar poti face ceva. Dar nu vrei.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Chiar poti face ceva. Dar nu vrei.

Bineinteles ca pot, dar nu e treaba mea. Stii cum se zice...doar pe bani, că altfel oamenii nu baga la cap si isi repetă drama ani si ani, pana la moarte, pentru sa ii salveze Dumnezeu. Tu de crezi că exista acel conflict in țările acele islamice dacă nu pentru schimbarea acestei dogme?

• Like 6
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Claaariiii !

Ce ai măi? M-ai visat frumos azi noapte...
  • Like 7
  • Minus 14
Postat

Bineinteles ca pot, dar nu e treaba mea. Stii cum se zice...doar pe bani, că altfel oamenii nu baga la cap si isi repetă drama ani si ani, pana la moarte, pentru sa ii salveze Dumnezeu. Tu de crezi că exista acel conflict in țările acele islamice dacă nu pentru schimbarea acestei dogme?

Pe bani, normal, dar sa fie mai des.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-o crede! :))

Te vrăjește!!! :)))

Știu io :P

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Un om din viața privată m-a provocat sa fac un rău!

A aruncat manusa...

Ideea e că omul respectiv s-a străduit toată viața să mă cunoască, iar eu...la cel mai mic gest de-al său, nu i-am permis.

In mod concret, eu sunt o străină pentru acel om!

Îl doare ca nu stie sa-mi faca rău si nici bine, el nu stie că aceste concepte am ales cu bună stiintă să rămână in mâinile mele.

In mulții ani in care ne avem ca simple cunostinte, i-am oferit acea fericire simplă care există intre necunoscuți.

Însă...in sforțările sale de a se apropia de mine, nu a realizat ca imi oferă totul. De ceva ani a inceput să simtă...

Incepe să realizeze că am putere, dar stie ca nu mă cunoaște!

Îi e frică!

Erai constipata rau este? Acum a iesit raul si iti este bine! Ok! Pupa-l de bun ramas si lasa-l sa se duca.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Erai constipata rau este? Acum a iesit raul si iti este bine! Ok! Pupa-l de bun ramas si lasa-l sa se duca.

Măi, cum numesti tu un om care inainte de a ajunge in mormânt, inoculeaza copilului tau cele sapte pacate capitale? Tu nu ai de ce sa mai stai cu mine la discutii, azi ai zis ca eu sunt țărancă. Ti-ai tăiat macaroana!

Postat

Măi, cum numesti tu un om care inainte de a ajunge in mormânt, inoculeaza copilului tau cele sapte pacate capitale? Tu nu ai de ce sa mai stai cu mine la discutii, azi ai zis ca eu sunt țărancă. Ti-ai tăiat macaroana!

Ohooo...dalea grele...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ohooo...dalea grele...

Uff, altfel...nu m-as fi pus in miscare.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

A belit-o

Cine si cum?

Postat

Am constatat ca esti taranca. Sau preferai ca judecand dupa limbajul tau sa afirm ca esti tiganca?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

dar ... el stie? sau nici nu banuieste?

Stie si a tăcut, iar bietul copil si-a cerut scuze. Iti dai seama...copilul si-a cerut scuze!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...