Sari la conținut

Vanessa- blonda slim 0738036722

Postări Recomandate

• Oras://

Sunt Vanessa, o fata slim in varsta de 20 de ani, 164 cm si 50 kg. Sunt blonda, par lung , sanii cupa 75b , sociabila si cu mare accent  pe igiena si comunicarea dintre parteneri

Serviciile mele sunt urmatoarele : contact oral, normal si masaj de relaxare. 

Pentru a condimenta partida va pot oferii in plus : oral deep ( in functie de marimea organului ) neprotejat strict in functie de igiena cu finalizare corporala sau faciala  , pozitia 69, show cu vibratorul, footfetish, masaj erotic, dus asistat , role play plus diverse fantezii discutate telefonic inainte de intalnire 

cat anume?

• Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu acum ceva timp la Vanessa - experienta a fost... deosebita ca sa spun asa. M-a atras faptul ca face oral deep (neprotejat) si am zis sa fac o incercare.

Tipa nu este vreo mare frumusete (nu inteleg cine poate sa ii dea 10 la chip), insa in niciun caz nu este urata sau neatragatoare. Corpul iarasi nu este ceva deosebit - sanii mici, dar draguti, fundul mare. Tipa categoric este futabila, dar depinde foarte mult de gusturi. Atentie, in niciun caz nu este slim.

Revenind la ceea ce ma interesa pe mine, oralul cu deepthroat.... aproape i-a reusit. De fapt, cred ca a reusit sa ia tot organul doar de cateva ori pana la cotor, insa nu poate sa il tina acolo sau sa faca un deep sustinut. Pur si simplu se ineaca, apare acel gagging, care pe mine sincer sa fiu... ma excita enorm. Am apreciat maxim eforturile Vanessei de a lua in mod succesiv penisul in gat, mai ales cand vedeam cum se ineaca, dar nu renunta. Foarte placut este si faptul ca lasa saliva peste tot, practic oralul este foarte umed si chiar am rugat-o sa scupie de cateva ori pe penis (tipa conformandu-se). 

Am incercat si putin facefuck, dar nu cred ca poate sa duca un ritm sustinut. Acum depinde si de marimea penisului. Un maxim 15 cm cred ca poate sa duca.

Igiena: 10

Aspect fata: 6

Aspect corp: 7

Oral: 10

Normal: 9

GFE: 10

• Like 5
Link spre comentariu

Vacanța mea a început mai devreme și va anunț ca de la începutul săptămânii acesteia nu mai activez in București

Mai sunt disponibilă 1 săptămâna in Brașov și după anunț când revin. Este posibil sa revin prin martie dar va anunț aici cel mai concret, când ma hotărăsc

Va pup și va mulțumesc pentru experiențele plăcute avute alături de voi

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0

Bifat și aici, n-as mai fi făcut recenzie, dar sper sa se întoarcă așa cum a zis, în martie.

Atras de poze, programat după o zi pe alta, cred ca cu câteva zile înainte sa se retragă. Nu prea aveam mari speranțe ca-și va onora programarea dar nu au fost probleme decât de 10-15 minute de așteptare în mașină în fata blocului, chiar în fata scării cu puțin noroc. As zice acceptabil.

Locatie de 7, prosop curat și uscat, ceva geluri de dus la baie, camera mica dar cu un dulap cu umerase pe care sa-ți lași hainele. Nu prea îmi place aglomeratie, deci nici fetele cu colega, de aici nota.

Puștoaică, bună la corp, cur mare dar cam moale, talie subțirică, dar nu slim, țâțe nu prea, sfarcuri înăuntru, măi degrabă genul clepsidră. La față nu cred ca întorci capul după ea pe strada, aici da, machiata și cu ochelari, iti gâdilă puțin imaginația. Probleme cu culoarea danturii. Aproape 8 sa fie nota.

Acțiunea a început după dușurile de rigoare, cu oral executat aproape perfect de ea, cu deep, facefuck, mult scuipat care mi s-a dus pana-n cur. Mișto, iar ochelarii aia chiar si-au atins scopul de a excita. E de aproape 9.5.

Oralul meu cred ca a fost de 10 deoarece am văzut și simțit niște reacții la ea care m-au făcut sa cred ca m-am descurcat mai mult decât onorabil.

Normal protejat cu prezervativ ieftinache, Noroc ca era ea destul de udă ca altfel cred ca lua foc uscăciunea aia de cauciuc, început în misionar, umeri-craci, capra ca era păcat de curul ăla sa nu-l văd mai bine. Se implica, trage în ea, mângâie, sărută, geme, e prea tânără sa se prefacă atât de bine. Normal notat cu 8.5.

Finalizare orala cu semi-cim. Adică când I s-a umplut gura, a pufnit jumate din copii pe burta mea. Amuzant su excitant în același timp.

După dusul meu am avut ocazia sa o văd și pe colega așteptând la usa un coleg de-al nostru. Mă interesează și ea.

Numărul doi după același tipar, finalizare tot cim.

Achitat 300 ora de distracție în compania ei.

Nu regret banii dați și dacă se mai întoarce probabil ca ma va avea din nou client, atras mai mult de oral.

Nu am ce sa recomand pana nu vedem anunț pus ca a revenit.

• Like 2
Link spre comentariu

Se stie ca activezi in continuare. Gelozia unora nu-si are locul aici

Nu stiu ce vrei sa spui si nici nu ma interesează

Inainte sa imi expire contul l-am rugat pe moderator sa imi închida topicul si nu a facut-o

Il mai rog inca o data, public

Eu nu am sa mai postez aici pt ca nu mai activez

• Like 3
Link spre comentariu

Nu stiu ce vrei sa spui si nici nu ma interesează

Inainte sa imi expire contul l-am rugat pe moderator sa imi închida topicul si nu a facut-o

Il mai rog inca o data, public

Eu nu am sa mai postez aici pt ca nu mai activez

Te prefaci ca nu stii fiindca nu ai raspuns.

Chiar daca pretinzi ca nu te mai futi pe bani nu inseamna ca trebuie inchis topicul la comanda ta.

Daca nu te mai intereseaza de ce te intereseaza de acest topic?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...