Sari la conținut

#salvați-o pe Ines PESTELE I-A FĂCUT RĂU

lavrik

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Multi handicapati pe lumea asta !

Daca nu ne pune nimeni capat chinurilor, ne chinuim si noi, ii chinuim si pe cei din jur. Era un act de umanitate sa ni se ofere eutanasia... 

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Azi ia-le la rand  pe toate  . Te-ai luat de Anemona , de Innes....vezi cine mai urmeaza .Ai primit tu comanda de undeva  :no2

• Like 20
  • Minus 16
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

S-a căcat pe ea 😂😂😂

Iar a mâncat la Han stricat

Nu știu de ce am impresia ca tu ai mâncat ceva stricat , in DG ai deschis o grămada de topice fără niciun sens ...
  • Like 5
  • Oras:.
Postat

Să îmi bag pula în handicapata de mă-ta !

I-auzi , plm , vrei sa o futi pe mama , frustrat si labagiu ordinar !!! Hai ma putza , te astept !! Vai mortii vostrii de frustrati care refulati pe forumul asta !! Incerc sa imi imaginez ce viata privata aveti , greu , rau !!

Va futeti viata aia de cacat pe care o aveti si refulati aici , nici mizeria care o produceti aici nu va satisface setea acerba de a jigni si a umili useri pe un amarat de forum . Frustrari si excese de personalitate ascunse in spatele unor conturi , ce plm aveti de castigat ? Vai mama voastra de frustrati in spatele unui monitor sau telefon , viatza aveti inafar acestui forum , bai cacatilor ?!?!?

• Like 7
Postat

Să îmi bag pula în handicapata de mă-ta !

Limbrikule , ai amutit ?! Jeg sub unghii si untura pe tastatura ! Te simti bine in spatele unui cont " clona" ! Va-n pula mea de frustrati cu conturile voastre , nu aveti sange in coaie sa comentati de frica banarii si scrie-ti toate refularile de pe alte conturi !! Vai mortii vostrii !!

Ps : v-a mai ridicat si motanul mingea la fileu , platiti 72 de lei sa va arata-ti adevaratul caracter infect !

Ps : il astep pe vanator , in mana cu cartea de gramatica de clasa a ll a , sa imi corecteze "scrisu" !

• Like 4

Postat

Eu il astept pe vanator sa vina sa imi suga si mie pula din nou .Si as dori  cum mi o sugea de obicei tasu batranul vanator.

• Like 14
  • Minus 19
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...