antonio101 Reputație: -36 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Fa si tu o poza mai buna ca nu se vede pizda bine. Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Din contra nu sunt singura care ia extra la COB de aceea am băgat și eu 50 lei extra. Și nu mi-e scârbă absolut deloc .. Apropo nu fac meseria asta de ieri sau azi. O fac de 3 ani și jumătate , deci gândește-te cam câți tipi și-au dat drumu pe sâni mei, deci sa nu mai vorbim de scârbă. ;)Tare curios sunt, cati fraieri ti-au dat 50 lei in plus ca sa termine pe sanii tai? Asta in conditiile in care ceri 300 pe ora fara extra. 3 8 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tare curios sunt, cati fraieri ti-au dat 50 lei in plus ca sa termine pe sanii tai? Asta in conditiile in care ceri 300 pe ora fara extra.Sinceră sa fiu au fost câțiva , dar nu te gândi ca a fost un șir indian Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Disponibilă pentru programări ðŸ”👩ðŸ¼ðŸ”:callyou “0770743093†9 Link spre comentariu
vardevar Reputație: -514 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 La biserica păcătoasa Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Un fel de axioma Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 axiomata sive leges motus Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Din contra nu sunt singura care ia extra la COB de aceea am băgat și eu 50 lei extra. Și nu mi-e scârbă absolut deloc .. Apropo nu fac meseria asta de ieri sau azi. O fac de 3 ani și jumătate , deci gândește-te cam câți tipi și-au dat drumu pe sâni mei, deci sa nu mai vorbim de scârbă. ;)La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva.😊 6 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 axiomata sive leges motus Jura-te! 2 8 Link spre comentariu
hennesy Reputație: 326 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva. M-ai facut sa rad laury.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :hihat 1 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva. Crezi ca-i singura? 4 6 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tare curios sunt, cati fraieri ti-au dat 50 lei in plus ca sa termine pe sanii tai? Asta in conditiile in care ceri 300 pe ora fara extra. Sinceră sa fiu au fost câțiva , dar nu te gândi ca a fost un șir indianNu stiu ce credeti voi, dar mi-se pare funny rau fata asta =)) 6 1 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Da, este. De aceea in doar 2 luni jumate are aproape 1300 postari pe topic. E haioasa. 2 5 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Da, e haioasa... Dar jumatate din postari sunt ale unuia mic si gros. 3 8 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva.😊Mai am puțin și fac 22 🙈😱😜💪🼠11 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu stiu ce credeti voi, dar mi-se pare funny rau fata asta =))Da, este. De aceea in doar 2 luni jumate are aproape 1300 postari pe topic. E haioasa.Da, e haioasa... Dar jumatate din postari sunt ale unuia mic si gros.Adevarul e ca eu chiar sunt Funny girl , fără mișto .. încă incerc sa ma maturizez 🙈💋💋💋💋👩🼠12 Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Adevarul e ca eu chiar sunt Funny girl , fără mișto .. încă incerc sa ma maturizez Asta astept si eu, sa te maturizezi. Si sa-mi vina pensia ca sa pot trece pe la tine, ca ai ceva ce ma atrage in pofida pretului cam piperat. 4 8 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ai 11 ani pe un picior. Celalalt merge pe 11 ani. Dar intre ele cata maturitate 1 5 Link spre comentariu
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Adevarul e ca eu chiar sunt Funny girl , fără mișto .. încă incerc sa ma maturizez :iagree 1 Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa ne maturizam impreuna Link spre comentariu
florman Reputație: -407 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Sa ramaii la 21, printesa mica Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Ai 11 ani pe un picior. Celalalt merge pe 11 ani. Dar intre ele cata maturitate :D=)) :* Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Disponibilă pentru programări 12:00-19:00 â°Aștept apelurile voastre:*0770743093 :callyou*[email protected] ðŸ”👩ðŸ¼ðŸ”:feet 13 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Nu mai sunt la birou după ora 17:00 ;) Link spre comentariu
neutrogen Reputație: 621 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Am profitat de timpul liber si am facut cateva recenzii. Ultimele doua plus aceasta la Patricia: Contact telefonic la numarul din titlu. Voce tanara, placuta, copilaroasa, cam impulsiva. Sigur nu este din Bucuresti, undeva spre zona Ardealului. Locatie: OK, reper ISC cand am vizitat-o eu. Curat si aerisit. Baia curata, prosop curat. Patricia: Este o tanara blonda si simpatica, isteata. Vorbeste OK, anumite stangacii in vocabular dar nimic deranjant. Pozele ii apartin, blonda, ochi albastri, estimez 22 ani, 1,68m, 50 kg. Piele fina, carne tare, sanii micuti, tonifiati si placuti atingerii. La fel si fundul. M-a asteptat in lenjerie neagra. Manichiura si pedichiura, ingrijite. Mi-a spus ca a lucrat in strainatate si acolo i-a fost mai usor decat la noi (suntem mai ‘’saraci’’ de aceea exigenta solicitata, dar trebuie sa inteleaga faptul ca nu toti suntem la fel de saraci, tocmai de aceea avem anumite cerinte). Actiunea a fost una SIMPLA, nimic special, argumentez mai jos dupa cum urmeaza: Calificative: Atitudine-7 (Impulsiva, iti creeaza impresia ca asteapta urmatorul coleg la usa). Aspect-8+ (Tanara, carne, corp, o avantajeaza varsta frageda. Frumusica si bine proportionata. Singurul turn-off pentru mine a fost partea superioara a danturii, de aceea am si cerut OP, care a fost slabut, nimic special). Servicii: -7 de incurajare. 300 RON. (Ca recomandari pentru tinerica Patricia: Silicoane, vocabular elevat, fatetarea danturii din partea superioara urgent). Experienta alaturi de domnisoara a fost OK, dar nu la nivelul asteptarilor!!! 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum