Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din contra nu sunt singura care ia extra la COB de aceea am băgat și eu 50 lei extra. Și nu mi-e scârbă absolut deloc .. Apropo nu fac meseria asta de ieri sau azi. O fac de 3 ani și jumătate , deci gândește-te cam câți tipi și-au dat drumu pe sâni mei, deci sa nu mai vorbim de scârbă. ;)

Tare curios sunt, cati fraieri ti-au dat 50 lei in plus ca sa termine pe sanii tai? Asta in conditiile in care ceri 300 pe ora fara extra.

• Like 3
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!

Tare curios sunt, cati fraieri ti-au dat 50 lei in plus ca sa termine pe sanii tai? Asta in conditiile in care ceri 300 pe ora fara extra.

Sinceră sa fiu au fost câțiva , dar nu te gândi ca a fost un șir indian

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Din contra nu sunt singura care ia extra la COB de aceea am băgat și eu 50 lei extra. Și nu mi-e scârbă absolut deloc .. Apropo nu fac meseria asta de ieri sau azi. O fac de 3 ani și jumătate , deci gândește-te cam câți tipi și-au dat drumu pe sâni mei, deci sa nu mai vorbim de scârbă. ;)

La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva.

😊

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca

Sinceră sa fiu au fost câțiva , dar nu te gândi ca a fost un șir indian

Nu stiu ce credeti voi, dar mi-se pare funny rau fata asta =))

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

La o matematica simpla daca acum ai 21 si faci de minim 3,5 ani, erai **spam editat** cand ai inceput sa te futi pe bani...adica eleva.

😊

Mai am puțin și fac 22 🙈😱😜💪ðŸ¼
  • Like 11
Link spre comentariu

Nu stiu ce credeti voi, dar mi-se pare funny rau fata asta =))

Da, este. De aceea in doar 2 luni jumate are aproape 1300 postari pe topic. E haioasa.

Da, e haioasa... Dar jumatate din postari sunt ale unuia mic si gros.

Adevarul e ca eu chiar sunt Funny girl , fără mișto .. încă incerc sa ma maturizez 🙈💋💋💋💋👩ðŸ¼

• Like 12
Link spre comentariu

Am profitat de timpul liber si am facut cateva recenzii.

Ultimele doua plus aceasta la Patricia:

Contact telefonic la numarul din titlu. Voce tanara, placuta, copilaroasa, cam impulsiva. Sigur nu este din Bucuresti, undeva spre zona Ardealului.

Locatie:  OK, reper ISC cand am vizitat-o eu. Curat si aerisit. Baia curata, prosop curat.

Patricia: Este o tanara blonda si simpatica, isteata. Vorbeste OK, anumite stangacii in vocabular dar  nimic deranjant. Pozele ii apartin, blonda, ochi albastri, estimez 22 ani, 1,68m, 50 kg. Piele fina, carne tare, sanii micuti, tonifiati si placuti atingerii. La fel si fundul. M-a asteptat in lenjerie neagra. Manichiura si pedichiura, ingrijite. Mi-a spus ca a lucrat in strainatate si acolo i-a fost mai usor decat la noi (suntem mai ‘’saraci’’ de aceea exigenta solicitata, dar trebuie sa inteleaga faptul ca nu toti suntem la fel de saraci, tocmai de aceea avem anumite cerinte). Actiunea a fost una SIMPLA, nimic special, argumentez mai jos dupa cum urmeaza:

Calificative:

Atitudine-7 (Impulsiva, iti creeaza impresia ca asteapta urmatorul coleg la usa).

Aspect-8+ (Tanara, carne, corp, o avantajeaza varsta frageda. Frumusica si bine proportionata. Singurul turn-off pentru mine a fost partea superioara a danturii, de aceea am si cerut OP, care a fost slabut, nimic special).

Servicii: -7 de incurajare.

300 RON.

(Ca recomandari pentru tinerica Patricia: Silicoane, vocabular elevat, fatetarea danturii din partea superioara urgent).

Experienta alaturi de domnisoara a fost OK, dar nu la nivelul asteptarilor!!!

• Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...