Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cei care vin la mine și le place de mine așa cum sunt eu ii respect foarte mult . Și își da seama ca sunt un fastfuck cum mi-se mai spunea . Mie îmi place sa conversez cu persoana respectiva , sa ne relaxam . Nu sunt așa cum ziceți voi . Da recunosc la oral ca mai am momente când nu-mi place sa fac pentru anumite momente . Dar in rest eu zic ca sunt Okay :X

:laugh2 :slap2

• Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde
Postat

Dupa asemenea declaratii, cum sa nu o iubesti😂

• Like 1
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Buna dimineața dragi iubitori de sex :P

Astăzi sunt available pana la ora 21:00 ;) .

Va pupacesc dulce la .... :)))

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Da , sunt Okay .

Patricia tata, Okeeeyyy gasesti si la 80 de lei.  Daca pretinzi 300h trebuie sa-ti dai silinta sa fie o intalnire momorabila si hotaraste-te odata pe care topic scrii pentru ca ai vreo 5 deschise imprastiate pe tot forumu.

Postat

Conform spuselor tale nu e asa :))

Îmi place sa sug pula doar celor care au o igiena super .. :P

• Like 6
Postat

Toti care au fost la tine au zis ca nu vor reveni

Asta e una dintre recenzii

Salutare,

Nu pare sa aiba multi clienti, ceea ce nu e surprinzator relativ la pret.

locatie: 8. alba iulia, ultimul etaj pana la care nu urca liftul. igiena un pic cam suspecta.

corp: 9,5. E destul de buna la corp si ii prinde bine ca e tanara. sanii numai buni.

fata: 8. La fata e draguta si prietenoasa dar nu e genul de care sa te indragostesti. Ochi verzi cred ceea ce e un plus.

gfe: 5 (doar pentru ca e prietenoasa). daca ai pretentii nu ai nimerit unde trebuie. nici nu face mare lucru nici nu coopereaza. dar cumva are impresia ca scopul este sa te termine cat mai repede, preferabil ar fi chiar sa te termini singur.

oral: 5. nu stiu ce face fata dar nu simti nimic si nu vezi nimic. parea ca linge lubrifiantul de pe prezervativ.

normal: 7 (a durat prea putin)

De revenit? Doar daca vrei sa te uiti la un corp misto.

• Like 4
Postat

O tarancuta cu aere de diva

Ce tarancuta ? Vezi ca știu cine ești ... A fost la mine , mi-a dat 300 pentru o ora .. și dintr-o ora a stat 10 minute ca și-a dat drumu foarte repede .. Ce treaba sa faci tu in 10 minute ? Dacă stăteai o ora întreaga așa cum ai plătit poate a fi văzut ca nu sunt așa cum mai descris tu .

In fata îmi zici ca sunt sexy , frumoasa și aici ma critici . Nu ma mai face tu țăranca pe mine ca nu sunt ! Vorbește frumos .

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Patricia tata, Okeeeyyy gasesti si la 80 de lei.  Daca pretinzi 300h trebuie sa-ti dai silinta sa fie o intalnire momorabila si hotaraste-te odata pe care topic scrii pentru ca ai vreo 5 deschise imprastiate pe tot forumu.

Pai asta și fac .

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Salutare,

locatie: 8. alba iulia, ultimul etaj pana la care nu urca liftul. igiena un pic cam suspecta.

corp: 9,5. E destul de buna la corp si ii prinde bine ca e tanara. sanii numai buni.

fata: 8. La fata e draguta si prietenoasa dar nu e genul de care sa te indragostesti. Ochi verzi cred ceea ce e un plus.

gfe: 5 (doar pentru ca e prietenoasa). daca ai pretentii nu ai nimerit unde trebuie. nici nu face mare lucru nici nu coopereaza. dar cumva are impresia ca scopul este sa te termine cat mai repede, preferabil ar fi chiar sa te termini singur.

oral: 5. nu stiu ce face fata dar nu simti nimic si nu vezi nimic. parea ca linge lubrifiantul de pe prezervativ.

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Salutare,

Care toți ? 4 clienți ?
  • Like 7
  • Minus 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ce tarancuta ? Vezi ca știu cine ești ... A fost la mine , mi-a dat 300 pentru o ora .. și dintr-o ora a stat 10 minute ca și-a dat drumu foarte repede .. Ce treaba sa faci tu in 10 minute ? Dacă stăteai o ora întreaga așa cum ai plătit poate a fi văzut ca nu sunt așa cum mai descris tu .

In fata îmi zici ca sunt sexy , frumoasa și aici ma critici . Nu ma mai face tu țăranca pe mine ca nu sunt ! Vorbește frumos .

Si dupa 10 min de ce l-ai dat afara? ca platise omul o ora.

• Like 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Si dupa 10 min de ce l-ai dat afara? ca platise omul o ora.

Avea ceasul dat inainte! 

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Ce tarancuta ? Vezi ca știu cine ești ... Dacă stăteai o ora întreaga așa cum ai plătit poate a fi văzut ca nu sunt așa cum mai descris tu

In fata îmi zici ca sunt sexy , frumoasa și aici ma critici . Nu ma mai face tu țăranca

Habar nu ai cine sunt, tarancuto! Nu te-am vizitat niciodata pentru ca am vazut recenziile.

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...