Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

E genul fomista dupa bani, nu are clienti stabili si suficienti, din cauza asta procedeaza pe stilul fast fuck...care suna din zona il ia sigur...

Nu sint Fomista . Am o grămada de clienți care ma apreciază , chiar nu am nevoie de părerile tale proaste!

• Oras:Los Angeles
Postat

Nu înțeleg de ce încă mai scri tu pe topicul meu ? Tu scri la toate fetele dar nu o vizitezi pe niciuna . Te rog nu te mai bagă in topicul asta !!!

Cat esti de proasta si tupeista? Ia citeste la tine pe topic, am fost sau nu?
Vizitator
Reputație: 0
Postat

patricia ..ai mai imbunatati calitatea serviciilor?

sunt autorul topicului...

:)

• Minus 1
Postat

Te-am făcut prost ca sa ma faci tu proasta pe mine?

Ai fost la mine o fin dar la altele care comentezi degeaba ?

Postat

Am o singura rugăminte , și aia ar fi sa nu te mai bagi pe topicul asta și sa nu ma mai faci tu pe mine fastfuck !!!! :@

• Like 8
Postat

patricia ..ai mai imbunatati calitatea serviciilor?

sunt autorul topicului...

:)

Eu zic ca da :D
Vizitator
Postat

patricia....ai bagat si fk pentru oamenii amaratzi??

Postat

Te-am făcut prost ca sa ma faci tu proasta pe mine?

Ai fost la mine o fin dar la altele care comentezi degeaba ?

La toata lumea am fost figuranto...citeste cap coada toate topicele. Cand o sa citesc la tine trei recenzii consecutive cu note de 9-10, am sa te las in pace. Pana atunci este fix treaba mea unde si ce comentez.

Lasa ca vin sa ti-o dau tare la anal...Daca si la anal esti figuranta, o sa te faci de cacao.

Postat

La toata lumea am fost figuranto...citeste cap coada toate topicele. Cand o sa citesc la tine trei recenzii consecutive cu note de 9-10, am sa te las in pace. Pana atunci este fix treaba mea unde si ce comentez.

Lasa ca vin sa ti-o dau tare la anal...Daca si la anal esti figuranta, o sa te faci de cacao.

Aha, vai m-am speriat . Am făcut pe mine de frica . Apropo nu mai fac anal deci nu mai ai vreun motiv sa vi . Oricunde am citit nu am vazut sa fie recenzii de la tine, numai comentarii. Dar o sa ma mai documentez , poate greșesc eu .
Postat

Exact ce spun si eu! Tzepara si lipsa de respect fata de timpul si banii nostri!

Dar el nu mi-a confirmat ca vine!!!!!! Nu ai citit ce am scris mai sus ? :@

• Like 8
Postat

Dar el nu mi-a confirmat ca vine!!!!!! Nu ai citit ce am scris mai sus ? :@

Ei na? Eu il cred pe el, nu pe tine! Omul ala este foarte serios si apreciat pe forum. Tu vrei doar bani si atat, in rest vorbesti foarte urat de clientii tai.
Vizitator
Postat

si patricia este tzepara??!!!

• Minus 1
Postat

si patricia este tzepara??!!!

Nu ai citit cu atentie ce a scris Man?
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da....e buna la corp dar figuranta

Ok,azi mi-am facut cont aici.Urmaresc de cateva zile forumul asta.Deci nu recomanzi sa o vizitez?

Postat

Ei na? Eu il cred pe el, nu pe tine! Omul ala este foarte serios si apreciat pe forum. Tu vrei doar bani si atat, in rest vorbesti foarte urat de clientii tai.

post-242573-0-80757000-1507490220_thumb.jpeg
Postat

Ce mai zici laury ?

E vina mea ca omul nu mi-a confirmat ca vine ? Toți clienți care au venit la mine mi-au confirmat înainte cu cel puțin 30 de minute , dar Tie îți arde sa îți Bati joc de forumul asta și nimic mai mult. Dar puțin îmi pasa ca ma crezi sau nu. Eu mi-am făcut datoria și v-am arătat și dovada prin care se vede clar ca nu mi-a confirmat venirea lui.

Postat

Ok,azi mi-am facut cont aici.Urmaresc de cateva zile forumul asta.Deci nu recomanzi sa o vizitez?

Corp, fatza, tate, cur, fresh meat nota 10.

Restul 4 sau inexistent. Anal vrea dar numai cu puli mici....doar daca vrei sa futi o fata tanara care arata bine si atat...implicare zero.

Citeste cu atentie ce spun baietii

• Like 6
Postat

Nu-L asculta le laury ca el vrea numai sa va aducă in eroare , toți clienți care m-au vizitat știu Defapt ce fel de persoana . Da sunt unpic mai tare in gura , dar asta este pe buna dreptate. Eu ma respect și nu vreau sa fiu călcată in picioare de unu ca “laury”!!!

Postat

Nu-L asculta le laury ca el vrea numai sa va aducă in eroare , toți clienți care m-au vizitat știu Defapt ce fel de persoana . Da sunt unpic mai tare in gura , dar asta este pe buna dreptate. Eu ma respect și nu vreau sa fiu călcată in picioare de unu ca “lauryâ€!!!

😆😆😆😆😆

Sa te ascultam toti doar pe tine, nu?

😆😆😆😆😆

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...