patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Daca nu esti cuminte si nu cotizezi la Partidul Prostilor te fac si pe tine haterii in toate felurile Sper ca ai citit ce am scris pe Topicul acela , chiar asa se intampla , dar mucles ca nu au vazut prea multe fete D'aia mor de ciuda (unii) pe mine ca-i dau in fapt pe aici (ce fac) si sunt disperati , nu stiu cum sa-mi mai "inchida gura" Da, ai dreptate . Eu ma feresc de așa ceva , nu vreau sa zică lumea de mine cine știe ce.. te pup 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 25, 2017 Da, ai dreptate . Eu ma feresc de așa ceva , nu vreau sa zică lumea de mine cine știe ce.. te pup Foarte bine , tocmai de aceea am si scris , ca o atentionare si ptr. alte fete . Vor mai fi si alte stiri pe viitor , doar fi-ti pe faza si cititi Si eu 9 16
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Zici ca esti Valderama )In primul rând se scrie Carlos Valderrama. Și in al doilea rând tu ești maimuțoiu asta Și nici nu se compara parul lui cu parul meu 11
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 In primul rând se scrie Carlos Valderrama. Și in al doilea rând tu ești maimuțoiu asta Și nici nu se compara parul lui cu parul meu In primul rand glumeam. In al doilea rand nu ma intereseaza cum se scrie
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Foarte bine , tocmai de aceea am si scris , ca o atentionare si ptr. alte fete . Vor mai fi si alte stiri pe viitor , doar fi-ti pe faza si cititi Si eu 9
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 In primul rand glumeam. In al doilea rand nu ma intereseaza cum se scrieȘi eu glumeam
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Disponibilă pentru programări !🤗â¤ï¸ðŸ’œðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ 13
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Și eu glumeam Si in ultimul rand ala nu e maimutoi. E legenda Columbiei. Hai ca arata destul de bn nu?
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 25, 2017 Postat Octombrie 25, 2017 Patricia, asa e, parul tau nu se compara cu al lui Valderrama.Ci cu al lui Pele. Cauta-l si pe asta, e leit.
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Bella, mi-am permis sa te citez: "Oki doki"
liviu04 Reputație: 241 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Bine ca n ai zis ca seamana cu al lui Djibril Cissé )
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Patricia, asa e, parul tau nu se compara cu al lui Valderrama.Ci cu al lui Pele. Cauta-l si pe asta, e leit.Patricia, asa e, parul tau nu se compara cu al lui Valderrama.Ci cu al lui Pele. Cauta-l si pe asta, e leit.))) parul de la pizda:)
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Disponibilă pentru programări 😇😇😇â¤ï¸ 12
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Disponibilă pentru programări ❤ Iti sta bine în negru 1 6
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Iti sta bine în negru Mulțumesc :* 8
newmetallirics Reputație: 2 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Salutare tuturor. Cum i-am spus si ei..eu nu scriu recenzii... dar astazi am zis sa fac o exceptie deoarece am ramas placut impresionat de domnisoara Patricia.... Programarea facuta la telefon respectata de catre ambele parti. Am urcat la locatie si am fost asteptat de ea ascunsa usor dupa usa, imbracata exact ca in penultima poza (lenjeria intima roz) dar in realitate arata mult mai bine...Vorbeste foarte frumos si stie sa se faca placuta repede, eu putin timorat m-am lasat luat de val si m-am mai destins putin dupa care am ușchit-o la baie/dus... Actiunea a inceput cu stangul din cauza mea....eu vroiam dar ala micu mai putin...cert este ca a reusit usor usor sa ma scoata din starea mea stresata dupa care lucrurile au mers ca pe roate... Note:? LOCATIE - 9 usor de ajuns...frumos amenajat in camera, curatenie, la baie geluri de dus si prosop curat si curatenie..liftul destul de creepy face figuri la plecare si scoate zgomote ciudate (eu personal am o problema cu lifturile... de acolo si nota 9) ASPECT - 9 (nu pot da 10 din motive evidente....fiecare cu "ale lui") pielea super fina, curata, frumoasa la fata,sanii parerea mea sunt chiar super din punctul meu de vedere, funduletul perfect si ferm. GFE - 15 din 10 din punctul meu de vedere...chiar se implica si stie sa se faca placuta OP - 9 o alegere poate nu prea inspirata din punct de vedere senzorial....dar chiar a pus pasiune si lucrurile s-au schimbat in bine NP - 10 perfect...nu am ce reprosa....se implica, se misca frumos si asta conteaza cel mai mult!! Cadoul a fost 150 pt. o singura "tura" pe care i-am achitat in avans. CLAR DE REVENIT cu forte proaspete!!! Multumesc Patricia inca odata pentru momentele frumoase!! 😘😘😘 2
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Voi culege fructe pentru tine, prințesa Bella. 1 6
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Salutare tuturor. Cum i-am spus si ei..eu nu scriu recenzii... dar astazi am zis sa fac o exceptie deoarece am ramas placut impresionat de domnisoara Patricia....Programarea facuta la telefon respectata de catre ambele parti. Am urcat la locatie si am fost asteptat de ea ascunsa usor dupa usa, imbracata exact ca in penultima poza (lenjeria intima roz) dar in realitate arata mult mai bine...Vorbeste foarte frumos si stie sa se faca placuta repede, eu putin timorat m-am lasat luat de val si m-am mai destins putin dupa care am ușchit-o la baie/dus...Actiunea a inceput cu stangul din cauza mea....eu vroiam dar ala micu mai putin...cert este ca a reusit usor usor sa ma scoata din starea mea stresata dupa care lucrurile au mers ca pe roate...Note:?LOCATIE - 9 usor de ajuns...frumos amenajat in camera, curatenie, la baie geluri de dus si prosop curat si curatenie..liftul destul de creepy face figuri la plecare si scoate zgomote ciudate (eu personal am o problema cu lifturile... de acolo si nota 9)ASPECT - 9 (nu pot da 10 din motive evidente....fiecare cu "ale lui") pielea super fina, curata, frumoasa la fata,sanii parerea mea sunt chiar super din punctul meu de vedere, funduletul perfect si ferm.GFE - 15 din 10 din punctul meu de vedere...chiar se implica si stie sa se faca placutaOP - 9 o alegere poate nu prea inspirata din punct de vedere senzorial....dar chiar a pus pasiune si lucrurile s-au schimbat in bineNP - 10 perfect...nu am ce reprosa....se implica, se misca frumos si asta conteaza cel mai mult!!Cadoul a fost 150 pt. o singura "tura" pe care i-am achitat in avans.CLAR DE REVENIT cu forte proaspete!!! Multumesc Patricia inca odata pentru momentele frumoase!! Îți mulțumesc foarte mult pentru toate cuvintele frumoase , îți promit ca data viitoare când ne vom revedea , vom avea o întâlnire mult mai relaxanta și mai pasionala . Te pup dulce , o seara buna îți doresc. Toate cele bune :*
patriciabella Reputație: 16677 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Octombrie 25, 2017 Voi culege fructe pentru tine, prințesa Bella. Yupiii, abia aștept să-mi aduci fructe dulci ca mierea :* :* ti puuuuup frumușelul meu :* :*
Membru Premium only-me Reputație: 17335 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 25, 2017 Voi culege fructe pentru tine, prințesa Bella. Din mare sau din padure?...sau de la Mega Image? . 3
Membru Premium only-me Reputație: 17335 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Octombrie 25, 2017 Yupiii, abia aștept să-mi aduci fructe dulci ca mierea :* :* ti puuuuup frumușelul meu :* :*Mama mama!!!!cate vrajeala ai in tine ,il primesti fara bani? 4
calin04 Reputație: 817 Postat Octombrie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2017 Mama mama!!!!cate vrajeala ai in tine ,il primesti fara bani? Doar cu fructe:))
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 amr 2 1 6
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Cumințenia Pământului 1 6
florman Reputație: -407 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2017 Ador Patricia! 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum