Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

De ce s-ar ieftini ? Ca sa vina toți nebuni la usa ei ? Tu nu ai înțeles nimic din topicul asta ? Ea are prețurile mari doar pentru un simplu motiv (selectarea clienților) . Patricia, ar trebui la o ora sa ai 400, nu 300.. mărește prețul =)). Ești prea buna :D

Te pup , ai drepatate. Dar deocamdată , este bine și 300. Nu ma plâng , am avut și am in continuare cei mai buni clienți . Va pup dragi mei :* :* :* :girly

• Like 9
  • Oras:bucuresti
Postat

De ce s-ar ieftini ? Ca sa vina toți nebuni la usa ei ? Tu nu ai înțeles nimic din topicul asta ? Ea are prețurile mari doar pentru un simplu motiv (selectarea clienților) . Patricia, ar trebui la o ora sa ai 400, nu 300.. mărește prețul =)). Ești prea buna :D

Boli sunt si la 50 lei si la 500 lei, nu mi se pare asa speciala fata asta...dar pentru unii o fii.....stie sa faca minuni sau ce? 

• Like 2
Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

Am sunat o de curand, dar m a dezamagit de la telefon cu vocea ei. Mi a luat cheful.

• Oras:Nicăieri și oriunde
Postat

Boli sunt si la 50 lei si la 500 lei, nu mi se pare asa speciala fata asta...dar pentru unii o fii.....stie sa faca minuni sau ce?

Ce boli frate ? Am fost la fata asta de foarte multe ori și este foarte activa, frumoasa și chiar face servicii de calitate.. dar te înțeleg , poate nu ai bani suficienți pentru ea de aceea nu-ti convine ;)
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce boli frate ? Am fost la fata asta de foarte multe ori și este foarte activa, frumoasa și chiar face servicii de calitate.. dar te înțeleg , poate nu ai bani suficienți pentru ea de aceea nu-ti convine ;)

Confirm  :)

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Selectia clientilor o poate face de la usa.

• Like 1
Postat

lasa ca o futi tu si pt mine

• Like 1
Postat

Disponibilă pana la ora 18:00 :callyou

Reușit tablou  :huh:   

• Like 1
  • Minus 7
  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde
Postat

lasa ca o futi tu si pt mine

Chiar e buna de futut, nu trebuie ratata!

• Like 2
Postat

Coaie dak vrei dute tu saptamanal si dai 500 600 cat vrea pula ta. Dar nu mai spune ca ar trebui sa mareasca pretul pt ca cazi in ridicol

• Like 1
Postat

Coaie dak vrei dute tu saptamanal si dai 500 600 cat vrea pula ta. Dar nu mai spune ca ar trebui sa mareasca pretul pt ca cazi in ridicol

Dar te interesează pe tine ce ii zic eu ei ? Nu sunt singurul care i-a zis treaba asta ....

Postat

Patricia , ești o superbitate !!! Frumusețe mică :P

• Like 1
Postat

Stimate coleg, domnișoara a anunțat faptul ca nu cresc tarifele. 

De ce va panicați inutilic? 

• Like 1
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...