patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Goodnight dragi mei iubitori de sex 💤💤ðŸ’Maine ma veti gasi la birou 11:00-17:00 â°Iar SAMABATA&DUMINICA nu lucrez, dar revin LUNI cu bateriile încărcate ðŸ”ðŸ”🔠14 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 16, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Nu mai mult decât “mic gros” =))Asta sa fi sigur , nimeni nu cred, ca ar putea sa-l întreacă =)) 8 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Azi n-a venit.De Parnassus zic. Se scoate el maine. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Eşti frumoasă Eşti ca vremea când e soare,Ca grădina când înfloare.Eşti ca noaptea când e lună,Ca ziua cu vreme bună. Eşti ca cerul plin cu stele.Ca şnurul plin cu mărgele.Doamne, ce frumoasă eşti!Ca Ileana din poveşti. Eşti cea mai frumoasă fată.Eşti regină-ncoronată. :iagree Ce zici de varianta: "Eşti ca cerul plin cu stele.Ca și şnurul cu mărgele." ca să nu se repete "plin" :) 1 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Eşti frumoasă Eşti ca vremea când e soare,Ca grădina când înfloare.Eşti ca noaptea când e lună,Ca ziua cu vreme bună. Eşti ca cerul plin cu stele.Ca şnurul plin cu mărgele.Doamne, ce frumoasă eşti!Ca Ileana din poveşti. Eşti cea mai frumoasă fată.Eşti regină-ncoronată. :iagree N-ar fi mai bine: "Eşti cea mai frumoasă fată,Eşti printesă - ncoronată." a spune "regină" ar presupune că te referi la o femeie măritată (eventual cu un rege), poate chiar mamă de prinți? :shy: 3 3 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Goodnight dragi mei iubitori de sexMaine ma veti gasi la birou 11:00-17:00 ⏰Iar SAMABATA&DUMINICA nu lucrez, dar revin LUNI cu bateriile încărcate Ești mai frumoasă ca "Ileana din povesti", citând un autor celebru,încât să nu ai nevoie de poze anatomice excesiv :yummy 2 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Nu mai mult decât “mic gros” =))Dar de ce trebuie sa fiu dat de gol? :iagree1 2 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Dragi mei iubitori de sex, Tin sa va anunt ca SÂMBĂTĂ & DUMINICA, nu voi fi disponibilă pentru programări .Mâine ma veți găsi la birou pana la ora 18:00 Va pup Patricia Mai corect, Patriciana :console 2 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Asta sa fi sigur , nimeni nu cred, ca ar putea sa-l întreacă =)) :iagreeSi nu mai lăsa spațiu înainte de virgulă :wink2 2 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Azi n-a venit.De Parnassus zic. Se scoate el maine.Nu știu ce să zic,în condițiile în care nu mă mai iubește ... Nu promit nimic :habarnam 2 4 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Acum am observat ca am postat unde nu am voie. Îmi cer scuze, am ajuns aici după "notificări". Nu se va mai repeta! 2 4 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Deci, m-am saturat .. tu nu te-ai saturat sa dai comentariu după comentariu ? Au drepatate laury cu picon când îți da minus .. Iar îmi umpli topicul cu bazaconii !!!! Meriți minusuri din plin !!!!!!! 😡😡😡 9 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Nu mi-am dorit niciodată ca un user de aici sa fie blocat pana la “dr parnassus”. Eu cred, ca el ori nu-și da seama ce face ori nu înțelege. De la pagina 45-72 nu cred, ca exista o pagina in care sa nu fie el pe acolo. Pisicuts, merita să-l blochezi ! 10 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Disponibilă pentru programări pana la ora 17:00 â° Aștept programările prin gmail, sms, apel, PM :callyou ðŸ”👩ðŸ¼ðŸ” 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Deci, m-am saturat .. tu nu te-ai saturat sa dai comentariu după comentariu ? Au drepatate laury cu picon când îți da minus .. Iar îmi umpli topicul cu bazaconii !!!! Meriți minusuri din plin in PLM !!!!!!! =)) like 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 =)) likeEu nu am zis in “PLMâ€.. 🙄🤔 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17084 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Eu nu am zis in “PLMâ€.. 🙄🤔Dar puteai... 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Eu nu am zis in “PLM”.. nu te mai aPtine :boob 2 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Dar puteai...🤗ðŸ‘🻠Link spre comentariu
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Grec - o frumusețe mai aparte(adevărat) :girly Francez - un respect maxim pentru femeie dar și foarte perverși in pat(adevărat) 😛Italian - elegantă prin felul de a fi (adevărat)ðŸ˜Englez - tupeist dar cu bani (adevărat)😙Rus - cam bad boys (adevărat)😵Indian - ah, nu cunoaște apa și săpunul(adevărat)🙄African - sunt chiar baieti de treaba , dar tot nu cunosc apa și săpunul(adevărat)🙄Jamaican - cam duri in ceea ce privește sexul (adevărat)😈Neamț - cel mai pervers bărbat in pat!!!(adevărat)ðŸ˜Amarican - respectuos din toate punctele de vedere și foarte evoluat(adevărat)😎Polonez - le place foarte mult cuniligus =)) (adevărat)👅Spaniol - respecta femeia , dar mulți dintre ei nu cunosc apa și săpunul(adevărat)😬ROMAN- cel mai curat om din lume , omu care te înțelege la nevoie(adevărat)🤗😘😘😘Grazie! 😊👠1 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Grazie! :girly :* Link spre comentariu
maxxximusminimus Reputație: -380 Postat Noiembrie 17, 2017 Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 vraja marii 1 3 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Parnassus trebuie banat. Bate campii rau! 7 Link spre comentariu
patriciabella Reputație: 16677 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Parnassus trebuie banat. Bate campii rau!:iagree 7 Link spre comentariu
pustiu80 Reputație: 68 Postat Noiembrie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 17, 2017 Anal? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum