Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Daca a lucrat in afara, atunci isi permite o perioada sa tina pretul sus. Dupa ce va veni frigul si vor creste cheltuielile, in acelasi timp cu scaderea "proviziei" din cont, va trece la preturile de Romania, nu va faceti probleme. Lasati-o sa se mai alinte doua-trei saptamani. In octombrie va ajunge la 150 cu 250, dar si in zona asta va avea concurenta acerba, mai ales ca la servicii nu sta prea bine. In plus, vor incepe sa iasa pe piata si pustoaicele de 18-19 ani care tocmai au terminat liceul si n-au luat BAC-ul, ca de munca 8 ore pe zi pentru 10-15 milioane pe luna nu le arde. Estimare: ori se duce la 100 cu 200, pret real pentru ce ofera, fie o va intinde iar in tari straine.

• Like 1
Postat

Daca a lucrat in afara, atunci isi permite o perioada sa tina pretul sus. Dupa ce va veni frigul si vor creste cheltuielile, in acelasi timp cu scaderea "proviziei" din cont, va trece la preturile de Romania, nu va faceti probleme. Lasati-o sa se mai alinte doua-trei saptamani. In octombrie va ajunge la 150 cu 250, dar si in zona asta va avea concurenta acerba, mai ales ca la servicii nu sta prea bine. In plus, vor incepe sa iasa pe piata si pustoaicele de 18-19 ani care tocmai au terminat liceul si n-au luat BAC-ul, ca de munca 8 ore pe zi pentru 10-15 milioane pe luna nu le arde. Estimare: ori se duce la 100 cu 200, pret real pentru ce ofera, fie o va intinde iar in tari straine.

nu-ti mai bate si tu gura degeaba, ca am facut-o eu deja si a inteles.... o p**a

noi sa fim sanatosi

• Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Pentru mine chestiile astea chiar nu contează , eu oricum nu stau într-un loc mai mult de 2,3 luni . Deci degeaba vorbiți :))))

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

S-a inteles , da ? Nu va mai agitati voi pentru ea , aceleasi discutii legate de preturi , iti depaseste bugetul sinu consideri ca merita , nu te duci !

A spus clar ca nu vrea sa faca cariera aici , deci .... Fututa sau nu , nu ramane !!

Hai noroc !

• Like 3
Postat

Pentru mine chestiile astea chiar nu contează , eu oricum nu stau într-un loc mai mult de 2,3 luni . Deci degeaba vorbiți :))))

Pleaca odata cu pasarile calatoare...cand se apropie iarna.

Postat

S-a inteles , da ? Nu va mai agitati voi pentru ea , aceleasi discutii legate de preturi , iti depaseste bugetul sinu consideri ca merita , nu te duci !

A spus clar ca nu vrea sa faca cariera aici , deci .... Fututa sau nu , nu ramane !!

Hai noroc !

Bine zis, bravo !

Nu consideri ca merit , nu vi și gata ! Ce atâta agitație !! :))

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Discreta , senzuala, sexy , frumoasa , dulce , apetisanta. Eu sunt ceea ce îți dorești tu , Vino sa ne Jucam in dormitor

Program lucru :

*LUNI-DUMINICA: 11:00-21:00

Programări telefonice :

*Cu o jumătate de ora înainte , dacă îți voi trimite adresa mea și nu îmi vei confirma in cât timp ai putea ajunge, nu mai țin cont și iau alta programare .

*ROG SERIOZITATE in legătura cu programările ! ;)

Facilitați:

*Gel de dus, prosop , dezifenctant(pentru mâinii și zona intimă ), lenjeria curată, baia curată , băuturi răcoritoare , șervețele umede.

Servicii :

*Normal sex(doggy style, different positions)

*Oral/Blowjob(cu sau fără având in vedere igiena ta personală)

*Masaj(masaj erotic)

*Anal(contracost)

*Footfitish

*Cuniligus, Aniligus(69)

*Domination(Activ, soft)

*Finalizare corporala(Fund si Sani)

*Handjob(I am professional, sunt profesionista)

*Footjob

Prețuri :

*300 Ora

*150 Finalizarea (30 de minute)

In caz ca nu ca voi Răspunde înseamnă ca sunt indisponibilă și v-as ruga să-mi lăsați un mesaj cu timpul in care va voi putea scrie sau suna înapoi .

0726600200

[email protected]

Va pupic dulce , Patricia :*

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Buna dimineața !!

Astăzi sunt la birou pana la 18:00 , vineri și sâmbătă nu lucrez!

Va pupic dulce , Patricia :*

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Te mai intreb o data, anal faci cu placere sau cu fitze?

Postat

Te mai intreb o data, anal faci cu placere sau cu fitze?

Buna!

Anal nu fac de plăcere dar nici cu fițe . ;))

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Unde pleci in weekend?

Buna!

Plec in Brașov la ai mei .. vine toamna și vreau să-mi iau câteva lucrușoare in caz ca fa frigul .. ;) :*

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Buna!

Plec in Brașov la ai mei .. vine toamna și vreau să-mi iau câteva lucrușoare in caz ca vine frigul .. ;) :*

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai tai stiu cu ce te ocupi?

nu avem noi treaba cu chestiile astea ... ca nu mergem sa o luam de nevasta. Sau mai stii ...  :laugh2

• Like 1
Postat

Buna!

Anal nu fac de plăcere dar nici cu fițe . ;))

Am inteles...cat sa iei bancnota si atat.
  • Like 4
Postat

Buna seara dragi mei !!

In seara asta si Maine nu lucrez dar Duminica ma întorc și am sa va scriu mai exact la ce ora as putea începe sa iau programări . Va pupic :* și va doresc un Weekend plăcut :]

• Like 7
  • Minus 1
Postat

poate poti negocia... daca o bagi jumatate... platesti jumatate  :wink2

Haha, ce comic ai fost ;;) :X :D

• Like 8
  • Minus 1

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Cat inseamna extracostul pt anal?cat ar costa de exemplu o finalizare cu anal inclus?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...