darknightmare Reputație: -6 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Decembrie 10, 2017 :rockettes-1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 10, 2017 Patricia, vrei sa-ti aduc si tie cateva cutii? :laugh2Cum vrei =))
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 10, 2017 Dar cu o zi inainte n-ar fi mai ok ca sa te pregatesti din timp :sexanalMa pregătesc de dimineața , dar intre timp când clientul ma anunța mai ma pregătesc odată ca sa fiu sigura ca nu am nimic (sti ce zic) =)) 10
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 11, 2017 =))
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 11, 2017 Good morning 😃â„ï¸â„ï¸Disponibilă pana la 22:00 â°ðŸ•°Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou ðŸ“žðŸ“±â˜Žï¸ Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 23 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte . Va mulțumesc :* 💋💋 14
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2017 Postat Decembrie 11, 2017 Patricia, vii la mine? Pentru tine fac si dusDaca vrei, daca vreiMa dau si cu spray =)) 1
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 11, 2017 Patricia, vii la mine? Pentru tine fac si dus[/size]Daca vrei, daca vrei[/size]Ma dau si cu spray[/size] =)) Ce mai proasta melodie din lume =)) https://www.youtube.com/watch?v=p2fQ7nQueFw 9
darknightmare Reputație: -6 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Decembrie 11, 2017 Ma pregătesc de dimineața , dar intre timp când clientul ma anunța mai ma pregătesc odată ca sa fiu sigura ca nu am nimic (sti ce zic) =))Da, e bine ca tii la igiena :138x 1
Membru Premium only-me Reputație: 17234 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Decembrie 12, 2017 Patricia, vii la mine? Pentru tine fac si dus[/size]Daca vrei, daca vrei[/size]Ma dau si cu spray[/size] =)) Ce mai proasta melodie din lume =)) https://www.youtube.com/watch?v=p2fQ7nQueFw Oare ce a fumat Alina de a behait porcărie aia de melodie? 5
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 12, 2017 Oare ce a fumat Alina de a behait porcărie aia de melodie?Da, este cea mai proasta melodie a ei !!!! 10
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 12, 2017 Buna dragi mei iubitori de sex ðŸðŸ™ˆðŸ˜ƒDisponibila pana la 20:00 â°ðŸ•°Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou ðŸ“žðŸ“±â˜Žï¸ Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 23 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte . :callyou Va mulțumesc :* 💋💋 12
Vizitator cryssman Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2017 Postat Decembrie 12, 2017 Da, este cea mai proasta melodie a ei !!!!Pentru reclama... Sergiu si Andrei sunt prezentatori la Kiss FM deci, pentru reclama gratis te mai și...prostituezi :-)Ce sa mai zic de Feli care se afișează cu toată șatra. https://www.youtube.com/watch?v=mGSYYv5Uovc
nila81 Reputație: 955 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 12, 2017 Salut Am fost și eu săptămâna trecută la domnișoară și pot spune că a fost o experiență plăcută. Locație ok, după duș am început cu un oral np care nu ma impresionat mai ales ca am plătit extra pentru np. Am continuat cu un normal cu ea deasupra unde sa descurcat mult mai bine sărind la propriu în pula. Am luat-o și pe la spate, poziție în care curul se vede minunat, asa ca am trecut și la anal unde a fost și mai bine. Note Locație 8Aspect 8.5 cur de senzație Atitudine 9Oral 6Normal 8Anal 9.5 Am plătit 300 pentru o fin cu oral np și anal. Spor. 3
nila81 Reputație: 955 Postat Decembrie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 12, 2017 Salut Am fost și eu săptămâna trecută la domnișoară și pot spune că a fost o experiență plăcută. Locație ok, după duș am început cu un oral np care nu ma impresionat mai ales ca am plătit extra pentru np. Am continuat cu un normal cu ea deasupra unde sa descurcat mult mai bine sărind la propriu în pula. Am luat-o și pe la spate, poziție în care curul se vede minunat, asa ca am trecut și la anal unde a fost și mai bine. Note Locație 8Aspect 8.5 cur de senzație Atitudine 9Oral 6Normal 8Anal 9.5 Am plătit 300 pentru o fin cu oral np și anal. Spor. 4
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 SalutAm fost și eu săptămâna trecută la domnișoară și pot spune că a fost o experiență plăcută. Locație ok, după duș am început cu un oral np care nu ma impresionat mai ales ca am plătit extra pentru np. Am continuat cu un normal cu ea deasupra unde sa descurcat mult mai bine sărind la propriu în pula. Am luat-o și pe la spate, poziție în care curul se vede minunat, asa ca am trecut și la anal unde a fost și mai bine.NoteLocație 8Aspect 8.5 cur de senzație Atitudine 9Oral 6Normal 8Anal 9.5Am plătit 300 pentru o fin cu oral np și anal. Spor.Îți mulțumesc pentru recenzie și te mai aștept :girly :*
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 Good morning 😃â„ï¸â„ï¸11:00-22:00 â°ðŸ•°Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou ðŸ“žðŸ“±â˜Žï¸ Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 23 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte . Va mulțumesc :* 💋💋 13
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 iPhone are toată lumea,vrei sa vin pana la tine să-ți arat,iPhone 8X? Te rog foarte mult sa nu te superi pe mine, nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc, dar de cate ori dau de nick-name-ul tau mi-e incredibil de greu sa ma abtin, iar de data asta mi-e chiar imposibil... :blushing2Tu nu dai cu sabia in balta, tu de cele mai multe ori dai cu mucii in fasole :laugh2 :laugh2 :laugh2
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 Te rog foarte mult sa nu te superi pe mine, nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc, dar de cate ori dau de nick-name-ul tau mi-e incredibil de greu sa ma abtin, iar de data asta mi-e chiar imposibil... :blushing2Tu nu dai cu sabia in balta, tu de cele mai multe ori dai cu mucii in fasole :laugh2 :laugh2 :laugh2Nici nu exista iPhone 8x =)), doar iPhone x sau iPhone 8 =)) 9
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Iti dau un meniu kfc pt anal. Esti de acord? 3
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 Iti dau un meniu kfc pt anal. Esti de acord?Te-a băgat cineva in seama ? Te rog sa nu mai scri la mine pe topic!!!! 9
antonio101 Reputație: -36 Postat Decembrie 13, 2017 Postat Decembrie 13, 2017 Te-a băgat cineva in seama ? Te rog sa nu mai scri la mine pe topic!!!!Pai si daca te vizitez si vreau sa scriu o recenzie cum facem? 3
mdnk17 Reputație: 2574 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:tennessee Oras:tennessee Postat Decembrie 13, 2017 Pai si daca te vizitez si vreau sa scriu o recenzie cum facem?pai fa vizita ...pune o recenzie ...k vreau sa merg si eu ..da sunt nehotarat ! astept o opinie de expert !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 pai fa vizita ...pune o recenzie ...k vreau sa merg si eu ..da sunt nehotarat ! astept o opinie de expert !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2A mai fost la mine și știu cine este , mi-a lăsat și recenzie . Dacă te văd sa sti ca nu te primesc !!! 10
patriciabella Reputație: 16677 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu! Postat Decembrie 13, 2017 pai fa vizita ...pune o recenzie ...k vreau sa merg si eu ..da sunt nehotarat ! astept o opinie de expert !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2A mai fost la mine și știu cine este , mi-a lăsat și recenzie . Dacă te văd sa sti ca nu te primesc !!! 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum