Sari la conținut

Sexy Patricia ��� 0770743093

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:tennessee
  • Oras:tennessee
Postat

A mai fost la mine și știu cine este , mi-a lăsat și recenzie . Dacă te văd sa sti ca nu te primesc !!!

pai eu cu ce am gresit ??? :slap2  :slap2  :slap2

• Like 3
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Nu am fost niciodata la tine, agramato! Nu dau 300 de lei pt una care nu stie sa o suga

Înseamnă ca recenzia aceea este falsa ? Nu mai minți , te rog eu mult. Ca dacă nu vedeam recenzia , nu îți mai ziceam nimic !

Postat

Nu am fost niciodata la tine, agramato! Nu dau 300 de lei pt una care nu stie sa o suga

Înseamnă ca recenzia aceea este falsa ? Nu mai minți , te rog eu mult. Ca dacă nu vedeam recenzia , nu îți mai ziceam nimic !

Postat

Știu și cine ești , deci atunci când vei veni la mine , sa sti ca nu te primesc !!!!!! Ești prea medieval literar vorbind , nu ai ce caută la mine. De la pagina 12-20 ai dedus tu ca eu sunt o țăranca.... Învață sa vorbești cu o fata, iar apoi să-mi scri mie . Te rog eu!

• Like 10
Postat

pai eu cu ce am gresit ??? :slap2  :slap2  :slap2

Nu de tine ziceam scumpule , de antonio Banderas ziceam =))

• Like 11
Postat

â„ï¸Good morning 😃â„ï¸â„ï¸

â­ï¸Disponibilă pana la 22:00 â°ðŸ•°

Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou 📞📱☎ï¸

â­ï¸Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 30 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte .

â­ï¸Pe data de 24-26 nu o sa lucrez și revin pe 27-30, iar apoi ne vedem in Februarie . Așa ca profitați de mine cât ma mai aveți 🙈😂😂ðŸ‘ðŸ»ðŸŽ€â¤ï¸

â­ï¸Va mulțumesc :* 💋💋

post-242573-0-83903000-1513238985_thumb.jpeg

post-242573-0-07657400-1513239000_thumb.jpeg

• Like 11
Postat

Nu imi vine sa cred cat de proasta esti =))) . Eu am scris ca aia e una dintre recenzii acea recenzie apartinand altcuiva. Niciodata nu am zis ca aia e recenzia mea, ci am zis clar ca e o recenzie ce apartine altei persoane. Dar in capul tau unde un neuron se zbate si al doilea a cedat de mult vad ca nu ai putut sa intelegi =)))

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu imi vine sa cred cat de proasta esti =))) . Eu am scris ca aia e una dintre recenzii acea recenzie apartinand altcuiva. Niciodata nu am zis ca aia e recenzia mea, ci am zis clar ca e o recenzie ce apartine altei persoane. Dar in capul tau unde un neuron se zbate si al doilea a cedat de mult vad ca nu ai putut sa intelegi =)))

Taci !! Ești un nesimțit , eu nu mi-am permis niciodată sa te înjur . Ți-am mai dat și + din greseala . Meriți sa fi Banat , nu ai ce caută pe forumul asta ! >:(

Postat

Tu nu ai ce cauta aici cu servicii jalnice la preturi mari. Mai ai si dintii din fata maro =))) 300 de lei pe ora si nu ai bani de dentist. 

Si nu te-am injurat. Asta e adevarul. Esti proasta. Nu esti in stare sa citesti o postare cum trebuie. 

• Like 3
  • Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Taci !! Ești un nesimțit , eu nu mi-am permis niciodată sa te înjur . Èši-am mai dat și + din greseala . Meriți sa fi Banat , nu ai ce caută pe forumul asta ! >:(

Easy gargarito ca faci riduri😂😂
  • Like 4
Postat

Tu nu ai ce cauta aici cu servicii jalnice la preturi mari. Mai ai si dintii din fata maro =))) 300 de lei pe ora si nu ai bani de dentist.

Si nu te-am injurat. Asta e adevarul. Esti proasta. Nu esti in stare sa citesti o postare cum trebuie.

Bine, hai sa nu ne mai certam . In primul rand imi cer scuze ca am presupus ca e recenzia ta și in al doilea rând nu am dinti maro am niște mici cari care le-am curat chiar ieri . De aceea in Ianuarie nu voi putea sa lucrez pentru ca îmi incep repararea dintisorilor . Vrei sa ne împăcăm ? 😇ðŸ‘ðŸ»
  • Like 11
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Bine, hai sa nu ne mai certam . In primul rand imi cer scuze ca am presupus ca e recenzia ta și in al doilea rând nu am dinti maro am niște mici cari care le-am curat chiar ieri . De aceea in Ianuarie nu voi putea sa lucrez pentru ca îmi incep repararea dintisorilor . Vrei sa ne împăcăm ? 😇ðŸ‘ðŸ»

Impacare doar prin futai exista!

Deci futeti va ca chiorii!

😆

• Like 6
Postat

Va trebui sa imi faci o oferta mai buna de atat. Dar hai sa zicem ca suntem ok :)

:*

• Like 10
Postat

Impacare doar prin futai exista!

Deci futeti va ca chiorii!

😆

😂😂ðŸ‘ðŸ»ðŸ¤­ðŸ’‹
  • Like 10
Postat

Buna dimineața dragi mei â„ï¸

â­ï¸Astăzi o sa incep programul unpicut mai târziu.

â­ï¸După ce îmi termin treaba , am sa va scriu aici la cât incep .🎀

â­ï¸Va pupacesc 💋💋💋💋💋💋💋💋💋â¤ï¸

• Membru Premium
Postat

ÃŽmi place sa sug pula doar celor care au o igiena super .. :P

Grija mare la ce spui ca daca nu este asa va fi vai si amar de poponeata ta😄😄
  • Like 4
Postat

Grija mare la ce spui ca daca nu este asa va fi vai si amar de poponeata ta

:* :girly

• Like 10
Postat

â„ï¸Good morning 😃â„ï¸â„ï¸

â­ï¸Disponibilă pana la 22:00 â°ðŸ•°

Aștept programările prin gmail, apel sau PM :callyou 📞📱☎ï¸

â­ï¸Anunt important : AM REINTRODUS ANALUL IN SERVICII PANA PE DATA DE 30 Decembrie 2017 (extra cost 100RON). Va rog ca pentru anal sa ma anuntați cu cel puțin 1 ora înainte .

â­ï¸Pe data de 24-26 nu o sa lucrez și revin pe 27-30, iar apoi ne vedem in Februarie . Așa ca profitați de mine cât ma mai aveți 🙈😂😂ðŸ‘ðŸ»ðŸŽ€â¤ï¸

â­ï¸Va mulțumesc :* 💋💋

• Like 10
  • Membru Premium
Postat

:* :girly

Gata treaba?

Ai gatit-o pe aia mica!?😎

post-23590-0-66583800-1513332418_thumb.jpg

• Oras:Nicăieri și oriunde
  • Oras:Nicăieri și oriunde
Postat

Patricia ești cea mai frumoasa fata!Seara făina îți doresc!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...