machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 25, 2017 In primul rând , nu plătea comision nimănui decât jumătatea ei de chirie și cheltuielile împărțite la jumate , in rest ,am fost independenta , cum au unele contract cu bgs eu l-am angajat pe un bodyguard din club , nu mai încercați sa va dați deștepți și nu cred ca vreți sa va certați cu mine Opaaa!! O nouă candidată la "cea mai tâmpită dân spatele blocului". 2 5
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 E cuib ,Ok? Eu și cu prietena mea de liceu ne-am făcut un cuib si am activat acolo și apropo am stat in "cuib" vreo 4 zile ,înainte sa plec din București pana atunci am lucrat singura și mi-a fost tare bine
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 Opaaa!! O nouă candidată la "cea mai tâmpită dân spatele blocului".Și tu la cel mai nesuferit de pe tot forumul, întrebare ,ce cauți aici? Dacă ești de o inteligenta ieșită din comun de ce stai sa citești aberațiile unei tâmpite ?
nephilim Reputație: -12 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:UE Oras:UE Postat Septembrie 25, 2017 Bai lacheilor..dak ar fi 5 ca Denisa intre blocurile de la Zepter..ar fi coada de la Palatu' Parlamentului Ce plm..eu recunosc...
nephilim Reputație: -12 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:UE Oras:UE Postat Septembrie 25, 2017 Marca Lord...first review on bucharest for Denisa..s.a dus cineva ...vreti mura.n gura.n pula mea ...scartzarilor... http://nimfomane.com/forum/topic/91404-aaa/
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Ghiță ) cu codițâ ....
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 ....sau fără 😆
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Dacă sunt 2 fete in locație clar sunt și 2 cliențiie lege sau simple speculații 😅
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 cu codițâ ....Ghiță cu portița
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Dar n-am avut peste , am avut un fel de bodyguard nu știu cum sa ii zic ca nu era doar al meu , era a lu' jumate de fete din rond , nu făceam banii para-para , Il plăteam pe zi cu 100 de lei și mâncareamai sa fie...bazat, il tine pula daca fute juma de albă iulia 1
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Ie negru...
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 In ceru gurii
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 sau numai gingiile....
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 In ceru guriiAți făcut FK de știi?
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Retoric ....
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 Dar n-am avut peste , am avut un fel de bodyguard nu știu cum sa ii zic ca nu era doar al meu , era a lu' jumate de fete din rond , nu făceam banii para-para , Il plăteam pe zi cu 100 de lei și mâncareafii atenta ...de maine bag fete la produs..sa vad si eu care e negru ala ,care vine sa mi ceară taxa dă smecher!!!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 In primul rând , nu plătea comision nimănui decât jumătatea ei de chirie și cheltuielile împărțite la jumate , in rest ,am fost independenta , cum au unele contract cu bgs eu l-am angajat pe un bodyguard din club , nu mai încercați sa va dați deștepți și nu cred ca vreți sa va certați cu mine Uff, ce m-ai speriat, cucoana pestoaica! Ce filling-uri corecte am, sa-mi bag pula in maselile tale de proxeneta plangacioasa! Am si confirmarea, proasto! Cand spun ca mai bine taci...
dan pulea Reputație: 54 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:..... Oras:..... Postat Septembrie 25, 2017 .....henț
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 Uff, ce m-ai speriat, cucoana pestoaica! Ce filling-uri corecte am, sa-mi bag pula in maselile tale de proxeneta plangacioasa! Am si confirmarea, proasto! Cand spun ca mai bine taci... Vrei sa încep cu tine ? Sa ma poți face proxenetă ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 Vrei sa încep cu tine ? Sa ma poți face proxenetă ? Ce sa incepi cu mine? N-ai loc in gura de dantura?
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 25, 2017 Vrei sa încep cu tine ? Sa ma poți face proxenetă ? denisa...la lasa vorba, ia spune, mai te futi ??
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 Ce sa incepi cu mine? N-ai loc in gura de dantura? Sa te futa și pe tine cineva ca tare nehormonata ești 1
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 denisa...la lasa vorba, ia spune, mai te futi ?? Ne auzim in pm
denisarond Reputație: 444 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2017 Uff, ce m-ai speriat, cucoana pestoaica! Ce filling-uri corecte am, sa-mi bag pula in maselile tale de proxeneta plangacioasa! Am si confirmarea, proasto! Cand spun ca mai bine taci... Să-ți bagi "pula" in măselele lu ma-ta , nici vibratorul nu te fute marș in gatu ma-ți ca îmi dai foc și poate îți schimbi numele in "am ce face acum" 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 Să-ți bagi "pula" in măselele lu ma-ta , nici vibratorul nu te fute marș in gatu ma-ți ca îmi dai foc și poate îți schimbi numele in "am ce face acum" Iei foc si cu tot neamul tau! Adevarul nu-ti place, este? Schimbati numele in "pestoaica proasta", e mai potrivit. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum