Sari la conținut

Scuze publice catre DENISAROND

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

In primul rând , nu plătea comision nimănui decât jumătatea ei de chirie și cheltuielile împărțite la jumate , in rest ,am fost independenta , cum au unele contract cu bgs eu l-am angajat pe un bodyguard din club , nu mai încercați sa va dați deștepți și nu cred ca vreți sa va certați cu mine :)

Opaaa!! O nouă candidată la "cea mai tâmpită dân spatele blocului".

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:București
Postat

E cuib ,Ok? Eu și cu prietena mea de liceu ne-am făcut un cuib si am activat acolo și apropo am stat in "cuib" vreo 4 zile ,înainte sa plec din București pana atunci am lucrat singura și mi-a fost tare bine

Postat

Opaaa!! O nouă candidată la "cea mai tâmpită dân spatele blocului".

Și tu la cel mai nesuferit de pe tot forumul, întrebare ,ce cauți aici? Dacă ești de o inteligenta ieșită din comun de ce stai sa citești aberațiile unei tâmpite ?

• Oras:UE
  • Oras:UE
Postat

Bai lacheilor..dak ar fi 5 ca Denisa intre blocurile de la Zepter

..ar fi coada de la Palatu' Parlamentului

Ce plm..eu recunosc...

• Oras:.....
Postat

Dar n-am avut peste , am avut un fel de bodyguard nu știu cum sa ii zic ca nu era doar al meu , era a lu' jumate de fete din rond , nu făceam banii para-para , Il plăteam pe zi cu 100 de lei și mâncarea

mai sa fie...bazat, il tine pula daca fute juma de albă iulia
  • Like 1
Postat

Dar n-am avut peste , am avut un fel de bodyguard nu știu cum sa ii zic ca nu era doar al meu , era a lu' jumate de fete din rond , nu făceam banii para-para , Il plăteam pe zi cu 100 de lei și mâncarea

fii atenta ...de maine bag fete la produs..sa vad si eu care e negru ala ,care vine sa mi ceară taxa dă smecher!!!
  • Oras:Bucuresti
Postat

In primul rând , nu plătea comision nimănui decât jumătatea ei de chirie și cheltuielile împărțite la jumate , in rest ,am fost independenta , cum au unele contract cu bgs eu l-am angajat pe un bodyguard din club , nu mai încercați sa va dați deștepți și nu cred ca vreți sa va certați cu mine :)

Uff, ce m-ai speriat, cucoana pestoaica!  :laugh2

Ce filling-uri corecte am, sa-mi bag pula in maselile tale de proxeneta plangacioasa!  :laugh2

Am si confirmarea, proasto! Cand spun ca mai bine taci... ;)

Postat

Ce filling-uri corecte am, sa-mi bag pula in maselile tale de proxeneta plangacioasa!  :laugh2

Vrei sa încep cu tine ? Sa ma poți face proxenetă ?
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Vrei sa încep cu tine ? Sa ma poți face proxenetă ?

denisa...la lasa vorba, ia spune, mai te futi ?? 

Postat

Ce sa incepi cu mine? N-ai loc in gura de dantura?  :laugh2

Sa te futa și pe tine cineva ca tare nehormonata ești

• Like 1
Postat

Să-ți bagi "pula" in măselele lu ma-ta , nici vibratorul nu te fute marș in gatu ma-ți ca îmi dai foc și poate îți schimbi numele in "am ce face acum"
  • Like 1

Postat

Să-ți bagi "pula" in măselele lu ma-ta , nici vibratorul nu te fute marș in gatu ma-ți ca îmi dai foc și poate îți schimbi numele in "am ce face acum"

Iei foc si cu tot neamul tau! Adevarul nu-ti place, este? Schimbati numele in "pestoaica proasta", e mai potrivit.

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...