Sari la conținut

Cel mai vesel Membru dp Nimfo

Cel mai vesel Membru de pe Nimfo ( user )  

44 membri au votat

1. 1. In opinia voastra, care ar fi cel mai fericit user ? ( aveti acces la mai multe voturi deodata)

• InesInes
      24
    • DmxDmx
      2
    • Alti useri ( dati exemplu printr-o postare )
      3
    • Pisicuts
      8
    • Sfantul Parinte - cel care posteaza pe topic la Lorena si Dobre
      2
    • Dobre - din telenovela. ( lore si Dobre)
      4
    • Lorena ( fosta iubita a lui Dobre)
      4
    • Henzo
      5
    • Gbolovan
      3
    • Tendoi ( clona lui sarlatanu)
      8
    • Daenerys
      2
    • JustLove
      5
    • Amada ( n.am.ce.face)
      3
    • Vistrantric
      6
    • Adina ( prietena lui Vistrantric)
      3

Postări Recomandate

• Oras:Locatie
Postat

In ce zona din Rahova l-ai invitat ?

Sa stiu daca isi lua omorul pana sa ajunga la tine.

Pe tine te-a întrebat cineva ceva? Sau te bagi ca musca-n câcat, din spirit de loialitate față de hărțuitori și ciori?

Da...cred ca pe linga stero, iei si etno.

Ai grija, bro.

Am zis fuck-off! Nu te trage de brăcinari cu mine, muist bătrân și hărțuitor.

Postat

In ce zona din Rahova l-ai invitat ?

Sa stiu daca isi lua omorul pana sa ajunga la tine.

Dupa piata acolo stau sau in sebastian. :)

Zone linistite

• Like 14
  • Minus 9
  • Oras:Europa
Postat

Pe tine te-a întrebat cineva ceva? Sau te bagi ca musca-n câcat, din spirit de loialitate față de hărțuitori și ciori?

Am zis fuck-off! Nu te trage de brăcinari cu mine, muist bătrân și hărțuitor.

Sunt stravechi, nu batrin.

In alta ordine de idei, bei o bere cu mine saptamina viitoare, Vineri ? Mi ar face placere sa te cunosc.

• Like 1
Postat

Baaa,nu mai sta cu muian gura,baaa....te vede fetele :))))

Auzi,am o pwzda proaspat epilate aicisa...oleoooo....nu-I a lu' Tantrica,sa tii,ca sa fii linistit :)))

Da' mai vine ea p-aici,pe la noi ;)

Sa ma duc? :)))

Ai de PLM! :slap2 Bă, serios, pe tine chiar nu te-aș bate, că ești retardat și e evident că nu știi ce faci.

Peace!

Inca tot ma pis pe ma ta

Nu o să mă întind la povești cu tine aici, țigane.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa piata acolo stau sau in sebastian. :)

Zone linistite

Cam ca la noi,aicea,pa capat paispe-socului :))))

Vizitator
Postat

Ai de PLM! :slap2 Bă, serios, pe tine chiar nu te-aș bate, că ești retardat și e evident că nu știi ce faci.

Peace!

Pai cin' ti-a zis ma,nebunule,sa ma bati? :)))

Las' ma,sa fiu io retardat,sa nu stiu ce fac :)))

evident ca stiu ce fac,nici retardat nu sunt,ca nu io urlu ca tarzan in kilotzi ;)

da' sa-mi cada aripile,de nu ma amuzi :)))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

In alta ordine de idei, bei o bere cu mine saptamina viitoare, Vineri ? Mi ar face placere sa te cunosc.

Nu beau bere. Trebuie să-mi oferi un motiv bun să te întâlnesc, Așa ca dmx, de exemplu. Și o să ne vedem într-o zi și într-un loc stabilit de comun acord. Ok, boșorog hărțuitor?

Postat

La mine de un juma de an incearca sa ajunga.E probleme cu ratb .Nici circulatia asta nu mai e ce a fost.Eu il numesc simplu Rila Iepurila.

• Like 15
  • Minus 9
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Bă țigane, când o să accepți să ne întâlnim, o să ai ocazia să-mi demonstrezi vitejia ta. Până atunci, ești doar un lache căcăcios, un avorton scuipat de retardata de mă-ta.

Oare cei de la Paysafecard păstrează o evidență cu locatia si data voucherelor? Știu că aparatele alea au și cameră video, deci poți vedea și cum arată cumpărătorul.

@nu mai spune, dispari ba Limbric afumat,nu mai cerșii cu disperare atenție.

Ți-ai dracu' de răpănoși rupți în cur.

• Like 9
  • Minus 10
Postat

E numai spune .pe care l am banat eu????? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 15
  • Minus 9
Postat

Alt paranoic! :slap2 Bă, nu știu cine-i ăla de care-mi spui, nu cred că am schimbat vreo replică cu el, dar e clar că ți-a marcat viața de îl vezi pretutindeni.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aș fute-o pă Ines până zice piua... că e veselă sau tristă, mă doare-n poolă :)

Pofticiosule.

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Alt paranoic! :slap2 Bă, nu știu cine-i ăla de care-mi spui, nu cred că am schimbat vreo replică cu el, dar e clar că ți-a marcat viața de îl vezi pretutindeni.

Mai zi umpic aia cu lovitura aia in plex.Unde ramasesem?A da tu stateai in genunchi si mi sugeai pula in pozitia spagat

• Like 16
  • Minus 9
Vizitator
Postat

El e, dă-l in PLM s-o sugă

exact,mare barbat ce e :))))

Postat

Nu beau bere. Trebuie să-mi oferi un motiv bun să te întâlnesc, Așa ca dmx, de exemplu. Și o să ne vedem într-o zi și într-un loc stabilit de comun acord. Ok, boșorog hărțuitor?

Stii, la astia stravechi, prostata mai face figuri. Si cum Vinerea asta e ocupata cu o olteanca, numai Vinerea viitoare mai era libera sa ma pis pe tine. Si berea ma ajuta sa am un jet bun.

Esti cam guster...

• Like 1
Postat

Lake,mergi în Parcul Operei, ăici nu greșești nimic de supt.

Ți-ai dracu'de homalai!

• Like 9
  • Minus 10
Postat

Futi pe ma-ta, tigan de cacat. Hai, futu-te-n gat de smecher, sa vedem ce poti fata in fata.

La statuie, langa casele de bilete.

Te astept la 8. Sa fii punctual macar.

La mine de un juma de an incearca sa ajunga.E probleme cu ratb .Nici circulatia asta nu mai e ce a fost.Eu il numesc simplu Rila Iepurila.

Mai zi umpic aia cu lovitura aia in plex.Unde ramasesem?A da tu stateai in genunchi si mi sugeai pula in pozitia spagat

Să te fut în gât de țigan fricos, ai uitat cum ai întors-o acum o luna? Justițiaru pulii care ești.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Stii, la astia stravechi, prostata mai face figuri. Si cum Vinerea asta e ocupata cu o olteanca, numai Vinerea viitoare mai era libera sa ma pis pe tine. Si berea ma ajuta sa am un jet bun.

Esti cam guster...

Tu ai mai vazut un prost ca asta?Intra si incepe sa povesteasca cum da el cu pumnii in plex cu 45 de secunde bla bla bla....

In timp ce scrie pui pariu cu mine ca si executa lovitura in aer? =))

• Like 16
  • Minus 9
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu colegul de forum , dar nu poti compara Stefan cel Mare cu unele NO GO ZONES din Rahova.

Am intrebat ca stiu aceste zone si din Rahova si din Ferentari , fara sa fiu tigan ( am prieteni ROMANI in aceste cartiere , pe care ii mai vizitez din cand in cand ).

Parerea mea este ca sunt niste infantilisme aceste "intalniri" intre membri ( la ce va ajuta daca unul il smardoieste pe altul ? )

PS : dmx nu cred ca e tigan, pentru ca acestora le plac 90% manelele si nu RAPP-ul

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Lake,mergi în Parcul Operei, ăici nu greșești nimic de supt.

Ți-ai dracu'de homalai!

A aparut OLIMPICA noastra

• Like 15
  • Minus 9
Vizitator
Postat

Tu ai mai vazut un prost ca asta?Intra si incepe sa povesteasca cum da el cu pumnii in plex cu 45 de secunde bla bla bla....

In timp ce scrie pui pariu cu mine ca si executa lovitura in aer? =))

https://i.imgur.com/mPzLfsi.gif

Postat

Nu colegul de forum , dar nu poti compara Stefan cel Mare cu unele NO GO ZONES din Rahova.

Am intrebat ca stiu aceste zone si din Rahova si din Ferentari , fara sa fiu tigan ( am prieteni ROMANI in aceste cartiere , pe care ii mai vizitez din cand in cand ).

Parerea mea este ca sunt niste infantilisme aceste "intalniri" intre membri ( la ce va ajuta daca unul il smardoieste pe altul ? )

PS : dmx nu cred ca e tigan, pentru ca acestora le plac 90% manelele si nu RAPP-ul

Sunt tigan roman.De ce are?Si da imi place rapp ul. :)

• Like 15
  • Minus 9

Postat

Am auzit că ai mâncărimi in rect și vrei să te iei gură în pula cu DMX.

Io zic să-ți ceri iertare in genunchi,DMX este Discipolul meu și e păcat de anusul tau sa vină tăvălugul peste tine.

• Like 9
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...