Sari la conținut

umilire la telefon, chat sau videochat.

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

astept cu placere sa facem o sedinta de bdsm si umilire la tel

mi-ar place sa avem o colaborare lunga si fructuoasa de ambele parti.

am o singura nelamurire: cum puteti sa  folositi banii de pe telefon? scuze pt ignoranta dar nu ma prea pricep la cartele , am avut abonament dintotdeauna.

Postat

astept cu placere sa facem o sedinta de bdsm si umilire la tel

e ok daca va sun cu numar ascuns?

Postat

da,dar nu garantez ca raspund

ok. momentan sunt nevoit sa sun de pe nr meu personal de aceea...

v-am mai sunat o data de pe cartela dar nu mai am credit :)

Postat

Sunt interesat sa ma umilesti la telefon si daca imi place putem dace mereu de cateva ori pe saptamana. Cati euro doresti pentru reincarcare?

• Oras:bucuresti
Postat

Sunt interesat sa ma umilesti la telefon si daca imi place putem dace mereu de cateva ori pe saptamana. Cati euro doresti pentru reincarcare?

suna ma la semnatura din anuntul de mai sus de la doamna x.tot eu sunt

Postat

A sunat cineva? Vreau sa stiu daca umileste si domina foarte foarte dur. Multumesc

te pot umili foarte tare si te pot domina la extrem.sedintele eu le discut in prealabil
Postat

te pot umili foarte tare si te pot domina la extrem.sedintele eu le discut in prealabil

Stapana am sunat la numarul dumneavoastra dar nu raspundeti, cand pot sa va caut, va sarut cu umilinta superbele dumneavoastra picioare

Postat

Faci deplasari la hotel ?
Postat

nu e cazul meu.cine a colaborat cu mine,poate confirma

vrajeala , e teapa domnilor am sunat eu si dupa ce i-am platiti nu a mai raspuns la telefon , deci nu va luati si voi teapa

Postat

Stiu ca nu te-ai referit la mine,dar vreau sa stie potentialii amatori ca eu sunt serioasa

e teapa baieti , sunati degeaba ca va ia banii si numai raspunde , asa e cu saraca asta da tzepe de 30 de lei am luat-o eu nu, sa nu luati si voi

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

mai bine nu incercati la aceasta zdreamta pentru ca e teapa , am luat-o eu sa nu o mai aluati si voi nu de alta

dupa cum observi,am onorat comanda.poti rectifica .sunt in roaming si am raspuns cu intarziere.eu nu trag tepi.cine m-a sunat la sedinte virtuale,poate sa confirme

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...