urban07 Reputație: 352 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 9, 2017 Pai cand nu esti?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 9, 2017 Pai cand nu esti?Ai dreptate ! Trimite-mi un mesaj si spune-mi cine esti, poate asa o sa ai prioritate !Te pup
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 9, 2017 Pai cand nu esti?Poate găseam o portiță si pentru tine daca imi spuneai o oră exactă!
urban07 Reputație: 352 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 9, 2017 Ok o sa iti trimit sms..
adrian2017 Reputație: 242 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Octombrie 9, 2017 Si am reușit din nou sa ii trag .... o vizită domnisoarei Totul a fost super.Recomand.Faza este ca nu mai sta mult.Eu o astept si data viitoare dacă va mai veni.Cu sigurantä nu mai ajung sapt. aceasta.Drum bun dragă.
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 9, 2017 Si am reușit din nou sa ii trag .... o vizită domnisoarei Totul a fost super.Recomand.Faza este ca nu mai sta mult.Eu o astept si data viitoare dacă va mai veni.Cu sigurantä nu mai ajung sapt. aceasta.Drum bun dragă.Multumesc frumos, dragul meu ! Cu mare placere ne vedem si data viitoare ! Te pup si numai bine .
cotetar11 Reputație: 236 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 9, 2017 Am vizitat-o si eu pe domnisoara Ivette, serviciile sunt foarte bune.Nu detaliez foarte mult dar o recomand cu incredere. Pentru cei care isi doresc o pereche de sani frumosi si mari, eu zic sa nu mai stati pe ganduri.Am stat o finalizare din pacate destul de scurta din cauza mea , oboseala dupa o zi de luni la serviciu. Presteaza un oral bestial plus ca ai cu ce sa te joci , in fata ta zaresti niste sani mari si frumosi. Finalizat cum era normal pe sanii ei imensi.Per total o experienta frumoasa, cu o atitudine placuta din partea ei. Spor la futai! 1
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 9, 2017 Am vizitat-o si eu pe domnisoara Ivette, serviciile sunt foarte bune.Nu detaliez foarte mult dar o recomand cu incredere. Pentru cei care isi doresc o pereche de sani frumosi si mari, eu zic sa nu mai stati pe ganduri.Am stat o finalizare din pacate destul de scurta din cauza mea , oboseala dupa o zi de luni la serviciu. Presteaza un oral bestial plus ca ai cu ce sa te joci , in fata ta zaresti niste sani mari si frumosi. Finalizat cum era normal pe sanii ei imensi.Per total o experienta frumoasa, cu o atitudine placuta din partea ei. Spor la futai!Multumesc !
liviutz2016 Reputație: 23 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 Pe la alba cand o vizită?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 9, 2017 Salutare tuturor ! Vineri va fii ultima zi pe aceste meleaguri !💋 va pup 2
Vizitator james233 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2017 Postat Octombrie 10, 2017 Niste poze cu posteriorul Ivette 💞💕
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 10, 2017 New ! Zi bună tuturor ! 👀👄🙌 3
tomson Reputație: 5754 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 10, 2017 Deci vii la Timisoara , ne vedem sambata ?
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 10, 2017 Nu stiu stiu pe ce data voi veni... dar voi anunta ! 1
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 11, 2017 Salutare tuturor ! Cred, ca doar astazi o sa mai fiu in Sibiu, maine nu stiu sigur ! Daca voi rămâne si maine voi anunta ! Va pup
Vizitator james233 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Ce pacat. Ne mai incanti cu o ultima poza sexy?
fecundu Reputație: 1 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 cum de va plac bivolitzele??
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 11, 2017 cum de va plac bivolitzele??Buna ! Iti multumesc oricum... uitandu-mă si la reputația ta pe acest forum ... Nu am ce sa iti cer ! Baftă in continuare .
fecundu Reputație: 1 Postat Octombrie 11, 2017 Postat Octombrie 11, 2017 Buna ! Iti multumesc oricum... uitandu-mă si la reputația ta pe acest forum ... Nu am ce sa iti cer ! Baftă in continuare .bafta si tie
ivette.sensual Reputație: 586 Postat Octombrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Craiova Telefon: [email protected] Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 11, 2017 Dragi mei, tin sa va anunt ca o sa mai fiu in Sibiu doar azi. Poate voi mai revenii! â¤ðŸ˜˜
adrian2017 Reputație: 242 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Octombrie 11, 2017 Dragi mei, tin sa va anunt ca o sa mai fiu in Sibiu doar azi. Poate voi mai revenii! ❤ Bine ca am apucat sa te prind 1 6
veverita_bc Reputație: 482 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Postat Octombrie 31, 2017 dar in bucuresti cand revii draga noastra?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum