Sari la conținut

vreau sa fac anal

Postări Recomandate

Postat

mmm,eu inca sunt virgina la sexul…anal…:()…inca nu simt ca e cazul,oricum nu e nici o graba,am timp… la ce chef de sex am,cred ca nu mai dureaza mult pana incerc si asta:))

Postat
mmm' date='eu inca sunt virgina la sexul…anal…:()…inca nu simt ca e cazul,oricum nu e nici o graba,am timp… la ce chef de sex am,cred ca nu mai dureaza mult pana incerc si asta:))[/quote']Da.. si eu simt placere cand vine vorba de sexul anal.. dar trebuie ceva exercitiu ca sa ajungi la ceva bun. Nu o sa ai de prima data o senzatie tocmai placuta.. la mine nu a fost chiar asa rau desi muream de frica durerii. In ziua aia chiar eram zapacita nu stiu.. dar acum daca am vazut ca pot trece de asta nimic nu ma mai impiedica sa fac in pat tot felul de ,,acrobatii“.Si stiti ce e frumos.. cand te ia asa pe la spate, sa se joace cu degetele in zona anusului, lubrifiate normal, v-a intensifica placerile:*:*
Postat
mmm' date='eu inca sunt virgina la sexul…anal…:()…inca nu simt ca e cazul,oricum nu e nici o graba,am timp… la ce chef de sex am,cred ca nu mai dureaza mult pana incerc si asta:))[/quote']iubita mea nu poate accepta sexul anal, nu neaparat ca nu i-ar placea, dar mai ales ca ar trebui ceva – o pregatire inainte, ca ar trebui gandit ceva la rece, ii plac nebuniile care sunt mai spontane…si al doilea motiv, ca lasa ceva sa ramana acolo ca fantezie, sa ramana dorit mereu…dar din greseala o ating acolo in timp ce o sarut de colo – colo, imi place sa o simt tresarind de placere, iar ma mut cu limba prin piersicuta uda si iar ma mut din greseala si sarut , ling zona interzisa…
Postat

am un chef nebun de o partida de sex cu iubix…dar trebuie sa mai astept pana imi vine omul de la antrenament si sar pe el…:()

Postat
mmm' date='eu inca sunt virgina la sexul…anal…:D)…inca nu simt ca e cazul,oricum nu e nici o graba,am timp… la ce chef de sex am,cred ca nu mai dureaza mult pana incerc si asta:))[/quote']ce bine ar fi sa existe mai multe fete/femei cu atitudinea asta a ta :cool:In orice caz, e de apreciat un astfel de gest si chiar ar trebui incurajat.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
ce bine ar fi sa existe mai multe fete/femei cu atitudinea asta a ta :cool:In orice caz' date=' e de apreciat un astfel de gest si chiar ar trebui incurajat.[/quote']Corect, hai sa le incurajam pe fete .... :P Go-go-go .... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.