humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 30, 2017 La 29.10.2017 la 14:43, raffaello a spus: Culmea e ca acum cativa ani am dat peste o fata de genul asta. Venea la domiciliu pt masaj terapeutic. M-a framantat 2 ore de nu-mi venea sa cred. Pe cat era de firava, pe atat avea o forta si pricepere in maini. Am intalnit-o la niste prieteni de familie. Din pacate s-a pierdut legatura cu ea. Chiar stia sa aseze oasele la locul lor. Ba...pe final sugerase si ceva de genul unui final fericit. Plm...auzeam vocile familiei la care venisem...am ratat ocazia. masajul terapeutic este o intreprindere regulata, se face periodic si are ca scop detensionarea completa a tuturor muschilor. doare in draci din cauza contracturilor. daca lucreaza langa coloana si ii scapa cotul de ex te-a vazut al de sus. in plus cine face asta trebuie sa stie exact unde sa apese - sunt anumte puncte nervoase care trebuie de asemenea actionate.am avut parte de asa ceva la nivel profesionist, eu unul am nevoie de cel putin un an de framantat pentru a scapa de toate contracturile de le am. din pacate nu am timp. dar oricum nu m-as lasa pe mana oricui. nu neg ca or fi si femei, dar repet, nu cred ca le pot face pe ambele. 1 2
raffaello Reputație: -6837 Postat Octombrie 30, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 30, 2017 La 30.10.2017 la 10:22, humanoid_carbon_unit a spus: masajul terapeutic este o intreprindere regulata, se face periodic si are ca scop detensionarea completa a tuturor muschilor. doare in draci din cauza contracturilor. daca lucreaza langa coloana si ii scapa cotul de ex te-a vazut al de sus. in plus cine face asta trebuie sa stie exact unde sa apese - sunt anumte puncte nervoase care trebuie de asemenea actionate.am avut parte de asa ceva la nivel profesionist, eu unul am nevoie de cel putin un an de framantat pentru a scapa de toate contracturile de le am. din pacate nu am timp. dar oricum nu m-as lasa pe mana oricui. nu neg ca or fi si femei, dar repet, nu cred ca le pot face pe ambele.Dar...macar pot sa sper! :)
thejustme Reputație: 9 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2017 ZaQuuen Misterioasa creatura ! Unde ai bârlogul ? Suna incitant sa petrec 2 ore in compania ta ... dar care ar fi pașii pentru a intra in posesia informațiilor utile pentru a programa o întâlnire ? Merci !
mr. oki Reputație: 444 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Octombrie 31, 2017 Thejustme - subscriu si eu la dorinta ta, in speranta ca d-na/d-ra regina ne va auzi/vedea si va da curs...
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 31, 2017 Autor Postat Octombrie 31, 2017 Sa ma repet... sa nu ma repet...Nu sunt neaparat pe lista de "must visit". Nu sunt wow. Se poate sa placa masajul meu, se poate sa fie dezamagitor. Mai bine cautati pe the queen of massage pe gustul vostru.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2017 Postat Octombrie 31, 2017 La 31.10.2017 la 20:14, zaqueen a spus: Sa ma repet... sa nu ma repet...Nu sunt neaparat pe lista de "must visit". Nu sunt wow. Se poate sa placa masajul meu, se poate sa fie dezamagitor. Mai bine cautati pe the queen of massage pe gustul vostru. Uite cum lumea nu s-a "prins". Zaqueen e ca o boare ... (de primavara?). Ea, doar adie, ea nu poate fi imbratisata.Ea, nu te mangaie, ea te invaluie si te lasa.Ea, nu poate fi vazuta, ea transparenta fiind dispare din fata ochilor tai inainte chiar de a apareaEa, nu poate fi mirosita, inmiresmarea ei, dorita de tine, nu-ti va bucura simturile. Ea, nu ...
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 1, 2017 La 31.10.2017 la 20:14, zaqueen a spus: Sa ma repet... sa nu ma repet...Nu sunt neaparat pe lista de "must visit". Nu sunt wow. Se poate sa placa masajul meu, se poate sa fie dezamagitor. Mai bine cautati pe the queen of massage pe gustul vostru. si cumva te repetasi...ipocrizia asta, bat-o vina :) de unde sa incep? poate cu faptul ca nimeni nu crede ceva rau despre propria persoana, chiar daca declarativ lucrurile pot sta altfel? sau cu faptul ca nimeni in bransa asta nu arata wow? logica din spatele afirmatiei: daca ar arata n-ar mai fi in bransa, gasindu-se imediat un sponsor, daca despre bani de vorba.domnisoara, omu' v-a spus clar, cu subiect si predicat, ca este interesat de dvs. sunteti in ceea ce pe la noi se cheama 'money making business'. nu a cerut detalii suplimentare, ii este de ajuns ceea ce ati prezentat aici. nu-l mai tot trimiteti in alte parti, gasiti o metoda prin care sa-i comunicati cum se ajunge in mainile dvs. altfel incepeti sa ridicati semne de intrebare, iar ideea topicului va esua lamentabil. ma gandesc la timpul dvs pierdut aici pentru a o expune, vedeti ce om bun sunt? :)
thejustme Reputație: 9 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2017 ZaQueen Propun așa : Ne dai 3 indicii ... despre locație . 3 indicii despre tine . Dacă la masaj ajunge cineva de pe forum spune un cuvânt cheie și tu confirmi ca ești ZaQueen . Așteptăm ceva
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Postat Noiembrie 1, 2017 @humanoid: sa stii ca-mi esti drag asa intr-un fel nu cred rau despre mine. Sunt foarte constienta de ceea ce stiu, fac, sunt. Lucrez in salon deci conditiile nu sunt impuse de mine. Si ma refer la timp, ulei, muzica, dotari etc. Nu zic ca nu e ok salonul, are ce e nevoie, e curat etc. Doar ca in idealul meu ar fi altceva. De asta nici nu pot spune ca as fi wow, pt ca aici nu pot atinge idealul meu in materie de masaj erotic. Dupa o relatie in care am fost incuiata la figurat, nu as putea sa mai depind de un barbat din orice punct de vedere. Nu as putea psihic sa am un sponsor. N-am rabdare sa fiu genul ala de fata. Plus ca stiu ca reprezint mai mult decat o gaurica intre picioare. De ce sa ma injosesc? Pentru niste bani pe care ii pot castiga muncind si fara sa depind de cineva...Stiu ca reactionez fix invers fata de cum ar fi normal aici. Ideea topicului nu a fost de reclama si nu mi-am pierdut timpul. Daca as fi considerat asta, nu mai intram sa raspund. @thejustme: ne jucam de-a detectivii? Nu avem lucruri mai importante de facut?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 @Zaqueen , ce-ai zice sa fii queen of massage pentru una ora ?Propria stapana , cu regulile tale.Adica sa lasi salonul deoparte , sa ne intalnim undeva , pentru un masaj...Poti sa fii si misterioasa...sa porti masca...sa nu stim nimic unul despre altul...Ce spui , ochii mari si mirati sau nu ? 2 5
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Postat Noiembrie 1, 2017 @regatron: ce spuneam de timp? Ca sa fiu eu multumita, masajul de relaxare ar dura minim 40 minute spre o ora cu maini si cap. Masca nu ar fi mai mult pentru fantezia ta? :p Imi pare rau dar imi respect viata personala si nu lucrez (fac masaj) in afara programului de lucru de la salon 1
mr. oki Reputație: 444 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Noiembrie 1, 2017 Zaqueen - f frumos atunci, pleci intr-o zi mai devreme de la salon cu 3 ore si 45 min, astfel incat sa poti aloca una ora si 15 min pt fiecare din cei interesati, Dl eu, Dl thejustme si Dl regatron......huh???Asa iti respecti si viata personala si pe baietii de aici, toti cu muuuult bun simt si "care este ei", se "giura sa nu spuie o vorbutza la niminea" despre tine......mai ales pe forum Cat despre masca, corect, nu am fantezii cu "mascati", nu ma intereseaza.....
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 1, 2017 La 01.11.2017 la 12:31, zaqueen a spus: @humanoid: sa stii ca-mi esti drag asa intr-un fel :) nu cred rau despre mine. Sunt foarte constienta de ceea ce stiu, fac, sunt. Lucrez in salon deci conditiile nu sunt impuse de mine. Si ma refer la timp, ulei, muzica, dotari etc. Nu zic ca nu e ok salonul, are ce e nevoie, e curat etc. Doar ca in idealul meu ar fi altceva. De asta nici nu pot spune ca as fi wow, pt ca aici nu pot atinge idealul meu in materie de masaj erotic.Dupa o relatie in care am fost incuiata la figurat, nu as putea sa mai depind de un barbat din orice punct de vedere. Nu as putea psihic sa am un sponsor. N-am rabdare sa fiu genul ala de fata. Plus ca stiu ca reprezint mai mult decat o gaurica intre picioare. De ce sa ma injosesc? Pentru niste bani pe care ii pot castiga muncind si fara sa depind de cineva...Stiu ca reactionez fix invers fata de cum ar fi normal aici. Ideea topicului nu a fost de reclama si nu mi-am pierdut timpul. Daca as fi considerat asta, nu mai intram sa raspund. @thejustme: ne jucam de-a detectivii? Nu avem lucruri mai importante de facut? cred ca esti suficient de inteligenta incat sa intelegi exact ce am scris anterior. asa incat imi permit sa refuz raspunsul dumitale. slalom doar pe partie si doar iarna ;) reprezinti vreo trei gaurici, dar stii la fel de bine ca si mine ca sunt barbati care vad dincolo de ele la fel cum sunt femei care vad dincolo de portofel. iti respecti timpul propriu? dar restul planetei crezi ca procedeaza diferit? sau tu vrei sa ma convingi ca nu faci ore suplimentare pentru suma corecta :) si atunci de ce vrei sa cobori nivelul discutiei? vrei sa fi lasata in pace, nu ai decat a o spune. (dar stim amandoi raspunsul, nu? :) )cumva se poate spune ca si eu lucrez in domeniul serviciilor. si nu stau sa pierd vremea cu iluminarea clientilor, mai ales cand acestia se schimba la intervale regulate.
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Postat Noiembrie 1, 2017 @mr.oki : visul meu, pe final de program sa fac 3 masaje unul dupa altul si de super calitate sa nu va suparati 😠s-a organizat vreodata un maraton de masaj erotic? @humanoid: off, nu am cum sa o scot la capat cu tine! Nu ca m-ar deranja schimbul de replici atata vreme cat are un anumit nivel. Un sponsor intotdeauna va vedea doar gaurica. Sau toate 3. Suma corecta... toata lumea are suna corecta, fie ca e vorba de bani sau altele. N-am sa fiu ipocrita sa spun ca nu am "suma corecta". Dar ea va fi considerata nejustificata de 99%. Fiecare are parerile sale despre pierdut sau castigat. Eu prefer sa vad partea pozitiva din orice.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 2, 2017 citeste 'sponsor' ca pe ceva generic, nu te crampona in definitia termenului. uite, eu pot fi unul cu usurinta. nu ar fi nevoie, pentru ca posed suficiente calitati incat sa nu scot bani din buzunar la o adica. si nu, nu sunt as fi interesat doar de gaurici, oricate ar fi ele. prefer insa plata cu ora pentru ca nu sunt interesat de altceva. mdaaa...se pare ca vorbim in paralel...oh well...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 @Zaqueen , tu chiar esti o donna reala ?Sau o amagire....de moment.De ce esti asa inaccesibila si inabordabila ?Sau poate iti pregatesti intrarea solo...hmmm...greu cu psihologia feminina....sau nu ?
vistantric Reputație: -3412 Postat Noiembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 9:29, regatron a spus: @Zaqueen , tu chiar esti o donna reala ?Sau o amagire....de moment.De ce esti asa inaccesibila si inabordabila ?Sau poate iti pregatesti intrarea solo...hmmm...greu cu psihologia feminina....sau nu ?Vorbesti singur si dai minusuri... Ce activitate interesantă ai pe forum! 7 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 9:52, vistantric a spus: Vorbesti singur si dai minusuri... Ce activitate interesantă ai pe forum!Tu ai fi terminata fara forum....
vistantric Reputație: -3412 Postat Noiembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 9:54, regatron a spus: Tu ai fi terminata fara forum....Da. Ajung usor la orgasm, e adevarat! 😊Însă am obiectat pentru că acelasi discurs mi l-ai ținut si mie...Cu ce rezultat? Acela de a imi arăta ca dacă nu sunt cu tine, sunt impotriva ta... O gândire involuata si lipsita de originalitate...ăsta-mi esti! PS. Spune-i amicului tau in pm sa înceteze imediat cu minusurile...că gestul sau nu va ajuta pe nimeni, ci din contră! Dacă e @brett, are acceptul meu sa-mi minuseze discuțiile...ca el, e deja o cauza pierduta!In rest, daca ai un vreun raspuns sa imi dai, faci quote si dai reply la discutii generale. E simplu! 6 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Postat Noiembrie 2, 2017 Tantricoasa , oricum tu intelegi intotdeauna ce vrei.Si faci ce vrei.Nu accepti ca fiecare este altfel si traieste dupa parerea lui.Mai slabeste-ma , esti imposibila si dusa cu capul.Ce , imi dai dispozitii , tu care nu iti mai recunosti spusele ?Ai visat colorat asta noapte ? 2 5
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Postat Noiembrie 2, 2017 Unul din motivele pt care nu vreau sa spun cine sunt si unde lucrez e ca voi fi pusa in postura de PR al salonului. Si nu doresc asta absolut deloc. Daca o colega de la salon ar primi o recenzie naspa aici, eu ar trebui sa o apar ca, deh, sa apar reputatia salonului unde lucrez. Si poate nu vreau sa fac asta cand stiu ca recenzia este pe bune si colega respectiva era pms-ing si clientul nesimtit. Sau poate chiar eu sa fiu in locul colegei. Acum intelegi, regatron, de ce sunt inaccesibila? @humanoid: discutii de genul se port la o cafea, nu in replici date la ceva timp cand isi pierd subiectul. Sunt mai blonda de fel si ma las usor distrasa
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 17:21, zaqueen a spus: @humanoid: discutii de genul se port la o cafea, nu in replici date la ceva timp cand isi pierd subiectul. Sunt mai blonda de fel si ma las usor distrasa ;) in primul rand nu amesteci viata privata cu munca. ne-ai repetat de 10 ori asta. apoi este imposibil pentru oricine de aici sa execute actiunea 'cafeaua' atata timp cat nu exista o modalitate de contact, alta decat subiectul asta. si atunci de ce o asa replica? cui folosesc cele spuse de tine? ca mie sigur nu :) eu unul ma retrag. mult succes in ce-o fi chestia asta...
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 17:57, humanoid_carbon_unit a spus: in primul rand nu amesteci viata privata cu munca. ne-ai repetat de 10 ori asta. apoi este imposibil pentru oricine de aici sa execute actiunea 'cafeaua' atata timp cat nu exista o modalitate de contact, alta decat subiectul asta. si atunci de ce o asa replica? cui folosesc cele spuse de tine? ca mie sigur nu :) eu unul ma retrag. mult succes in ce-o fi chestia asta...O seara minunata! ;)
thejustme Reputație: 9 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2017 Foc foc , apa apa ... Ești aproape de McDonald ?
zaqueen Reputație: 82 Postat Noiembrie 2, 2017 Autor Postat Noiembrie 2, 2017 La 02.11.2017 la 21:48, thejustme a spus: Foc foc , apa apa ... Ești aproape de McDonald ? :)Pe trafic de noapte, fac 5 minute cu masina pana la cel mai apropiat McDrive. Hai 7 daca ma urasc semafoarele.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum