Sari la conținut

Draga domnule client

zaqueen

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Altu2 - foarte frumos din partea lui, a aratat buna crestere intr-un mod f simpatic.

Interesanta dscutia, eu as fi inclinat nu spre Ramona, ci spre...tanti aia dupa Mosilor care facea ea, cel mai bun masaj al lui cook-u. Nu atiu cum o chema si la un moment dat a si fost banata. Multe laude, dar si scandaluri cu si despre ea, imi amintesc

Daca am gresit, scuze, nu fu cu intentie

cotoroanta aia de pe Mosilor nu scrie asa cursiv. aia e doar o frustrata care isi da plus singura si minus la orice persoana care nu este de-acord cu ea :)

consider ca a da minus cuiva chiar si la fazan, este un BUG al acestui forum si poate admin-ul il corecteaza ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

String - asta am si zis despre ea, pareri pro si contra, se pare mai degraba contra.

Parca stiu ca la un moment dat, pe un forum cu si despre ea, a aparut acest nick, "za regina".

Sa ma scuzati voi si initiatoarea topicului, am zis cred.....am vrut odata sa ajung la ea, ca prea isi lauda stilul de masaj, dar astrele nu vrura a se alinia.....poate mai bine din ce observ.

Postat

Sarut-mana zaqueen, atunci nu ramane decat sa-mi cer scuze si sa sper ca te voi intalni, undeva, candva, cumva, in aceasta viata, la tine la job. Cu promisiunea ca sunt cu mult bun simt (dar probabil ca asa zic toti pana la a ajunge la tine...si nu numai)

Esti fff interesanta, in sensul bun si ma voi stradui sa citesc tot

• Oras:the buleni
Postat

Sarut-mana zaqueen, atunci nu ramane decat sa-mi cer scuze si sa sper ca te voi intalni, undeva, candva, cumva, in aceasta viata, la tine la job. Cu promisiunea ca sunt cu mult bun simt (dar probabil ca asa zic toti pana la a ajunge la tine...si nu numai)

Esti fff interesanta, in sensul bun si ma voi stradui sa citesc tot

Tine ma caciula in mana :)

Hai frate, serios? Nu ti s-a rupt coloana pana acum? :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

@mr.oki: ma bucur ca am lasat o impresie buna! Poate ne vom intalni daca ni se vor intersecta drumurile :)

@humanoid: nu fi răuț!

Postat

@humanoid: I'm PMS-ing...

On topic: cu o ora inainte de finalul programului vine un grup de vreo 7-8 domnosori. Mi-ar fi iesit 0,8 la etilotest doar respirand aerul din aceeasi incapere cu ei. Pana ne pregatim de prezentare, receptionera le da detaliile. Iesim toate caprioarele si receptionera incearca sa le explice ca nu vor primi extra servicii. Dupa toate astea, caprioarele au cazut de comun acord ca nu dorim sa mai stam si am iesit din receptie. Una din fete le-a explicat de ce i-am refuzat, ei au ripostat cu un limbaj deloc diplomatic si au fost rugati sa plece. In drum spre iesire, au luat suvenir tigarile si brichetele noastre.

Intrebare: cine si de ce a gresit?

Postat

Voi, ca la orele de biologie va hizleati la aparatul reproducator in loc sa va insusiti efectele nocive ale gudronului asupra plamanului.

On-topic: te-ai scos. Pms-ul ala iti permite sa zici orice, ca nu vorbesti tu :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

@humanoid: I'm PMS-ing...

On topic: cu o ora inainte de finalul programului vine un grup de vreo 7-8 domnosori. Mi-ar fi iesit 0,8 la etilotest doar respirand aerul din aceeasi incapere cu ei. Pana ne pregatim de prezentare, receptionera le da detaliile. Iesim toate caprioarele si receptionera incearca sa le explice ca nu vor primi extra servicii. Dupa toate astea, caprioarele au cazut de comun acord ca nu dorim sa mai stam si am iesit din receptie. Una din fete le-a explicat de ce i-am refuzat, ei au ripostat cu un limbaj deloc diplomatic si au fost rugati sa plece. In drum spre iesire, au luat suvenir tigarile si brichetele noastre.

Intrebare: cine si de ce a gresit?

Pune o poza aici cu brichetele "voastre".

Poate pot fi recuperate si minimizam paguba.

Din pacate, cu tigarile nu cred ca se poate, asa incat treceti, voi, salonul, ca acuma vad ca vorbesti in numele "institutiei", deci, treceti pe costuri echivalentul sumei ce reprezinta pretul unui pachet de tigari, sa zic vreo 20 lei, maximum.

P.S.: erau buni si aia 20 lei ... cadou, asa-i?

Postat

Humanoid - da frate, serios

Trebuia???

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Oare de ce am senzatia ca vorbiti cu un patron de "salon"...

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Poate o faci, dar nu pe acest topic si nu d pe acest cont.

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator altu2
Postat

Oare de ce am senzatia ca vorbiti cu un patron de "salon"...

Ca ai fler, mon cher!

Postat

Poate o faci, dar nu pe acest topic si nu d pe acest cont.

Daca ar fi asa cum presupui, de ce nu as profita de imaginea creata cu acest cont?

Daca nu ai citit tot ce s-a scris, am mentionat ca asta e singurul meu cont. Si am recunoscut ca am mai avut unul pe care l-am dorit sters (multumesc inca o data Pisicuts).

Dar nu ma deranjeaza ca nu se increde lumea in ceea ce spun. Sunt atat de multi care mint sau se afiseaza altfel decat sunt pe forumul asta incat e normal sa se creada altceva decat scriu. Plus cei care au o pasiune in a fi hateri si gasesc teoria chibritului intr-o bricheta. Ei sunt funny!

Postat

Daca ar fi asa cum presupui, de ce nu as profita de imaginea creata cu acest cont?

Daca nu ai citit tot ce s-a scris, am mentionat ca asta e singurul meu cont. Si am recunoscut ca am mai avut unul pe care l-am dorit sters (multumesc inca o data Pisicuts).

Dar nu ma deranjeaza ca nu se increde lumea in ceea ce spun. Sunt atat de multi care mint sau se afiseaza altfel decat sunt pe forumul asta incat e normal sa se creada altceva decat scriu. Plus cei care au o pasiune in a fi hateri si gasesc teoria chibritului intr-o bricheta. Ei sunt funny!

Daca nu adaugai ultimele randuri m-ai fi convins.

Postat

Daca nu adaugai ultimele randuri m-ai fi convins.

Nu erau pentru tine. Am si eu "admiratorul" meu caruia nu-i vorbesc direct 😂

Vizitator altu2
Postat

...

Plus cei care au o pasiune in a fi hateri si gasesc teoria chibritului intr-o bricheta. Ei sunt funny!

Nu erau pentru tine. Am si eu "admiratorul" meu caruia nu-i vorbesc direct

Asa cum spui tu, zaqueen, si eu te indragesc, asa precum tu ma indragesti pe mine.

M-am vazut nevoit a-mi "devoala" simtamintele!

Postat

Întrebări pentru fetele care fac masaj :

Aștept răspunsuri sincere .

1: Ce atingeri va fac plăcere ?

2: Care este limita ?

3: Ce ar trebui sa facă clientul daca are o gagica mișto goală cu el in pat ? " la mânuțe ma refer "

4: Acceptați cuni ?

5: Pot depinde foarte mult răspunsurile de atitudinea clientului ?

Merci anticipat !

Aștept răspunsuri !

Postat

ÃŽntrebări pentru fetele care fac masaj :

Aștept răspunsuri sincere .

1: Ce atingeri va fac plăcere ?

2: Care este limita ?

3: Ce ar trebui sa facă clientul daca are o gagica mișto goală cu el in pat ? " la mânuțe ma refer "

4: Acceptați cuni ?

5: Pot depinde foarte mult răspunsurile de atitudinea clientului ?

Merci anticipat !

Aștept răspunsuri !

1. Fiecare fata e diferita si are puncte diferite de placere. Eu fac masaj erotic si femeilor si partea cu atinsul e putin mai dificila decat la barbati. Pentru ca incep cu masajul de relaxare, am timp sa observ care sunt zonele ei sensibile sa le exploatez la erotic.

Clientul care m-a excitat cel mai tare din atingeri a avut o tehnica foarte buna: a inceput sa ma mangaie incet pe brate, gambe, gat, spate. Zone care nu arata "disperarea". Si a avut rabdare sa "fierb in suc propriu" si sa imi doresc sa ajunga mai repede cu mangaierile si in alte zone. Intr-un fel, ne dorim sa va aduceti aminte ca mai avem si altceva pe langa pasarica, sani si fund. De exemplu, daca pui mana direct la pasarica, mi-ai taiat cheful instant. Daca observi ca spatele e punctul meu sensibil... calitatea masajului erotic creste semnificativ.

2. Fiecare fata are limitele ei. Nu pot spune cam cum sunt procentele pentru ca una ne spunem noi si alta se intampla in camera. Si conteaza mult si clientul. Stiu pe cineva care de abia se atinge de client daca acesta are cosuri, negi sau altceva de genul.

3. Reciteste ce am spus la punctul 1. Un pic de rabdare si atentie la cum reactioneaza. Daca ai gasit un punct sensibil, nu insista numai pe el. Mai atinge prin jur, revii la el. Fierbe la foc mic pentru rezultate optime.

4. Unele acceptam. Dar din 2 motive total opuse. Primul pentru ca ne place cum a decurs situatia pana in momentul respectiv si ne incita. Al doilea e de nevoie. La clientii dificili, preferam sa "le punem pasarica pe fata" pentru ca asa nu mai baga "mana pana la cot", nu se pricep la degetit, se excita mai tare si termina mai repede.

Din cele care accepta, luati in considerare ca uneori sunt la menstruatie si atunci nu accepta. E posibil sa nu ti se spuna ca sunt in acea perioada pentru ca nu vrem sa parem turn off.

5. Desigur ca e important si faimosul click. Dar daca tehnica e buna, pot inchide ochii si sa mi-l imaginez pe Jason Statham in locul tau ðŸ˜

Sper ca te-au lamurit cat de cat raspunsurile mele. Daca mai ai, iti raspund cu placere!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...