Sari la conținut

Draga domnule client

zaqueen

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Buna daca esti de acord , zi-mi cum pot programa un masaj cu misterioasa  ZaQueen ... 

merci anticipat !

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat
  La 09.10.2017 la 11:05, thejustme a spus:

Buna daca esti de acord , zi-mi cum pot programa un masaj cu misterioasa  ZaQueen ... 

merci anticipat !

Nu poti, thread-ul e in scop educativ. :)

E o maseoza blonda....mergi si cauta in toate saloanele.

Postat

Ma bucur ca este considerat educativ chiar daca a fost si destul off topic.

In alta ordine de idei, nu am spus ca sunt cea mai cea maseuza. Nu sunt. Si nu e un musai sa se faca un masaj cu mine. Sunt destule fete care merita vizitate, depinde de gusturi. Si o mica recomandare: cand mergeti la salon, inteleg ca va iau ochii alea super tunate, aranjate etc. Dar nu neaparat ele vor oferi cel mai bun masaj. Mai priviti si pe langa la cele care par usor sterse dar care ar putea oferi un masaj mult mai bun. Cele care iau ochii se bazeaza pe asta si nu vor duce lipsa de clienti niciodata. Cele care sunt mai in umbra, se bazeaza pe clienti fideli deci ofera un serviciu mai bun ca sa revina. Desigur, poti lua si teapa, dar e de luat in considerare sfatul.

• Like 2
Vizitator batranul george
Postat
  La 09.10.2017 la 11:25, zaqueen a spus:

In alta ordine de idei, nu am spus ca sunt cea mai cea maseuza. Nu sunt. Si nu e un musai sa se faca un masaj cu mine. Sunt destule fete care merita vizitate, depinde de gusturi. Si o mica recomandare: cand mergeti la salon, inteleg ca va iau ochii alea super tunate, aranjate etc. Dar nu neaparat ele vor oferi cel mai bun masaj. Mai priviti si pe langa la cele care par usor sterse dar care ar putea oferi un masaj mult mai bun. Cele care iau ochii se bazeaza pe asta si nu vor duce lipsa de clienti niciodata. Cele care sunt mai in umbra, se bazeaza pe clienti fideli deci ofera un serviciu mai bun ca sa revina. Desigur, poti lua si teapa, dar e de luat in considerare sfatul.

zapatroana

Vizitator
Postat

@ Zaqueen , faza cu brichetele si tigarile tine de karma mai putin buna a zilei...

Gata , s-a dus !

Inseamna ca asa trebuia sa se petreaca si nu mai rau...

Tu sa fii sanatoasa si inspirata !

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Daca este o strategie de marketing pentru intrarea pe piata de masaj, felicitari.

Postat

Salon ... ? Blonda , bruneta , șatena - roșcata :) email ceva :)

Postat

@george: daca as fi zapatroana nu as mai avea timp de conversatii :)

@regatron: nu sufar dupa tigari si bricheta. Mai aveam altele in geanta. Gestul m-a frapat.

@obsidian: si pe aceasta cale, readuc aminte ca dupa 7 ani de masaj, abia astept anul viitor sa plec din bransa :)

@thejustme: daca nu te-ai prins inca, nu voi dezvalui nimic legat de identitatea mea.

• Like 1
  • Oras:the buleni
Postat
  La 09.10.2017 la 13:25, zaqueen a spus:

@regatron: nu sufar dupa tigari si bricheta. Mai aveam altele in geanta. Gestul m-a frapat.

@obsidian: si pe aceasta cale, readuc aminte ca dupa 7 ani de masaj, abia astept anul viitor sa plec din bransa :)

@thejustme: daca nu te-ai prins inca, nu voi dezvalui nimic legat de identitatea mea.

La 09.10.2017 la 13:25, zaqueen a spus:

Dar iti placeee :) sa vezi cum se inghesuie barbatusii si cum sunt incitati si de altceva decat de aspectul fizic...

Postat
  La 09.10.2017 la 13:32, humanoid_carbon_unit a spus:

Dar iti placeee :) sa vezi cum se inghesuie barbatusii si cum sunt incitati si de altceva decat de aspectul fizic...

M-as bucura enorm sa fie incitati barbatusii si de altceva decat aspectul fizic. Asta ar insemna ca nu sunt superficiali ;)

Vizitator
Postat
  La 09.10.2017 la 14:01, zaqueen a spus:

M-as bucura enorm sa fie incitati barbatusii si de altceva decat aspectul fizic. Asta ar insemna ca nu sunt superficiali ;)

Vezi tu , cu riscul de a fi acuzat de adulatie obsesiva , femeia este un templu.

Care trebuie cucerit si omagiat , fizic , psihic si spiritual.

Nu se poate una fara alta.

Adica amandoi sa vibreze pe aceeasi lungime de unda.

Sigur nu esti la Lucky si la Tao.

Acolo nu se fac finalizari.

Tot misterioasa ramai...

Esti inalta , scunda , cu forme , cerebrala etc. ?

• Like 4
  • Minus 6
Postat
  La 09.10.2017 la 14:01, zaqueen a spus:

Pai daca ne reciti ramayana s-ar putea sa ne creasca nivelul :)

Postat

@regatron: si totusi, putini barbati se gandesc la asta cand vin la masaj.

Nu sunt nici prea-prea, nici foarte-foarte :)

@humanoid: off... off...

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

[quote name="zaqueen" post="3081863" timestamp="1507575658".....

@humanoid: off... off...mai...mai...

Cu scuzele de rigoare, am completat eu. :)

Postat
  La 09.10.2017 la 19:00, zaqueen a spus:

@regatron: si totusi, putini barbati se gandesc la asta cand vin la masaj.

@humanoid: off... off...

Bine, hai, recita doar legea a doua a termodinamicii...

Postat
  La 10.10.2017 la 10:02, humanoid_carbon_unit a spus:

Bine, hai, recita doar legea a doua a termodinamicii...

Pe diploma mea scrie tehnician maseur nu inginer ;)

Postat
  La 10.10.2017 la 10:22, zaqueen a spus:

Pe diploma mea scrie tehnician maseur nu inginer ;)

Pai tovarasa, aia nu, aia nu...cum vrei sa impresionezi barbatusii? Doar din jocul de picioare?

Vizitator altu2
Postat
  La 10.10.2017 la 11:17, humanoid_carbon_unit a spus:

Pai tovarasa, aia nu, aia nu...cum vrei sa impresionezi barbatusii? Doar din jocul de picioare?

Nu, din joc de glezne!

Postat

Pai nu stiu, dar uite cum se umplura 15 pagini. Cu toate astea vremea trece. Daca nu colectezi in curand capitalul strans vei deveni old news. Invariabil lumea tre e peste. Asta e momentul tau. De placut iti place ce vezi, nu are rost sa negi asta. Punctul tau de vedere pe subiect a fost exprimat in primele pagini, dupa te-ai jucat :)

Postat

Sa ma repet iar si iar ca nu sunt aici sa imi fac reclama? Ce a fost on topic a fost in scop educativ iar restul sa-ti raspund tie :)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
  La 10.10.2017 la 15:37, zaqueen a spus:

Sa ma repet iar si iar ca nu sunt aici sa imi fac reclama? Ce a fost on topic a fost in scop educativ iar restul sa-ti raspund tie :)

Nu te repeta! Nu te vrem in reloare :P

• Like 1
  • Minus 2
Postat
  La 10.10.2017 la 15:55, anonna1 a spus:

Nu te repeta! Nu te vrem in reloare :P

Va cunoasteti?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...