anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 10, 2017 Va cunoasteti?Curand, voi beneficia de serviciile ei
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 Curand, voi beneficia de serviciile ei Fericito!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 11, 2017 Curand, voi beneficia de serviciile ei Nu vad cum. Ea face doar masaje nu si imbalsamari. 2
thejustme Reputație: 9 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Inca aștept numele salonului .... (
randunica Reputație: 6345 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 17, 2017 Nu vad cum. Ea face doar masaje nu si imbalsamari.))))))))))))))))))))))))
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 17, 2017 )))))))))) ))))))))))))))nu te rade! vad ca a imbalsamat-o careva ca a disparut deja. 1
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 17, 2017 Autor Postat Octombrie 17, 2017 Nu am disparut, mai lucreaza omul Si daca tot sunt aici, o mica intrebare. Vizita la hotel. Intreaba clasicul "ceva extra?". Ii raspund ca nu. Ma intreaba cum e masajul erotic pt ca nu mai facuse in tara, ii explic in linii mari si accepta dar fara masaj de relaxare. Ok... Ii fac eroticul, finalizeaza si apoi se duce la baie instant. Cand se intoarce de la baie, il intreb daca sigur nu vrea si relaxare. Ma refuza. Intreb daca pot face un dus rapid. Ma refuza din nou... imi arunca banii pe pat si atunci imi dau seama ca face tot posibilul sa nu se uite la mine, inclusiv pus mana la ochi. Intrebarea mea: de ce nu s-a mai uitat la mine dupa ce a finalizat?
cafea_mare Reputație: 143 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 17, 2017 Se simtea vinovat de ceea ce a facut! Poate considera ca si-a inselat nevasta sau isi propusese sa nu mai apeleze la astdel de sevicii sau cine stie ce vina considera ca are.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 Nu am disparut, mai lucreaza omul Si daca tot sunt aici, o mica intrebare. Vizita la hotel. Intreaba clasicul "ceva extra?". Ii raspund ca nu. Ma intreaba cum e masajul erotic pt ca nu mai facuse in tara, ii explic in linii mari si accepta dar fara masaj de relaxare. Ok... Ii fac eroticul, finalizeaza si apoi se duce la baie instant. Cand se intoarce de la baie, il intreb daca sigur nu vrea si relaxare. Ma refuza. Intreb daca pot face un dus rapid. Ma refuza din nou... imi arunca banii pe pat si atunci imi dau seama ca face tot posibilul sa nu se uite la mine, inclusiv pus mana la ochi. Intrebarea mea: de ce nu s-a mai uitat la mine dupa ce a finalizat? Poate-i sarise sperma in ochi si il usturau. 4 12
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 17, 2017 Nu am disparut, mai lucreaza omul Si daca tot sunt aici, o mica intrebare. Vizita la hotel. Intreaba clasicul "ceva extra?". Ii raspund ca nu. Ma intreaba cum e masajul erotic pt ca nu mai facuse in tara, ii explic in linii mari si accepta dar fara masaj de relaxare. Ok... Ii fac eroticul, finalizeaza si apoi se duce la baie instant. Cand se intoarce de la baie, il intreb daca sigur nu vrea si relaxare. Ma refuza. Intreb daca pot face un dus rapid. Ma refuza din nou... imi arunca banii pe pat si atunci imi dau seama ca face tot posibilul sa nu se uite la mine, inclusiv pus mana la ochi. Intrebarea mea: de ce nu s-a mai uitat la mine dupa ce a finalizat?avand in vedere ca arati tare bine ....cred ca omul se abtinea sa nu te violeze! 1 1
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 17, 2017 Autor Postat Octombrie 17, 2017 @cafea_mare: atunci de ce a mai cerut servicii de genul? Camera era inregistrata pe numele sotiei, dar m-am abtinut sa fiu rautacioasa sa ii spun numele cand am plecat @george: ar fi fost o idee daca nu era toata pe burta mea@petre: ei hai! Ma faci sa rosesc ðŸ˜
cafea_mare Reputație: 143 Postat Octombrie 17, 2017 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Postat Octombrie 17, 2017 Cand corpul cere esti ca un drogat. Asa simt si eu, as face orice sa ajung la masaj iar apoi imediat ma linistesc.
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 17, 2017 Autor Postat Octombrie 17, 2017 Cand corpul cere esti ca un drogat. Asa simt si eu, as face orice sa ajung la masaj iar apoi imediat ma linistesc.Sper ca tu sa te uiti la ea si dupa, nu sa o faci sa se simta precum cea mai jegoasa carpa.
thejustme Reputație: 9 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2017 Membrul zaqueen nu poate folosi mesageria privata.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Postat Octombrie 17, 2017 @cafea_mare: atunci de ce a mai cerut servicii de genul? Camera era inregistrata pe numele sotiei, dar m-am abtinut sa fiu rautacioasa sa ii spun numele cand am plecat ... 1. Discretie 100%, sa-mi bag ... banii in pusculita.Sper ca ai notat si CNP-ul si adresa ... de corespondenta. ... dar m-am abtinut sa fiu rautacioasa sa ii spun numele cand am plecat ... 2. Te gandeai ca nu stie cum o cheama pe sotie, nu-i asa? O.M.G.!!!
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 26, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 26, 2017 @cafea_mare: atunci de ce a mai cerut servicii de genul? Camera era inregistrata pe numele sotiei, dar m-am abtinut sa fiu rautacioasa sa ii spun numele cand am plecat :p@george: ar fi fost o idee daca nu era toata pe burta mea@petre: ei hai! Ma faci sa rosesc Marturisesc faptul ca nu sunt client sau amator de masaj erotic. N-am fost nici la fete singure nici la saloane pt masaj.Acum insa ma gandeam sa caut o maseuza, insa una care sa stie sa faca si masaj terapeutic. Asta in primul rand. Daca dupa ce-mi aseaza oasele la locul lor este in stare sa-mi determine un "final fericit"...cu atat mai bine.Ma pot duce la un masaj terapeutic, insa daca tot as face-o, parca prefer sa fie o femeie draguta in locul unui maseur la fel de bocciu ca mine. Stiti ceva de genul asta? 5 5
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 26, 2017 Autor Postat Octombrie 26, 2017 @raffaello am sa te dezamagesc dar nu cred ca vei gasi ceea ce cauti. Sunt putine saloane in care fetele au diploma in masaj si asta e gen level 1. Uneori nici nu au fost 5 minute la cursuri. Iar ce se preda la cursul respectiv... e putin cam apa de ploaie. Cineva care sa stie sa faca bine un masaj terapeutic nu se va angaja la masaj erotic. La salon unde lucrez, a venit la interviu cineva care stia sa faca masaj terapeutic dar nu a fost acceptata pentru ca nu era genul si pentru erotic. Pe de alta parte, sunt fete care, desi nu au studii sau sa faca un masaj ca la carte, fac un masaj foarte apreciat. Acum depinde si de asteptari sau gusturi. Am fost chemata la hotel dupa ce domnul a avut parte de un masaj terapeutic. I-a placut mai mult masajul meu de relaxare decat cel primit de profesionist.Iar femeie care sa faca doar masaj terapeutic nu stiu sa iti recomand. Dar sigur sunt destule in Bucuresti.
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 27, 2017 Autor Postat Octombrie 27, 2017 Nu prea isi are locul aici dar in alta parte nu as avea unde sa ii scriu. Astazi ar fi fost ziua de nastere a unui client drag, un suflet minunat, un om deosebit. Mi-as fi dorit sa ii urez "la multi ani" dar s-a stins la Colectiv. Dar nu pot decat sa ii doresc sa fie fericit acolo unde e, sa nu mai aiba proiecte cu deadlineuri stresante de la care isi lua o ora pauza in miez de noapte sa se relaxeze la masaj ca apoi sa lucreze din nou. Si mi-as mai dori sa stie ca una din fetele cu care mai facea masaj inca se mai gandeste la el. 3
mr. oki Reputație: 441 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Octombrie 28, 2017 Zaqueen - f frumos spus. Probabil ca unii dintre "cititorii de forum" vor gasi motive de luat la misto.Faptul ca l-ai apreciat scriind aici ceea ce ai scris, spune f multe si despre EL, dar si despre tine Jos chipiul! 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 29, 2017 Unii au pierdut prieteni la colectiv, nu clienti. Sa nu fim ipocriti. Toata lumea cand moare devine erou si mirobolanta. Fara vrei legatura cu persoara despre care se face vorbire aici. Chestiile astea nu se scriu pe un astfel de forum si in general nu se fac publice. Sentimentele pe care le ai pentru persoana respectiva le tii doar pentru tine si pentru el. Nu in public. Nu le faci cinste in acest fel. 1 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 29, 2017 Marturisesc faptul ca nu sunt client sau amator de masaj erotic. N-am fost nici la fete singure nici la saloane pt masaj.Acum insa ma gandeam sa caut o maseuza, insa una care sa stie sa faca si masaj terapeutic. Asta in primul rand. Daca dupa ce-mi aseaza oasele la locul lor este in stare sa-mi determine un "final fericit"...cu atat mai bine.Ma pot duce la un masaj terapeutic, insa daca tot as face-o, parca prefer sa fie o femeie draguta in locul unui maseur la fel de bocciu ca mine.Stiti ceva de genul asta?Masaj terapeutic cu o femeie e mai greu. Ai nevoie de multa forta pentru a executa asa ceva, nu cred ca o femeie poate face asa ceva zilnic la mai multi clienti. Nu e mispgonism. Trebuie asadar sa te decizi ce vrei. Pe ambele nu le poti avea.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 29, 2017 Masaj terapeutic cu o femeie e mai greu. Ai nevoie de multa forta pentru a executa asa ceva, nu cred ca o femeie poate face asa ceva zilnic la mai multi clienti. Nu e mispgonism. Trebuie asadar sa te decizi ce vrei. Pe ambele nu le poti avea.Culmea e ca acum cativa ani am dat peste o fata de genul asta. Venea la domiciliu pt masaj terapeutic. M-a framantat 2 ore de nu-mi venea sa cred. Pe cat era de firava, pe atat avea o forta si pricepere in maini. Am intalnit-o la niste prieteni de familie. Din pacate s-a pierdut legatura cu ea. Chiar stia sa aseze oasele la locul lor. Ba...pe final sugerase si ceva de genul unui final fericit. Plm...auzeam vocile familiei la care venisem...am ratat ocazia. 4 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Ma repet, nu am venit aici sa imi fac reclama. Nu imi caut clienti. Si ca sa tai avantul si mai tare, nu sunt nici atat de wow sa fie musai sa se ajunga pe manutele mele. @petre: iti trimit mail daca promiti ca identitatea mea ramane intre noi ;) Ra.......a ??
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 29, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 29, 2017 Ra.......a ??Nu.
thejustme Reputație: 9 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Vreau și eu email !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum