zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Deci am un job asigurat dupa ce ma las de masaj. Asta e bine
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 asigurat, asigurat dar nu uita ...mana care te hraneste te si foloseste
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 asigurat, asigurat dar nu uita ...mana care te hraneste te si foloseste O scoti la produs ... zacusca? P.S.: anonna, nu uita ca reginei zaqueen ii plac cadourile, cat de multe si cat de dese.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 O scoti la produs ... zacusca? P.S.: anonna, nu uita ca reginei zaqueen ii plac cadourile, cat de multe si cat de dese.Îți place?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Îți place? Zacusca?Anonna?Zaqueen? P.S.: raspunsul este, da!
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 O scoti la produs ... zacusca? P.S.: anonna, nu uita ca reginei zaqueen ii plac cadourile, cat de multe si cat de dese. numai zacusca ... iar cadourile .... nu cred ca s-ar supara daca i-as oferii ..... Legumele pt zacusca 1 4
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Buna, anonna, iti fac si un masaj la desert
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Zacusca?Anonna?Zaqueen? P.S.: raspunsul este, da!Sa mesteci aceleași rahaturi cu vârsta și cadourile și sa nu te mai bage nimeni în seama.
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 neaparat, zaqueeno, neaparat ... as putea sa-ti intorc masajul
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Sa mesteci aceleași rahaturi cu vârsta și cadourile și sa nu te mai bage nimeni în seama. invidios, batranule? 1 4
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Anonna, I think this is the beginning of a beautiful friendship!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 regret ca te intristez, deja am deal cu zaqueen , pentru serviciile ei, apelzi la mine :PLasa ma fata in pace, mai are de framantat la actuala brutarie. Si apoi, probabil ar vrea sa treaca si ea in fata, la tejghea. Nu tot la maia in spate
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Anonna, I think this is the beginning of a beautiful friendship!Iaca...domnisoara cocheteaza cu clasicii. Si tu anona vrei sa o bagi la traditionale...ntz ntz ntz
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 @humanoid: intr-un an ma las de framantat definitiv. Si de brutarie si de maia.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Da, dar stii cum se zice. E ca mersul pe bicicleta. Nu se uita. O pedala tot mai poti da in caz ca anona da chix ch zacusca
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Nu stiu sa merg pe bicicleta 😂
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Te invat la iarna
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Dupa ce-mi deszapezesti curtea?
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Ai tu o obsesie cu dezapezirea In timpul...ca sa nu pierdem vremea prea mult. Iarna se framanta cozonacii
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Pai la iarna o sa framant cozonaci ca sa platesc deszapezirea 😂 si da, am o problema cu zapada.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Vezi daca nu stii sa mergi pe bicicleta? daca promiti un cozonac cu de toate pun eu o vorba la astia de la meteo sa nu mai dea cu zapada Dezapezire. Fara s.
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 Hai ca ma descurc eu cu zapada. Fac nitel sport 😂 https://diacritica.wordpress.com/2010/02/08/a-deszapezi-deszapezire-prefixarea-cu-des-dez/
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 4, 2017 Pfff...si tocmai cand imi faceam planuri ca ma indulceste si pe mine cineva de sarbatori... Cu multumiri pentru lectia de gramatica. Vezi daca tin masina in garaj? Devin ignorant la probleme de limba
anonna1 Reputație: -402 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 4, 2017 Lasa ma fata in pace, mai are de framantat la actuala brutarie. Si apoi, probabil ar vrea sa treaca si ea in fata, la tejghea. Nu tot la maia in spate zacusca nu contine maia )...doar zarzavaturi )) si niscaiva legume )
zaqueen Reputație: 82 Postat Octombrie 4, 2017 Autor Postat Octombrie 4, 2017 La cata lume e pe forumul asta sigur gasesti o experta in ale patiseriei sa-ti faca sarbatorile fierbinti Nu toata lumea are noroc de garaj 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum